- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka maka az kaldi yaaaaa....mayis gelsiiiiinnnnnnayyyy hayali bile oyle iyi geldi ki canim![]()
Topluca müziğimiz gelmiş bizimBenim de hayalim manus baba " etegi belinde" dinlemek son ses.ne gamsiz bir şarkibence cok keyifli
![]()
@Mutella müsaitsen patlat bir eteği belindeBenim de hayalim manus baba " etegi belinde" dinlemek son ses.ne gamsiz bir şarkibence cok keyifli
![]()
Ben de bilmiyorummmm yaaaTopluca müziğimiz gelmiş bizim@Mutella müsaitsen patlat bir eteği belinde
Not: Bende patlatırdım ama yüklemeyi bilmiyorum![]()
Evet canim bizde de vardi oyle kucuk canavar saldirir gibi isirmaya calisiyodu hem bizom ellerimizi hem kendi ellerini hem de buldugu herseyiElini agzına koyup başı saga sola sallama dis belirtisi mi acaba?Birkaç gündüz cok huzursuz da. Bebegi dis cikaran anneler siz neler yaşadınız?
Evet canim bizde de vardi oyle kucuk canavar saldirir gibi isirmaya calisiyodu hem bizom ellerimizi hem kendi ellerini hem de buldugu herseyiiki gundur sakinlesti biraz yine elini sokuyor kasindiginda ama saldiri gecti
daha disi patlamadi
Az önce kızım uyanıkken açtım dinledik beraber :)Benim de hayalim manus baba " etegi belinde" dinlemek son ses.ne gamsiz bir şarkibence cok keyifli
![]()
Topluca müziğimiz gelmiş bizim@Mutella müsaitsen patlat bir eteği belinde
Not: Bende patlatırdım ama yüklemeyi bilmiyorum![]()
Az önce kızım uyanıkken açtım dinledik beraber :)
Mümkünpeki sadece ellerini agzina goturmek kesif mi?
salya ve saldirma yok![]()