- 13 Ocak 2018
- 341
- 439
- 18
Uyku konusunda yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı. Bende 4. Aydan sonra degistiklerini bayan güzel öğrendim. Akışına bırakıyorum bazen olmuyor ama geçecek bugünlerdeoncelikle hosgeldin.
4. aydan sonra uyku problemleri basliyor var olan duzen bozuluyor. sanirim bir cogumuz yasiyoruz bunu. benim oglumun da cok duzensiz gunduz uykulari ve eger uykuyu alamayip uyanirsa(ki genelde oyle oluyor :)) acayip huysuz oluyor. gece de dedigin gibi donem donem 1.5 saatte bir uyandigi oluyor. sonucta onun da bizim gibi bir insan oldugunu kurmali bebek gibi kesin saatlerde yatip kalkamayacagini kabullenmek gerek sanirim. burnu tikalidir, ruya gormustur, belki irkilmistir, korkmustur vs. aclik disindaki sebeplerle de uyababilir cok normal.
ben 18 kg almistim suan hamilelik oncesi kilomun 1 kg altindayim. hem emzirip hem cok hareket halinde olunca bir sey yapmama gerek kalmadi verdim hepsini :)
donme mevzusu da; her bebek bir olmadigi icin tabiki normal. nasil ki tum bebekler ayni zamanda konusmuyorsa bu da benzer bir durum. endiselenme zamani gelince donecektir bebegin
profiline gir, kisisel bilgilerime tikla. profil fotografinin altindaki alana yazabilirsin.
kg konusunda maşallah ya hanımlar.bir ben topiskoyum sanirimm70 kg
güç bela uyuttum. Bakalım mesai ne zaman başlayacak