• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bebekleri kucakta gezmek isteyenler için yeni bir yöntem keşfettim. :D Bir yastık kılıfının içine başka bir yastıktan elyaf aldım ona doldurdum yuvarlak şekilde katlayıp bileğimi sokacak şekilde iki ucunu diktim Sonra içinden bir ŞAL geçirdim şalı da bir omzuma astım bebeğim de kucağımda ona salıncak gibi oturdu yine kucakta taşımış oluyoruz ama en azından kolumuza çok fazla yük binmiyor :D yastığın şekli bu içinden şalı geçirip omzumuza bağlıyoruz düğüm yeri alta gelsin omuz acıtmasın :)

Eklentiler

• F25C03AE-F950-4D79-9632-430DC934BA6D.webp
    F25C03AE-F950-4D79-9632-430DC934BA6D.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 99
Burada bir urolog varmış ona daha sormadık eğer lokal yapıyorsa ona yaptiracagiz yoksa yaz a kalacak.
Bizde ürologa yaptırcaz canım. Düşündükçe uzuyor gerçekten bi an önce karar vermek en iyisi. Memlekette yaptıralım dedik oda olmayacak en iyisi yaptıralm ağrısız sızısız anneanne babanne dede görmeye gidelim tatilde dedik :)

Bizde ürologa yaptırcaz canım. Düşündükçe uzuyor gerçekten bi an önce karar vermek en iyisi. Memlekette yaptıralım dedik oda olmayacak en iyisi yaptıralm ağrısız sızısız anneanne babanne dede görmeye gidelim tatilde dedik :)
İyi yaptıniz canım gelişmeleri ve önerilerini bekliyorum:)

Teşekkürler hanımlar cevaplarınız icin :KK66: bizimki de 2 gündür yapıyor bu hareketi, once koltuğun ustundeyken farkettik, sonra yerde de yaptığını gördük. Yere halının üstüne kullanmadığım yorgani ve nevresimi geciriyorum onun uzerinde yaptiriyoruz genelde hareketleri, çünkü bazen kafasını yere vurabiliyor o yüzden biraz yumuşak olması iyi oluyor :)

Ben kollu olanindan aldim tavsiye ederim önceleri devamlı usuyor mu terliyor mu diye gece 20 kez kontrol ederdim woolnat tan sonra 22-23 derece pamuklu pijamalarinin üzerine giydirip gece boyu rahat ediyorum tavsiye ederim :KK66:

Canım çok geçmiş olsun, zor zamanlar gecirmissiniz, tamamen düzelir ins. bebisin de...

D&R den alıyorum genelde

Uyku eğitimine nasıl karar verdim biliyor musun saatlerce sallayıp da uyumadigini gördüğümde. İlk basta sallarken hemen daliyordu zamanla o da fayda etmedi. Bir de üzerine sık gece uyanmalari... Aslında tam tersi kendi yatağında uyumalarini ogretmemiz gerek bebeklerimize diye düşünüyorum. Çünkü bebek nasıl uyursa uyandığında aynı şekilde devam etmek istiyor. Kucakta ise kucakta, memede ise memede, yatağında ise yatakta. Bebeklerin uyku döngülerinin 1 saat olduğunu varsayarsak saat başı uyandığında sallamak ya da emzirmek zordur diye tahmin ediyorum
Çok Teşekkür ederim cnm

Back
X