- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Biraz yürüyüş yaptım geldim kızlar bebekler doğduktan sonra küçükken yürüyüşe gideniniz oldumu biraz büyümeye başladıklarında havalar soguyacak ama ben yürümek istiyorum doğumdan sonra
Doktor yazdığı kağıtta 50 gr glikoz yüklemesi yazmış hastaneyi aradım bilmiyorlar illa doktora ulaşmam lazım
Kizlar annem emzik almis ama ikiside de +6 ay yaziyor büyük mu olur
Kullanan var mı bende beğendim yorumlar iyi genelde ama aksak mı erken mi bilemedimBebek arabası almayı düşünenler cocukmarket sitesinde yoyko marka araba 1000 TL'ye düşmüş bir bakın isterseniz benim baya hoşuma gidiyordu bu araba
Canım ben A101 den aldım.filesi yoktu ama.küvet kova maşrapa aldım.14 lira küvet 5lira da kovaydı galiba bi kaç lira da maşrapa.çok çok paralar vermeye gerek Yok diye düşündüm.gayet te kaliteli sağlam görünüyor.fileyi de içi köpüklü olanlar varmış onlardan almayı düşünüyorum bir bebe mağazasından.Nereden aldınız bende bakıyorum ama eğer file her kuvete olmuyor diyorlar hepsini aynı markadan temin edin diyorlar
büyük canım tutamaz 0_3alman lazım sonra 3_6 ay annenin aldığı 6.Aydan bir yaşına kadar olan
Yok zaten önemli olan önce bebeğimi emzirmek inşallah bol bol sutumuz olurBiz uyutmak için mecburi yürüyüşler yapmıştık sitenin içinde bol miktarda. Onun dışında boş kalan her anımı uyumaya çalışarak geçirdim malesef. yalnız emzirirken kontrollü spor yapmak lazım, 30 günlükken kilo verme derdine düşen komşularımızın (deli gibi yürüyerek ve resmen aç kalarak) hiçbiri üç aydan fazla emziremedi. Tesadüf mü bilmiyorum ama bizim çok dikkatimizi çekmişti :)
kullanan varmı bilmiyorum canım ama ben videolarını ve yorumlar okudum genelde memnunlar ben daha uygun Kraft bulunca aldım bin beşyüz civarı fiyatı normalde görüntü olarak şık ve kaliteli duruyorKullanan var mı bende beğendim yorumlar iyi genelde ama aksak mı erken mi bilemedim
Yok zaten önemli olan önce bebeğimi emzirmek inşallah bol bol sutumuz olur
kullanan varmı bilmiyorum canım ama ben videolarını ve yorumlar okudum genelde memnunlar ben daha uygun Kraft bulunca aldım bin beşyüz civarı fiyatı normalde görüntü olarak şık ve kaliteli duruyor
pardon Nisan yazmayı unutmuşum:)22 nısanda yaptrcam yani 24.haftanın icinde olcam :)Şeker yüklemesini mi 19_22 arası dedi..erken değil mi ya
kızlar size acil bir soru sormam lazımmm.. renkli ultrason ve şeker yüklemesi testi için çarşamba 12.30 a randevum var ama daha yeni aklıma bişe geldi şeker yüklemesi için aç mı olmak gerekiyor..eğer öyleyse . 12.30 a kadar nasıl aç kalıcammm
Bende çok hoş buluyorum bunu alacaz galiba erken değil artk demi sende almışsın :)Yok zaten önemli olan önce bebeğimi emzirmek inşallah bol bol sutumuz olur
kullanan varmı bilmiyorum canım ama ben videolarını ve yorumlar okudum genelde memnunlar ben daha uygun Kraft bulunca aldım bin beşyüz civarı fiyatı normalde görüntü olarak şık ve kaliteli duruyor
Evet alisma dönemi en zoru sanırım birazesnek davranarak gondermeye karar verdim insallah sorun cikmaz seninkide alisir insallah cnmGünaydın hanımlar :) çok isabetli olur, ben alıştıramadım okula, şimdi de bebek doğar doğmaz gönderirsem yanlış anlıcak, o yüzden yarı dönemi beklicez mecbur
Cok iyi ozetlemissin aynen öyle gonderecegim insallah ama 5 bucukta cikiyorsa 4 te alacagim daha fazla vakit geciririzBence hem okuldan soğumasın diye, hem arkadaş edinip enerjisini atsın diye, hem gelişimi geri kalmasın diye hem de size kolaylık olsun diye okula devam etmeli. Tam coşma zamanları çocukların, sürekli evde durumda atamadığı enerjisiyle hem sizi hem kardeşini harap edebilir :)
Ağrı oluyor bağların genişlemesinden dolayı, hamilelik boyunca eksik olmuyor sanırım bu. Doktorunuza çok rahatsız ettiğini söylerseniz belki size destek bir ürün yazabilir, forumda bazı arkadaşlar kullanıyor.
