Bunun farkindayim ama nebilim mesela sata gore 7. Haftalik ama bana kalirsa kan testine gore henuc 3 veya 4 haftalik oluyo butun hamilelik belirtilerimde var iki gunde bir tekrarlamak yerine biraz bi hafta falan bekliyom direk hastaneye gidim doktor ultrasonla baksin diyorum ama ne bilim adet gunlerimde uzayan akintilarim oldugumda diyordum zaten sanki bu yumurtlama akintisi allah allah falan eger o gunlerde yumurtladiysam sonuc gayet normal ama anormal gelenlerde oluyo ne bilim walla kafam karman corman oldu yahu
Canım adet gününde bile yumurtalama olabiliyor bildiğim kadarıyla.
2 gün sonra tekrar test yaptır takiip et iki günde ikiye katlaması lazım.
Bunun farkindayim ama nebilim mesela sata gore 7. Haftalik ama bana kalirsa kan testine gore henuc 3 veya 4 haftalik oluyo butun hamilelik belirtilerimde var iki gunde bir tekrarlamak yerine biraz bi hafta falan bekliyom direk hastaneye gidim doktor ultrasonla baksin diyorum ama ne bilim adet gunlerimde uzayan akintilarim oldugumda diyordum zaten sanki bu yumurtlama akintisi allah allah falan eger o gunlerde yumurtladiysam sonuc gayet normal ama anormal gelenlerde oluyo ne bilim walla kafam karman corman oldu yahu
Dimi kuzum bak dokuzuncu gunu negatif cikti 15.gunu 186 beni teselli eden yonude dokuzuncu gunu negatifse 15.gunun az cikmasi gayet normal gibi geliyo cunku dokuzda bi rakam belirseydi simdi az artsaydi endiselenirdim ama arada altigun var ve ben yalinca 186cikti . Diyorum madem iki iki katlanarak gidiyoken bi hafta beklesem,kese zaten gorunucek zorlamim strese sokmim kan ver tekrarla falan bekliyim
Benim sata göre 10 haftalık. Geç döllenme yani. Olabiliyor öyle şeyler ama zaten hcg de az küçük bence de. Bekle madem gidince kesesini görebilecek güne kadar.
Dimi kuzum bak dokuzuncu gunu negatif cikti 15.gunu 186 beni teselli eden yonude dokuzuncu gunu negatifse 15.gunun az cikmasi gayet normal gibi geliyo cunku dokuzda bi rakam belirseydi simdi az artsaydi endiselenirdim ama arada altigun var ve ben yalinca 186cikti . Diyorum madem iki iki katlanarak gidiyoken bi hafta beklesem,kese zaten gorunucek zorlamim strese sokmim kan ver tekrarla falan bekliyim
Kuzum ellerinden oper bi bebisim daha var ama onu ogrendigimdede hcg 104tu bi hafta bekledim gittim kese gorundu ondan icim,rahat
Bence sen yine de takip et. Varsın yavaş ilerlesin ama takipli olsun.
Kuzum ellerinden oper bi bebisim daha var ama onu ogrendigimdede hcg 104tu bi hafta bekledim gittim kese gorundu ondan icim,rahat
Ama iste su gec ogrenme fasli beni yordu sen nasisin olkmi
Olabilir tabi sen bilirsin öyleyse
Bence de acele etme . Geç döllenme olabilir. Haftaya kadarhersey belli olur. Hakkına hayirlisiKuzum ellerinden oper bi bebisim daha var ama onu ogrendigimdede hcg 104tu bi hafta bekledim gittim kese gorundu ondan icim,rahat
Ay canim beraber olucaz insallah desenizeBence de acele etme . Geç döllenme olabilir. Haftaya kadarhersey belli olur. Hakkına hayirlisi
Ama iste su gec ogrenme fasli beni yordu sen nasisin olkmi
İbşallah canım allah sağlıklı evlatlar nasip etsin benimde oğlum var ibşallah sende oğlanı tadarsın çok tatlılar allah uzun versin evlatlatımızaBana da erkek diyor. Bakalım. Kız evlat bambaşka. Kizim iyiki var ve iyiki ilk kizim olmuş diyorum şimdiden bana yardımcı ve en üzüldüğüm anlarda durup bakıyor hemen srilip öpüyor. Cici yapıyor. Gözümün nuru başımın tacı. Ay duygusallastim. Şimdi kucagmda yatıyor mesela. İnsallah sana da kız evlat nasip olur. Doğruluğuna inanmasamda bakalım oğlum mu olacak.
Canım dün yazamadım ama zaten sende Dr gitmişsin benim dün degerlerim 2000 gibiydı vajinal sadece kese gördük Dr 3 hafta sonrasına çağırdı ama ben haftaya başka bir dr gideceğim diğer cocuklarimda 6+1 gibi kalp atışlarını duymuştuk. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.bende dün akşam gittik keseyi gördük kalp atışı için 1 hafta 10 gün sonra dedi doktor canım
Canım dün yazamadım ama zaten sende Dr gitmişsin benim dün degerlerim 2000 gibiydı vajinal sadece kese gördük Dr 3 hafta sonrasına çağırdı ama ben haftaya başka bir dr gideceğim diğer cocuklarimda 6+1 gibi kalp atışlarını duymuştuk. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
Maşallah bize kızlar kaçırdığım var mı bilmiyorum ama ne kadar da çoğuz di mi??
Ben 1 kere düşük yaptim 8 haftalik
Simdi 5 haftalığım lekelenmem oldu ondan doktor düşük riskin var dedi
Amiin camiin. Tebriklerr. Çok güzel değil mi..Kızlar çok şükür kalp atışlarını duydum miniğimin çok güzel ya darısı bekleyenlere
Yok canım erken olmaz senin degerlerin benimkinden de yüksek duyarsınız allahin izniyleaminn inşallah canım evet dün bende gördüm karından 10 gün sonra kalp atışı için dedi ama erken diye düşnüyorum bende daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?