İyi akşamlar kızlar , ben maalesef bebeğimi kaybettim, rahim ağzı yetmezliğinden, hiç böyle bişey bilmiyordum herşey yolunda gidiyordu ama olmadı, hepinize sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı diliyorum, Allah isteyen herkese nasip etsin , bana da dua edin lütfen
Yarin izinliyim ayrintili ultrasonum var insallah hayirli haberlerle gelirim.bugun bi arkadasim 28 haftalik hamile kasinti sikayeti ile gitti doktora gebelik kolestazi olmussun bebegide erken alacaz riskli demisler allah korusun hepimizi.
İyi akşamlar kızlar , ben maalesef bebeğimi kaybettim, rahim ağzı yetmezliğinden, hiç böyle bişey bilmiyordum herşey yolunda gidiyordu ama olmadı, hepinize sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı diliyorum, Allah isteyen herkese nasip etsin , bana da dua edin lütfen
Kızlar ray yani rahimagzinin caresi serklaj ve onlem alinirsa acilmis bir rahim agzi bile dikilerek bebekler kurtuluyor yeterki su gelmesin keseden... ilk bebekte olmayip ikinci de olabiliyor ayrica lutfen ihmal etmeyin bu sebepten sapasaglam bebisler kaybediliyor maalesef
Kızlar ray yani rahimagzinin caresi serklaj ve onlem alinirsa acilmis bir rahim agzi bile dikilerek bebekler kurtuluyor yeterki su gelmesin keseden... ilk bebekte olmayip ikinci de olabiliyor ayrica lutfen ihmal etmeyin bu sebepten sapasaglam bebisler kaybediliyor maalesef
Eve tçok büyük olur, onlar yedek kalsın siz yenidoğan alın. Annelerin alışkanlığı herşeyi büyük almak :) benimkine de al desem kesin nası olsa büyücek diye altı ay alır :)))
Cok sinsi bazen bir anda aciliveriyor... bu ilk kayipta sanş isi cogunlukla... her gittiginizde olcturun bir de sumuksu tikac gibi akinti gelirse kese sarkmaya baslar oyle bir durumda hic vakit kaybetmeden hastaneye gidilmeli. Dr lari ikna etmek zor oluyor bana teshis 2 kayiptan sonra kondu ama ultrasonda 2 dk da olculup bakilir cok zamanlarini da almaz eger yakalanirsa durum hemen mudahale edip dikiyorlar zaten bu sekilde 36. Haftayi gecen arkadaslarimiz var.
Amin canım ınşallah miyomlari vardı bebek baskı yapınca kesede yırtık oluşmuş dedi. Şimdi yanından geliyorum afedersin lavaboya girdi bende yanında girdim lavaboya böyle nokta kadar kan geldi hemen hemsireye syledik olabilir dedi. Açıkçası korktum ben biraz nisan olabilir mi acaba