çokk geçmiş olsun canım düşük tehliken olduğunu nerden anladı canım kanamanmı oldu bende pko hastasıyım ilk bebklerde düşük oluyo diye okudum ama bana sadece keseyi gördüğünü kalp atışı için 10 gün sonra gelmemi söyledi
Kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Bir dr dan dinlemiştim daha önce, sağlıklı bir gebelik ve doğum gerçekten kıymetli birşey zikretmek lazım. Düşük tehliklesi olan arkadaslarim. Ya musavvir esmasini çokça söylemekte fayda var insallah. Hepimiz için geceli tabi zaman ne gösterir biljnmez
Bana da erkek diyor. Bakalım. Kız evlat bambaşka. Kizim iyiki var ve iyiki ilk kizim olmuş diyorum şimdiden bana yardımcı ve en üzüldüğüm anlarda durup bakıyor hemen srilip öpüyor. Cici yapıyor. Gözümün nuru başımın tacı. Ay duygusallastim. Şimdi kucagmda yatıyor mesela. İnsallah sana da kız evlat nasip olur. Doğruluğuna inanmasamda bakalım oğlum mu olacak.
Benim de kız Çin takvimine göre ama ben hep ilk erkek olacak diyordum içime öyle doğuyor merakla bekliyorum cinsiyeti[/QUOTE
Allah gonlunce versin. Kızımda hep erkek hissedip oğlun oglum diye sevdim 16. Haftada gerçeklerle yuzlestim. İyikide kizim var diyorum şimdi . Bunda nötr
benim de ufak tefek aserme basladi aklima normalde gelmeyecek seyleri hayal ederken buluyorum kendimi ayni sekilde ufak ufak mide bulantilari da basladi cok sukur. maalesef karamsarlık bende de var. ulkenin dunyanin hali nereye gidiyor daha ne kadar evimizde huzur ile oturabiliriz? sonra yasadigim yeri hic sevmiyorum tehlikeli bir yer cocuk icin nasil olur? hic arkadasimiz da yok cocugum da mi yanliz kalacak? bir sürü soru...bu arada bende bişey sorayım bnm sat 13 kasım 5+1 de keseyi gördük çok şükür doktorum önümüzdeki çarşamba kalp atışı için çağırdı 6+3 oluyor erken değil mi dinleyebilmek içn?
çin takvimine göre erkek benim ama beni yaşlı bir teyze gördü kirpiklerin toplanmış kızın olacak senin dedi bende öğrenmeden önce rüyamda kız gördüm Allahım hayırlı ve sağlıklı evlat versin de önemlisi o
çin takvimine göre erkek benim ama beni yaşlı bir teyze gördü kirpiklerin toplanmış kızın olacak senin dedi bende öğrenmeden önce rüyamda kız gördüm Allahım hayırlı ve sağlıklı evlat versin de önemlisi o
ben 37 yasindayim
3 yasinda bir kizim var allah bagislarsa
bu 2 .olacak nasipse
asistanım bir klima sirketinde
patronuma bu gun soyledim hamile olduğumu
esinde bende ailelerimize henuz söylemedik
kalp atisini duymayi bekledik hemde kv nin kalbine indirmeyelim diye...
cunku kizima o bakıyor ...cok yaramaz
kizima soyledim kardesin geliyor insallah diye...
sürekli bakcam...karnini ac ...sevcem...kucama alcam diyip duruyor...
bir gun kiz olsun... bir gun erkek olsun diyor karae veremedi :)
26 yaşındayım öğretmenlik okudum.yüksek lisansımı yarıda bırakıp evlendim ve ilk ay hamile kaldım 6,5 aylık bir oğlum var ve 2. Bebeğime hamileyim şuan bu yüzden evdeyim henüz.
Bend 28 yasindayim 1nci sinifa giden kizim var yariyil tatilinde soylemeyi dusunuyorum. Sehirleride yazsaydiniz doktor alisverisi yapardik istanbul-tuzla