- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Sağolasın canım inş ya . Darısı size bakalımCanım şimdiden hayırlı olsun.Umarım her şey yolunda gider.İnsan bekledikce daha çok strese giriyor.Darısı bizim başımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım inş ya . Darısı size bakalımCanım şimdiden hayırlı olsun.Umarım her şey yolunda gider.İnsan bekledikce daha çok strese giriyor.Darısı bizim başımıza
Canim oldu bitti mi:)Sağolasın canım inş ya . Darısı size bakalım![]()
evet ben de farkettim ,, iyidirler inşallah@Mutlu Mercimek isimli arkadaş da girmiyor artık, nasılsınız her şey yolunda mu
Ne durumdasınız??Sağolasın canım inş ya . Darısı size bakalım![]()
Yok canım 16.30 da randevumzCanim oldu bitti mi:)
Gergin bekleyiş devam ediyorNe durumdasınız??
Hadi bakalım az kalmış ,, kolaylıkla atlatırsınız inşallahGergin bekleyiş devam ediyor16.30da randeu canim.
Günlerimiz çok yakın :) Merak ediyorum sonuçlarını bir an önce güzelce atlatin inşallah .Gergin bekleyiş devam ediyor16.30da randeu canim.
Hadi bakalim su gibi gecsin ins.siz nerede yaptiyorsunuz hangi sehirdeGergin bekleyiş devam ediyor16.30da randeu canim.
Aksaray canimHadi bakalim su gibi gecsin ins.siz nerede yaptiyorsunuz hangi sehirde
Amin canım inş.Hadi bakalım az kalmış ,, kolaylıkla atlatırsınız inşallah![]()
Evet 1 gün var:) siz ne yaptınız ertelediniz mi?Günlerimiz çok yakın :) Merak ediyorum sonuçlarını bir an önce güzelce atlatin inşallah .
Burada bir urolog varmış ona daha sormadık eğer lokal yapıyorsa ona yaptiracagiz yoksa yaz a kalacak.Evet 1 gün var:) siz ne yaptınız ertelediniz mi?
Bizde ürologa yaptırcaz canım. Düşündükçe uzuyor gerçekten bi an önce karar vermek en iyisi. Memlekette yaptıralım dedik oda olmayacak en iyisi yaptıralm ağrısız sızısız anneanne babanne dede görmeye gidelim tatilde dedik :)Burada bir urolog varmış ona daha sormadık eğer lokal yapıyorsa ona yaptiracagiz yoksa yaz a kalacak.
İyi yaptıniz canım gelişmeleri ve önerilerini bekliyorum:)Bizde ürologa yaptırcaz canım. Düşündükçe uzuyor gerçekten bi an önce karar vermek en iyisi. Memlekette yaptıralım dedik oda olmayacak en iyisi yaptıralm ağrısız sızısız anneanne babanne dede görmeye gidelim tatilde dedik :)
Tama canım :)İyi yaptıniz canım gelişmeleri ve önerilerini bekliyorum:)
Nasıl enerji dolu bir msj bu
Oysaki sabaha kadar uyuyamadım evhamdan nasıl geçecek sünnet diye .
Hayırlı cumalar canım günaydın![]()
Çok Teşekkür ederim cnmTeşekkürler hanımlar cevaplarınız icinbizimki de 2 gündür yapıyor bu hareketi, once koltuğun ustundeyken farkettik, sonra yerde de yaptığını gördük. Yere halının üstüne kullanmadığım yorgani ve nevresimi geciriyorum onun uzerinde yaptiriyoruz genelde hareketleri, çünkü bazen kafasını yere vurabiliyor o yüzden biraz yumuşak olması iyi oluyor :)
Ben kollu olanindan aldim tavsiye ederim önceleri devamlı usuyor mu terliyor mu diye gece 20 kez kontrol ederdim woolnat tan sonra 22-23 derece pamuklu pijamalarinin üzerine giydirip gece boyu rahat ediyorum tavsiye ederim
Canım çok geçmiş olsun, zor zamanlar gecirmissiniz, tamamen düzelir ins. bebisin de...
D&R den alıyorum genelde
Uyku eğitimine nasıl karar verdim biliyor musun saatlerce sallayıp da uyumadigini gördüğümde. İlk basta sallarken hemen daliyordu zamanla o da fayda etmedi. Bir de üzerine sık gece uyanmalari... Aslında tam tersi kendi yatağında uyumalarini ogretmemiz gerek bebeklerimize diye düşünüyorum. Çünkü bebek nasıl uyursa uyandığında aynı şekilde devam etmek istiyor. Kucakta ise kucakta, memede ise memede, yatağında ise yatakta. Bebeklerin uyku döngülerinin 1 saat olduğunu varsayarsak saat başı uyandığında sallamak ya da emzirmek zordur diye tahmin ediyorum