Amin cnm , teşekkür ederimAllah bir yastikta kocatsin cnm Ayse ye de nice mutlu yillar dilerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm , teşekkür ederimAllah bir yastikta kocatsin cnm Ayse ye de nice mutlu yillar dilerim![]()
Gerçekten mi ben kızımda hiç böyle birşey yaşamadığım için tek biz sanıyordum bunu yaşayan bende bununla veriyorum ama kusuyor boğazına kaçırıp . Peki sence biz ek gıdada sorun yasayacakmiyiz birqz zorlu olcak sankiİnşallah ateş yapmaz İpek kızına, cok rahat atlatırsınız aşıyı.
Biz de hamile olduğumu öğrendiğim hafta için 3 konser bileti almıştık, 1 haftada 3 konsere gittik kutlama gibi olmuştu
Çok geçmiş olsun hepiniz kolayca atlatırsınız umarım ve bir daha evinize uğramaz hastalık.
Ben ilaç içirmekten çok çektim, o yüzden bütün yöntemleri denedim diyebilirim. Şu ölçekler çok işime yaradı. İlk denediğimde sevmemisti ama şimdi daha kolay veriyorum. Yanağının iç kısmına püskürtüyorum dilini döndürüp çıkartamıyor ağzından. Kusmasina çare bulamadım maalesef hastayken verdiğim şurup kusmasina neden oluyordu doktor sonra değiştirdi.
Bu ölçek ayrı olarak satılıyor mu bilmiyorum ben Aguline yeşil gaz şurubundan ve Motillium reflü ilacindan çıkanları kullanıyorum. Motillium ucuz bir ilaç 6,50 tl. Eğer çare bulamazsan deneyebilirsin. Danslar şarkılar tekerlemeler eşliğinde 40 dakikada ilaç verebildiğim günlerden geldim buraya, çok zordu. Allah sabır versin.
AminMaşallah cnm baya yogun bir haftaymiş kardeşin için hayrlı olsun ayşenin de dogum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara
Duru da nefret ediyor, görür görmez ağlamaya başlıyor ama başka yolu yok malesefArkadaşlar oğlumun dün gece burnu çok tıkandı. Sabaha doğru kalktık otri bebe ile aspire ettik. Doğduğundan beri ilk defa kullandık ve çok ağladı. Sizde de aynı tepkiyi veriyorlar mı? Birde hala hırıltı var, günde en fazla kaç kere yapılabiliyor? Başını yükselttik, soğan daha koymadım ama açılmazsa burnu koyucam.
Amin,, çok teşekkürlerhayirli ugurlu olsun :)
ayse ye simdiden mutlu yaslar![]()
şu anda açtım bilgisayarımı ve senin mesajını gördüm:)
başım çatlıyo valla , o kadar dolu ki o da haklı.
ya 8 gibi emzirmiştim 9 gibi sağdım 60 cc anca çıkarabildim
çok canım sıkıldı
napiyim artık kalanı bi şekilde telafi etmeye çalışıcaz, bilmiyorum.
Ek gıdaya öğün olarak başladık ama yine de yetmiycek herhalde, napiyim tamamen kesilmesin de tek derdim o şu anda
şu anda açtım bilgisayarımı ve senin mesajını gördüm:)
çok canım sıkıldı
Ek gıdaya öğün olarak başladık ama yine de yetmiycek herhalde, napiyim tamamen kesilmesin de tek derdim o şu anda
Tabi cnm serum fzyolojik+otri bebe oglum da agliyor. Ama rahatliyor sonrasinda.bence sogan icin beklemeyin ne kaybedersinizArkadaşlar oğlumun dün gece burnu çok tıkandı. Sabaha doğru kalktık otri bebe ile aspire ettik. Doğduğundan beri ilk defa kullandık ve çok ağladı. Sizde de aynı tepkiyi veriyorlar mı? Birde hala hırıltı var, günde en fazla kaç kere yapılabiliyor? Başını yükselttik, soğan daha koymadım ama açılmazsa burnu koyucam.
Allah sizin de yardimciniz olsun.kolaylikla alisin yeni duzeninize insallahiyi gec cıkıyorsun herhalde evden... valla 1 saatte 60 cc gayet iyi ,sonucta 3 saatte bir sagdıgını düsünürsen gayet iyi cıkar yani.hiç moralini bozma...kesilmez yani
Merak etme cnm.
Bende haftaya senin gibi olcam,cok stres oluyorum ama bi şekilde düzene girecek insallah...
yok yanlış yazmışım 10da sağdım,şu anda açtım bilgisayarımı ve senin mesajını gördüm:)
çok canım sıkıldı
doğru söylüyosun canım, ben de hiç sevmediğim bi işte çalışıyorum ama şükür tabi yine deAllah yardimciniz olsun.uzulmemeye calisin ben bir işsiz olarak calisanlara cok imreniyorum.yrn ise baslayacak olsam da bebegimi evde birakacagim icin uzgun olurdum.iste insanoglu...her turlu uzulecek sey buluyoruz
yok canım ben okulda çalışıyorum sömestr olduğundan sadece bu hafta 9-4 çalışıyorum. Yoksa normalde 7.30 - 16.30 3 gün 17.00 bi gün bir gün de 15.30 ve süt iznimi toplu kullandım, inş. kesilmez sana da kolay gelsiniyi gec cıkıyorsun herhalde evden... valla 1 saatte 60 cc gayet iyi ,sonucta 3 saatte bir sagdıgını düsünürsen gayet iyi cıkar yani.hiç moralini bozma...kesilmez yani
Merak etme cnm.
Bende haftaya senin gibi olcam,cok stres oluyorum ama bi şekilde düzene girecek insallah...
Evet soylediginn gibiyse zor cikar sogan kokusu ama daha rahat havalandirabileceginiz bir odaniz varsa kesinlikle oneririm.bebeler sogana otri bebeye gosterdikleri direnci gosteremiyorlar ve sogan burun tikanikligi konusunda mucizevi birseyBizim yatak odamız apartman boşluğuna bakıyor,bebeğe iyi gelecek kadar havalandırıyorum.Soğanı koyarsam uzunca bir süre koku çıkmaz. O yüzden koymadım.
İnsan evini özlüyor dimiAminçok saol cnm
gerçekten fena bir haftaydı, herşey üstüste geldi.. bir süre evden çıkmasak iyi olucak aslında :)
Bu gece yatağını kendi odasına geçirip deneyeyim o zamanEvet soylediginn gibiyse zor cikar sogan kokusu ama daha rahat havalandirabileceginiz bir odaniz varsa kesinlikle oneririm.bebeler sogana otri bebeye gosterdikleri direnci gosteremiyorlar ve sogan burun tikanikligi konusunda mucizevi birsey![]()

Nasil isiniyorsunuz bilmiyorum ama bizim dr bir de havlu islatip koyun peteklerin ustune demisti.klima da aciyorduk arada cok kurutuyordu havayi ve tikaniyordu oglusun burnu..Bu gece yatağını kendi odasına geçirip deneyeyim o zaman![]()
Kombiyle ısınıyoruz. Odada ne ölçer var. Ona göre hava kuruysa nemlendiriyorum zaten. Önerilerin için teşekkür ederim.Nasil isiniyorsunuz bilmiyorum ama bizim dr bir de havlu islatip koyun peteklerin ustune demisti.klima da aciyorduk arada cok kurutuyordu havayi ve tikaniyordu oglusun burnu..
iki oda beni bekler yemek beni bekler çamaşırlar beni bekler off canımda tatlı istiyor en iyisi tatlı bişeylerde yapayım