2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm başin sagolsun ben serklajliyim kendini toparladiginda istedigin konu hakkinda konusabiliz benim de iki kaybim oldu bu üçüncü bebegim.

Yarin izinliyim ayrintili ultrasonum var insallah hayirli haberlerle gelirim.bugun bi arkadasim 28 haftalik hamile kasinti sikayeti ile gitti doktora gebelik kolestazi olmussun bebegide erken alacaz riskli demisler allah korusun hepimizi.

CAnım başın sağolsun allah yardımcın olsun sbır versin sana

Ay ben baya erken aldım :)) uyguna bulunca kaçırmayalim dedik rabbim kullanmayı da nasip etsin ilk kizimda da bu aylarda başlamıştım alışverise
Bende indirim görünce hevesleniyorum sonra erken diye vazgeçiyorum hep ama yavaştan başlasam iyi olacak sanki hepsi son aylarda birikmesin

Başın sağolsun canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğumlar nasip Etsin sana moralini bozma her şerde bir hayır vardır

Kızlar ray yani rahimagzinin caresi serklaj ve onlem alinirsa acilmis bir rahim agzi bile dikilerek bebekler kurtuluyor yeterki su gelmesin keseden... ilk bebekte olmayip ikinci de olabiliyor ayrica lutfen ihmal etmeyin bu sebepten sapasaglam bebisler kaybediliyor maalesef

Ne kadar surede bir olculmesi lazim?
Malum doktor ayda 1 cagiriyor. Bunu talep edip daha erken bir zamana randevu mu istenmeli?

Ne kadar surede bir olculmesi lazim?
Malum doktor ayda 1 cagiriyor. Bunu talep edip daha erken bir zamana randevu mu istenmeli?
Cok sinsi bazen bir anda aciliveriyor... bu ilk kayipta sanş isi cogunlukla... her gittiginizde olcturun bir de sumuksu tikac gibi akinti gelirse kese sarkmaya baslar oyle bir durumda hic vakit kaybetmeden hastaneye gidilmeli. Dr lari ikna etmek zor oluyor bana teshis 2 kayiptan sonra kondu ama ultrasonda 2 dk da olculup bakilir cok zamanlarini da almaz eger yakalanirsa durum hemen mudahale edip dikiyorlar zaten bu sekilde 36. Haftayi gecen arkadaslarimiz var.

Enfeksiyon mu yoksa rahimagzi yetmezliginden mi acaba birsey soylediler mi? Allah im insallah mumkun oldugunca gec dogar.
Amin canım ınşallah miyomlari vardı bebek baskı yapınca kesede yırtık oluşmuş dedi. Şimdi yanından geliyorum afedersin lavaboya girdi bende yanında girdim lavaboya böyle nokta kadar kan geldi hemen hemsireye syledik olabilir dedi. Açıkçası korktum ben biraz nisan olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…