• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
G gunesli gunler gerçekten güzelmiş yapboz şeklinde olanları da var. Ama açıklamalarında manyetik yazmıyor. Mıknatıslı mı şimdi bunların arkasıbilgin var mı ?

Eklentiler

• 2BBE3B82-A5B2-44D6-9857-7AD425100016.webp
    2BBE3B82-A5B2-44D6-9857-7AD425100016.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 86
Bizim kullandığımız demir damlası da sidefer toz var içinde ilacı biz hazırladık milimli damlalığıyla üç damla veriyorum ben ama bazı doktorlar 0.5 ml verin demiş herkes kendi doktoruna danışsın bence :) ben buzdolabında saklıyorum kutusunda öyle yazdığı için

Sana bir sorum olacak:) yoğurt yapmaya çalışıyorum bakalin:) hani probiyotik dedik ya evde nbl nin probiyotigi var yapma işini iyice kavrarsam sence onunla da yapılır mi probiyotikli yogurt? :)
evet canım nbl nin çocuklar için olanı var onunla mayala bilirsin .biz büyük oğlanda kabızlık problemi çok çektik o yüzden doktorumuz önermişti.

Cnm drun acaba ilaci bilmiyor mu? Eczaciyla da bir konus kac kg suan?
Canım bizdeki bu.
Eczanede yokmuş depodan getirdiler. Küçük bi şehirdeyim pek bilinmiyor galiba şaşırdılar baya çünkü.
Şuan 8.5 kilo .
Aç mı veriyorsunuz peki?

Eklentiler

• Screenshot_20180110-203715.webp
    Screenshot_20180110-203715.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 72
Bu hazir probiyotikli. Ay nohutu iyi hatırlattın ona da bakayım bi nasıl yapiliyor
Bende bu yönteme taktım kafayı baya bi eski yöntem.:super:
Süt alıp kaynatıyorsun. 10 tane nohutu bi kavanoza koyup üzerine 42 43C sütü ekleyip ağzına peçete koyup fırına koyuyorsun. 1 gün bekliyorsun. Mayalanıyor kesik süt gibi oluyor. O kesiği süzüp bidaha 1 su bardağı süte o kesikleri koyuyorsun. 3kez bunu tekrar ediyorsun 3.de baya katı bi maya elde etmş oluyorsun. O senin yoğurt mayan oluyor:KK39:

Canım bizdeki bu.
Eczanede yokmuş depodan getirdiler. Küçük bi şehirdeyim pek bilinmiyor galiba şaşırdılar baya çünkü.
Şuan 8.5 kilo .
Aç mı veriyorsunuz peki?

En iyi kan ilacı bumu?
Bize sağlık ocağı vegaferon önerdi ama onu almadık.bide doktorumuza sorucam

Süt alıp kaynatıyorsun. 10 tane nohutu bi kavanoza koyup üzerine 42 43C sütü ekleyip ağzına peçete koyup fırına koyuyorsun. 1 gün bekliyorsun. Mayalanıyor kesik süt gibi oluyor. O kesiği süzüp bidaha 1 su bardağı süte o kesikleri koyuyorsun. 3kez bunu tekrar ediyorsun 3.de baya katı bi maya elde etmş oluyorsun. O senin yoğurt mayan oluyor:KK39:
Normal yoğurt gibi oluyor mu acaba ya

Kızlar fiyatları nedir bunların?
Bide kızıma ışıklı müzikli küçük ebatlarda bi oyuncak istiyorum ama istediğim gibi bulamadım.bulduklarında çok pahalı.özellikle fisher price..

Bana önerebiliceğiniz oyuncak varmı?
30 lira filan sanırım setler. Tam bakmadim fiyatlara. Ya fisherpricein dansçı robotu vardı çok güzel. Oyuncakcida gördük çok beğendik ama pahalı diye aldırmadım:)(

Canim sen onunla yoğurt mayaladin mi yoksa direkt verdin mi?
Sütü normal yoğurt gibi mayalarken o tozuda katıp mayalıyorduk . Baştan direkte verdik yanlış hatırlamıyorsam meyve püresine karıştırıyorduk
duymuştum ama hiç merak edip araştırmadım deneyeceğim bakalım tutacakmı . Peki süt sıcak olacak mı daha detaylı bulursanız link paylaşın lütfen

Back
X