Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim kızlar bugün basliyayim bende.
Evet arastirdim bugun iyice tesekkur ederim ocean ya da wellcare alacagim ben de deneyimledigimizde bilgi veririm kullanacak arkadaslara daColedan bizede vermişlerdi onun içinde de katkı maddeleri çok hiç kullanmadım wellcare kullanıyoruz bizde
Haklısın. Aslında ogluma birkaç kez sordum sunnet düğünü istermisin diye. Hayır istemem o komik kıyafetleri kimse bana giydiremez demiştiben boyle durumlarda soyle dusunurum. eger bir daha yapilamayacak bir seyse ve zaman gecince pisman olacagimi biliyosam yaparim ama cok da pisman olacagim bir durum degilse de yapmam.
sen de keske yapsaydim diyeceksen yap bence:)
bazi seyler bir kez oluyor. ne cocuklarinin ne de senin icinde uhde kalmasin
biz de sunneti kucukken,nasipse dugunu buyudugunde yapacagiz.
Haklısın. Aslında ogluma birkaç kez sordum sunnet düğünü istermisin diye. Hayır istemem o komik kıyafetleri kimse bana giydiremez demiştiŞimdi yaparsak da artık o büyüdü. Sünnet kıyafeti değilde ona krem tonlarinda damat kiyafeti alır, minnosuda sunnet çocuğu yaparız :)
Evet bu canım.rica ederim canim. bu mu?
Babasi görsunBizde de var o adet,o yüzden görsemde söylemicem ben![]()
![]()
Ay alemsin gezsin tabi annen
Ben de nornal ve zor bir dogum yaptim fazlaca dikis atildi ama bence zor oldug icin bu. Yani suyum tukenmek uzereydi cok bekledim falan bu yuzden dikis atilacak seviyede oldu ama yani bu tamamen dogumun zorluguna bagli . annem ilk abimin dogumunda cok zorlanmis dikisli olmus mesela ama beni 15 dkkada evde ebeyle dogurmus kalkmis ayagaKızlar alakasız bir şey sorcam ama biri beni sinir etti :) ilk normal Doğumda dikiş oldu diye diğer doğumlar da öyle olur mu???? Sezeryan mantığı yani
Babasi görsun
Ay alemsin gezsin tabi annen![]()
Ben de nornal ve zor bir dogum yaptim fazlaca dikis atildi ama bence zor oldug icin bu. Yani suyum tukenmek uzereydi cok bekledim falan bu yuzden dikis atilacak seviyede oldu ama yani bu tamamen dogumun zorluguna bagli . annem ilk abimin dogumunda cok zorlanmis dikisli olmus mesela ama beni 15 dkkada evde ebeyle dogurmus kalkmis ayaga![]()
O korkuyu ben de tasiyorum ilki zor olunca korkuyor insan2.ye cesaret edersem,buyuk konusmayim ama normal doguramam
ikinci daha kolay diyorlar ama ya uzun saatler surerse diye dusunuyorum.
O korkuyu ben de tasiyorum ilki zor olunca korkuyor insan![]()
All-izz-well çok teşekkürler :) canlı örneğe ihtiyacım vardı :)
B bursa_83 evrene güzel mesaj gönderelim :) bal gibi doğurursun. Neler yaşamışsın bu zamana kadar ve dimdiksin sana o da kolay görünmeli.
Beyinde bitirince insan her şeye katlanıyor. Çok şükür benim ilki fena değildi ama yine de çektim tabi. Sancıları düşününce cesaret edemiyor insan ama düşünmüyorum bir çırpıda doğacak ötekiler nasipse. :)
valla bu konuda istesem de gonderemiyorum canim,mesaj gonder dugmesine elim gitmiyor bir turlu![]()
Hahaevet bazen olur mesela ben de görümcem için iyi Mesajlar yollayamıyorum evrene uyuz oluyorum bazen gönülden sevemiyorum
![]()
![]()
4 saat iyimiski benim sancinin ufaktan baslamasiyla dogum yapmam arasinda 4 saat var. cok cok uzun degil. saatlerce cekenler var ama o anlari dusunmek,heleki o cati muayenesi,yok yok ben yapamam yeniden
yani yapacagim dersem de bu yaziyi yollayin bana![]()