- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende onu sabaha karşı diyorum. Eşimin ise gidiş saatine yakın yatarken ses çıkarıyor falan. Ben yatamiyorum.Biz de gece mesaisi btmez bazen hic yatmasam mi diyorum en fazla 2 saat uyuyor onun da ilk saati kipirdandigi icin ben uyumuyor mu acaba diyerek geciriyorumannelik zor zanaat azizim
Allah saglik sihhat versin gerisi hallolur
![]()
Biraz daha otursun, acele etmeyin gerektirecek bir durum yok dedi. Seneye gelin dedi :) nedense adam güven verdi bana çok, şuanda askıya aldık.rica ederimneden yapmiyor ki?
Anneler ek gidadan sonra gaz problemi tekrar başlıyor mu? Başlarsa ne kadar sürüyor? Neler yapılabilir?
Bu arada bebisleri oturtmaya başladınız mi acaba.
siz daha iyi bilirsiniz tabikiBiraz daha otursun, acele etmeyin gerektirecek bir durum yok dedi. Seneye gelin dedi :) nedense adam güven verdi bana çok, şuanda askıya aldık.
arch2401 sut azligindan bahsetti de canim ben de bunu yazdim.galactago yu duydum burdan ama denemedim.
benim de hep sol azdi,hala oyle. solun yuzune bakmiyor zaten artik emir paşam![]()
secilmisBenimkinin de sağ ile problemi var iki çekiyor sonra feryat figan. Sol tarafta ise günün tamamını geçirebilir. Bi tek benimki mi farklı? :)Gretchen Grundler
drucilla
Aynen ben hamileyken diyordum ki ben kesinlikle duymam uyanamam geceleri cok zorlanirim, uykuya duskundum biraz normalde esimin hafifti aksine simdi biz saat basi miz miz ayaktayiz esimin ruhu bile duymuyorbende onu sabaha karşı diyorum. Eşimin ise gidiş saatine yakın yatarken ses çıkarıyor falan. Ben yatamiyorum.
Ay tam uyku moduna geçtim. İki dk eşimin dizine koydum kafamı hemen alarm gibi başladı yaa. Hemde ne zormuş ya. Normalde bu kadar uykusuzluga gücüm yetmez
Destekleyerek oturtuyorum arada ama genellikle kucagimda oturmayi tercih ediyor kendisiBu arada bebisleri oturtmaya başladınız mi acaba.
Evet cnmeczanede mi satiliyor?
Ana kucağı meselesini yanlış anlamış senin minnosDestekleyerek oturtuyorum arada ama genellikle kucagimda oturmayi tercih ediyor kendisi![]()

Sağlık ocaginin verdigini kullandim evet kan vardi. İlaç tan olmuş sonra ferrum verdiler onda olmadı. Burdaki duyduğum demir ilaclarını bulanadım henüz benDemir takviyesi kullanan anneler bebeginize ilk verdiginizden sonra kakasında kan oldu mu? Ben dün esimin ısrarıyla iki damla icirdim ve aksamina kan vardı bağlantılı olabilirmi acaba? Birdaha vermedim zaten vermekde istemiyordum ve kan tekrarlamadı.
Bizde de durum oyle bazen bilerek babasının yanına koyup gidiyorum. Mizirdaninca bilerek geç gidiyorum eşim kalksın diye. Yooook hiç duymuyorAynen ben hamileyken diyordum ki ben kesinlikle duymam uyanamam geceleri cok zorlanirim, uykuya duskundum biraz normalde esimin hafifti aksine simdi biz saat basi miz miz ayaktayiz esimin ruhu bile duymuyor![]()
Aynen oyle olduAna kucağı meselesini yanlış anlamış senin minnosama en rahat yer hakkaten onlar için. Oh mis gibi süt kokusu esliginde
ay ifadeleri silmeyi başaramadım