2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Doktor yazdığı kağıtta 50 gr glikoz yüklemesi yazmış hastaneyi aradım bilmiyorlar illa doktora ulaşmam lazım

50 mg ile olan seker taramasi ulkemizde 100 mg ile olan seker yuklemesi
evet dediğiniz videoyu izledim 2 farklı test şeklindeymiş risk görülürse yükleme yapılıyor sanırım. sonuç olarak doktoru aradım aç karnına olmam gerekiyormuş sabahtan gidicem o yüzden

Sagol canim:)
Benim de birkac gun onden gidiyor ve aramizda 1 2 gun var. Benimki tahmini 2 eylul. Tam kurban bayrami.

Sanırım aç olmalısın. Benim șeker yüklemem iki hafta sonra ve doktorum sabah aç gel dedi.

Kızlar hastane için nasıl bir terlik düşünüyorsunuz yaz olucak pofidik ev terlikleri terletir normal bir terlik mı alsam
Lohusa terliği diye geçiyor ya arkası açık düz taban ben ondan almayı düşünüyorum. Bu arada dün lohusa geceliğimi de aldım hastane için

Arkadaslar ya ben emzik kullanan bebekleri seviyorum bebeqim tutarsa tabi bende emzik almayi dusunuyorum.Aventin emzikleri cok hosuma qidiyo hemde ortodontik sizce 0-3 ay mi yoksa 0-6 aymi alayim farkedermi yani buyukluk kucukluk falan ?

Slm kızlar nasılsınız? Bugün nasıl bir gün inanın anlayamadım bile.. simdi eve geldim.öncelikle kardeşim bugün askere gitti. 2. Olarak sabah 6 buçukta telefonla uyandim ve kuzenim 6. Buçuk aylık hamile ve suyunun açıldığını öğrendim gece 4 te hemen hastahaneye gitmişler ve doktor doğuma alabileceğini söylemiş. Oda hazırlıksız hemen bizi aradı sabah.Cok şükür doğum olmadı âmâ yarın devlete sevk edilecek cünkü heran suyu tekrar açılabilir ve doğum gerceklesebilirmis.anliyacaginiz 2 buçuk ay hastahanede yatacak. Bir yandan da randevum vardı. Kuzenimle aynı hastahaneye gidiyoruz. Bebisimi gördüm o biraz olsun moral oldu. Herşey yolunda çok şükür.doktorum artik hareketlerime daha cok dikkat etmemi soyledi. Yani hem üzücü hem buruk hem de bebisimi görmenin mutluluğu ile karmaşık ve yorucu bir gün gecirdim.Aman diyim kızlar sinir stres üzüntü gerçi herşeyin başı olduğu gibi bu olayında basında üstüne bir de ağır iş eklenince allah korusun kendinize dikkat edin.

Lohusa terliği diye geçiyor ya arkası açık düz taban ben ondan almayı düşünüyorum. Bu arada dün lohusa geceliğimi de aldım hastane için
Nasıl bişey aldın canım fotosunu atsana bizede fikir olur
Arkadaslar ya ben emzik kullanan bebekleri seviyorum bebeqim tutarsa tabi bende emzik almayi dusunuyorum.Aventin emzikleri cok hosuma qidiyo hemde ortodontik sizce 0-3 ay mi yoksa 0-6 aymi alayim farkedermi yani buyukluk kucukluk falan ?
0_3 ay daha uygun bence

Lohusa terliği yazınca hep süslü puslu şeyler çıktı ben öyle bişey istemiyorum düz sade rahat kullanbilcegim bişey olsun yeter

Gözün aydın canım memnun kaldın mı doktordan ne kadar süre baktı , şeker testi için gebe polikliniğine randevu alcan sana istek yapacaklar aynı gün yaptıracaksın 8-10 saatlik açlık gerekiyor
[QUOTE="

Küveti kovası tamam.yavaş yavaş hazırlıklara başlamak gerek
Nereden aldınız bende bakıyorum ama eğer file her kuvete olmuyor diyorlar hepsini aynı markadan temin edin diyorlar
Kizlar annem emzik almis ama ikiside de +6 ay yaziyor büyük mu olur
büyük canım tutamaz 0_3alman lazım sonra 3_6 ay annenin aldığı 6.Aydan bir yaşına kadar olan

Nereden aldınız bende bakıyorum ama eğer file her kuvete olmuyor diyorlar hepsini aynı markadan temin edin diyorlar
büyük canım tutamaz 0_3alman lazım sonra 3_6 ay annenin aldığı 6.Aydan bir yaşına kadar olan
O zaman alinan baya büyük olacak bir tane 0-3 ay alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…