Tabikide ya Zaten son zamanlar bir kosturmaca telaş olur alışveriş derken geçer. En güzel yani da bebek kış boyu toparlar. Tam yürüme dönemi park bahçe cıvıl cıvıl olur oh çocukları toplayıp çıkarız disari
Ayyyyyyy dikkat et hasta olmayasin.
Ben kendim için demiyorum, diğer arkadaşlar için. Yoksa benim şimdiden içim yanıyorDondurmalar gidiyor soğuk sular geliyor
27 yaş ev hanimiİşler güçler yaşlar neler hanımlar?
Ödem oluyor diyorlar sıcaktan da ben kızımı Şubat'ta doğurdum son ay burnum bile sismisti son ay illaki ödem oluyor birde hasta olmuştum öksürük den karnımın yanları açıyordu artıkTabikide ya Zaten son zamanlar bir kosturmaca telaş olur alışveriş derken geçer. En güzel yani da bebek kış boyu toparlar. Tam yürüme dönemi park bahçe cıvıl cıvıl olur oh çocukları toplayıp çıkarız disari
Ayyyyyyy dikkat et hasta olmayasin.
Kızlar dikkat dikkat ne yerseniz cocugunuzda onu yiyor. Benim kız tam 8 aylik tan beri yöresel yemekleri daha çok seviyor. Şimdi pilav yerken bile aci aci diyor. Aci koyuyo
Tabi ki haber veririm geçen hafta çarşamba 181 idi sonucum .bugüne randevu verdi bakalimyaa banada haber veririmisiniz lütfen benim gideceğim doktor bugün nöbetçiymiş cumartesi oradamı belli değil oyüzden akşam gidebilirim siz kan testi yapmışmıydınız kaçtı değeriniz acaba sizden yola çıkayım?
Yaa öyle demeyin benim 3. Bebeğim olacak kısmet olursa ve ilki gibi aynı heyecan var
Tecrübe işte ya bizimki fazla heyecan bi de yapıyla alakalı biraz da bence.
Tabi ki haber veririm geçen hafta çarşamba 181 idi sonucum .bugüne randevu verdi bakalim
Yaa öyle demeyin benim 3. Bebeğim olacak kısmet olursa ve ilki gibi aynı heyecan var
Ben 31 yaşındayım çalışmıyorum
27 yaş ev hanimi
Ay çok doğru iste. Allah yardımcımız olsun insallahÖdem oluyor diyorlar sıcaktan da ben kızımı Şubat'ta doğurdum son ay burnum bile sismisti son ay illaki ödem oluyor birde hasta olmuştum öksürük den karnımın yanları açıyordu artık
Benimki 6 kasım ve 6+2 de görmüştüm bebişi. Kalp atışını da dinledim. Bence pazartesi salı gidebilirsiniz.gidince bana haber verirmisiniz bende keseyi görebilmek için bekliyorum en son tarhim 13 kasım size çok yakınım:)
2. Çocuk benim 29 yaşındayım. Ev hanımı bir mali müşavirimİşler güçler yaşlar neler hanımlar?
Benimki 6 kasım ve 6+2 de görmüştüm bebişi. Kalp atışını da dinledim. Bence pazartesi salı gidebilirsiniz.
Aslında benim 18 kasım sat ım inşallah erken değildir gitmek için
pardon ya ben yanlış kişiye yazmışım kusura bakmayın nolur:) benim 16 aralıkta kan testim 763 çıktı cum artesi gitmeyi düşünüyorum sizce kese felan görünürmü:)
Ne zaman çıktı o değer hangi gün
16 aralık geçen cuma çıktı canım
Ben zaten 3 ay emzirebildim Can'ım o konuda sıkıntım yok.İkiside ayrı ayrı seviliyormus. Hiç üzülme canm. Kucukken daha iyi olabilir. Emzirme olayını ne yaptınız peki. Kimi hemen kez diyo. Ben daha dr a gitmedim ama daha 4 ay emziririm diye seviniyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?