Benim suan düşük tehlikem var 1 hafta yatcam hastane de. Bakalım 1 hafta sonra ne diyecek doktor
bende yiyorum herşeyi aynen rahatsız edici bi bulantı var kusma yok.yemek sonrasında midem yanıyor bide.napalım bunlar çekilecek anne olmanın cilveleri yavrular hayırla dünyaya gelsinde çekecez birazben herseyi yiyorum ..kus turacak kadar bir bulantim yok...hafif midem karisiyor...yemek yerken sıkıntı yok sonrasinda devam ediyor hafif bulanti...
benimde ilk canım Allah nasip ederseevet canım ilk sizin? dün gittim doktora keseyi gördük kalp atışı için 1 hafta on gün sonra dedi.
bende sabahları çok zor uyanıyorum kızım krese gidiyor bende işe, kızıma hamileyken ekşi çok sevdiğim meyveleri hiç canım çekmiyordu sevmediğim şeyleri çekiyordu garip bi duygu bu hamişlikHer gun iki uc bardak ictigim Türk kahvesini agzima alamiyorum agzim kuruyor suda icmek istemiyorum devamli uzanmak istiyorum
ilk kızını hangi hastanede yaptın canm özel oda tuttun muevet devlette devam edicem...ilk bebegimide devlette yaptirdim her kontrolunu dogumuda...ozele ayiracak paramizi kizimizin ihtiyaclari icin kullandik..
insallah duyariz canim kalp atislarini
Yok canim ilk hamileliğimm 5. Haftada kırmızı lekelenme oldu ondan dolayı kullaniyorumm..Progestan ne için kullanıyorsun canim
Daha önce düşük falan yaptinmi
benimde ilk canım Allah nasip ederse
bende haftaya gdicem
canım o zaman haftaya ben gittiğimde vajinalden mi bakacak yine o zamanBence vajinal bakılsa görülebilir ben kızımı 6 haftalıkken vajinal usgde kalp atışı dahil gormustum içini ferah tut 10 gün sonra kesin görür sun
Bende grip atlattım limonlu su ve bol limonlu ihlamurla içebilir sin hiçbir zararı yok
Senden bendensin boy 160 kilo 78
ne testi ne kaydı oluyor bu canımYarın sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gidicem tabi inşallah testleride yaparlar yoksa 2 hafta sonraya kalicak
canm senin ilk doğum mu bak hep unutuyormbende başlamadı daha bazen diyorum kendime bi aksilikmi var acaba diye.
canm senin ilk doğum mu bak hep unutuyorm
benm 5 haftalık haftaya cuma gidicemBende dün akşam gördüm canım 1 hafta-10 gün sonra dedi ama erken geldi bana ozaman duyulmaz sanırım.
ay çok merak ettm özelden yaz bariben kızıma hamileyken hic asermemistim
2 gündür hic sevmedigim bir seyi canim çekiyor..ama yiyemedim tatli oldugu icin bir baslarsam sonu gelmez...
birinin cani çeker diye söylemiyorum adini...
inşallah canım benm evet ilk hamilelik yaş kaç senininşallah duyarız en kısa zamanda:)
ilk dogumunda cok ağzım yandi devlette ama ona rağmen yine devlette yapcam mecbur allah nasip edersebende şu an etlik zübeyde hanıma gidiyorum canım
zaten 1 defa gittim
doğumu özelde mi düşünüyorsun
mide yanmasi icin bir surup varya...o nu ilk hamileliginde tepeme dikerdim elimden düşmezdi...o kadar kötüydü...simdiden basladi bile i bebisimdebende yiyorum herşeyi aynen rahatsız edici bi bulantı var kusma yok.yemek sonrasında midem yanıyor bide.napalım bunlar çekilecek anne olmanın cilveleri yavrular hayırla dünyaya gelsinde çekecez biraz
zekai tahirde yaptim...sanirsin o gun butun ankara doguruyordu...ozel odayi birak bir yatakta 3 hamis yatiyorduk...anlatmayim o günüilk hamileligi olan arkadaslarin gözünü korkutmayim...ama yinede bebegim için o eziyetede değer..ilk kızını hangi hastanede yaptın canm özel oda tuttun mu
baklava cekti canim...hic sevmem serbetli şeyleri...gece hemde ama yemesem delircem...esime dedim...oda bu saatte nerden bulayim dedi...hakli olarak...bende gittim kizimin surpriz yumurtasini yedim bastirayim diye...ay çok merak ettm özelden yaz bari
zaten henüz aşeren yok aramızda
inşallah canım benm evet ilk hamilelik yaş kaç senin
benm 5 haftalık haftaya cuma gidicem
ben napim benmde oldukça erken ama çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?