Nasil birsey foto atsana cnmLohusa terliği diye geçiyor ya arkası açık düz taban ben ondan almayı düşünüyorum. Bu arada dün lohusa geceliğimi de aldım hastane için
Aminn Rabbim kimseye yasatmasin hala arabaya binince ailecek bi tedirginlik yasiyoruz.tesekkur edrimYeni arabaniz hayırlı olsun. Insallah Rabbim bir daha böyle tehlike yasatmasın. Allah güc kuvvet versin insallah tez vakitte hersey yoluna girer.
Enfeksiyon mu yoksa rahimagzi yetmezliginden mi acaba birsey soylediler mi? Allah im insallah mumkun oldugunca gec dogar.Slm kızlar nasılsınız? Bugün nasıl bir gün inanın anlayamadım bile.. simdi eve geldim.öncelikle kardeşim bugün askere gitti. 2. Olarak sabah 6 buçukta telefonla uyandim ve kuzenim 6. Buçuk aylık hamile ve suyunun açıldığını öğrendim gece 4 te hemen hastahaneye gitmişler ve doktor doğuma alabileceğini söylemiş. Oda hazırlıksız hemen bizi aradı sabah.Cok şükür doğum olmadı âmâ yarın devlete sevk edilecek cünkü heran suyu tekrar açılabilir ve doğum gerceklesebilirmis.anliyacaginiz 2 buçuk ay hastahanede yatacak. Bir yandan da randevum vardı. Kuzenimle aynı hastahaneye gidiyoruz. Bebisimi gördüm o biraz olsun moral oldu. Herşey yolunda çok şükür.doktorum artik hareketlerime daha cok dikkat etmemi soyledi. Yani hem üzücü hem buruk hem de bebisimi görmenin mutluluğu ile karmaşık ve yorucu bir gün gecirdim.Aman diyim kızlar sinir stres üzüntü gerçi herşeyin başı olduğu gibi bu olayında basında üstüne bir de ağır iş eklenince allah korusun kendinize dikkat edin.
0 ay olmasi lazim cnm 6 olani 6 aydan sonra kullanacakKizlar annem emzik almis ama ikiside de +6 ay yaziyor büyük mu olur
Ay ben baya erken aldım :)) uyguna bulunca kaçırmayalim dedik rabbim kullanmayı da nasip etsin ilk kizimda da bu aylarda başlamıştım alışveriseBende çok hoş buluyorum bunu alacaz galiba erken değil artk demi sende almışsın :)
Canım benim parlatıcı gözüne sirkeyi doldur, deterjan gözüne de yarı yarıya limon tuzu ve karbonatı dolduruyorum. Ayrıca limon mu sıktım salataya o limonun kabuklarını da atmam koyarım bulaşık makinasına mis gibi oluyor. Dediğin gibi o deterjan artığından sa biraz daha yüksek sıcaklıkta bunlarla yıkıyorum aynı şey. Dene bence.Ne kadar koyuıyorsun bunlardan peki. Bende denemek istedim. Çünkü bulaşıklarda kalan toz deterjan çok canımı sıkıyor. Dediğin gibi kanserojen ve çıkmıyor bulaşıktan. Tekrar duruluyoruz elde kullanacağımız şeyleri. Makinede yıkamamızın hiçbir mantığı kalmıyor. Hatta benim ablam bıraktı makineyi elde yıkıyo. içim rahat etti diyo. Ama benim o kadar vaktim yok. Bu söylediklerin çok mantıklı işe yarıyorsa. ki 4 yıldır kullanıyormuşsun. Hmen ayrıntıları istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?