2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebek arabası almayı düşünenler cocukmarket sitesinde yoyko marka araba 1000 TL'ye düşmüş bir bakın isterseniz benim baya hoşuma gidiyordu bu araba

Biraz yürüyüş yaptım geldim kızlar bebekler doğduktan sonra küçükken yürüyüşe gideniniz oldumu biraz büyümeye başladıklarında havalar soguyacak ama ben yürümek istiyorum doğumdan sonra

Biz uyutmak için mecburi yürüyüşler yapmıştık sitenin içinde bol miktarda. Onun dışında boş kalan her anımı uyumaya çalışarak geçirdim malesef. yalnız emzirirken kontrollü spor yapmak lazım, 30 günlükken kilo verme derdine düşen komşularımızın (deli gibi yürüyerek ve resmen aç kalarak) hiçbiri üç aydan fazla emziremedi. Tesadüf mü bilmiyorum ama bizim çok dikkatimizi çekmişti :)

Kizlar annem emzik almis ama ikiside de +6 ay yaziyor büyük mu olur

Eve tçok büyük olur, onlar yedek kalsın siz yenidoğan alın. Annelerin alışkanlığı herşeyi büyük almak :) benimkine de al desem kesin nası olsa büyücek diye altı ay alır :)))

Bebek arabası almayı düşünenler cocukmarket sitesinde yoyko marka araba 1000 TL'ye düşmüş bir bakın isterseniz benim baya hoşuma gidiyordu bu araba
Kullanan var mı bende beğendim yorumlar iyi genelde ama aksak mı erken mi bilemedim

Nereden aldınız bende bakıyorum ama eğer file her kuvete olmuyor diyorlar hepsini aynı markadan temin edin diyorlar
büyük canım tutamaz 0_3alman lazım sonra 3_6 ay annenin aldığı 6.Aydan bir yaşına kadar olan
Canım ben A101 den aldım.filesi yoktu ama.küvet kova maşrapa aldım.14 lira küvet 5lira da kovaydı galiba bi kaç lira da maşrapa.çok çok paralar vermeye gerek Yok diye düşündüm.gayet te kaliteli sağlam görünüyor.fileyi de içi köpüklü olanlar varmış onlardan almayı düşünüyorum bir bebe mağazasından.

Yok zaten önemli olan önce bebeğimi emzirmek inşallah bol bol sutumuz olur
Kullanan var mı bende beğendim yorumlar iyi genelde ama aksak mı erken mi bilemedim
kullanan varmı bilmiyorum canım ama ben videolarını ve yorumlar okudum genelde memnunlar ben daha uygun Kraft bulunca aldım bin beşyüz civarı fiyatı normalde görüntü olarak şık ve kaliteli duruyor

Bence de, emen çocuk candır :)

Merhaba

Bende 50mg seker yüklemesi yaptıracagım 10 gün sonra.bana ac geleceksin dediler.

Bende çok hoş buluyorum bunu alacaz galiba erken değil artk demi sende almışsın :)

Günaydın hanımlar :) çok isabetli olur, ben alıştıramadım okula, şimdi de bebek doğar doğmaz gönderirsem yanlış anlıcak, o yüzden yarı dönemi beklicez mecbur
Evet alisma dönemi en zoru sanırım birazesnek davranarak gondermeye karar verdim insallah sorun cikmaz seninkide alisir insallah cnm

Cok iyi ozetlemissin aynen öyle gonderecegim insallah ama 5 bucukta cikiyorsa 4 te alacagim daha fazla vakit geciririz

Enfeksiyon mu yoksa rahimagzi yetmezliginden mi acaba birsey soylediler mi? Allah im insallah mumkun oldugunca gec dogar.

İyi akşamlar kızlar , ben maalesef bebeğimi kaybettim, rahim ağzı yetmezliğinden, hiç böyle bişey bilmiyordum herşey yolunda gidiyordu ama olmadı, hepinize sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı diliyorum, Allah isteyen herkese nasip etsin , bana da dua edin lütfen

Canım benim parlatıcı gözüne sirkeyi doldur, deterjan gözüne de yarı yarıya limon tuzu ve karbonatı dolduruyorum. Ayrıca limon mu sıktım salataya o limonun kabuklarını da atmam koyarım bulaşık makinasına mis gibi oluyor. Dediğin gibi o deterjan artığından sa biraz daha yüksek sıcaklıkta bunlarla yıkıyorum aynı şey. Dene bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…