yazacaktim unutmusum,ben de senden tarif isteyecektim canim. cok iyi olur. dun eger diyete gerek yok deseydi,esimle tanistigimizdan beri her ay gidip yedigimiz sutlu muhallebimiz vardi. 2 koca porsiyon ondan yiyecektim,resmen aşeriyorum ama olmadi olamadi
evet bana da verdi o degisik isim listesini ama sen yine de paylas canim,iyi olur.
evet bulanik cikti foto. cekip tekrar atacagim birazdan uygun bir anda.
ben tatlisiz yasayamam heleki sut tatlisiz

nasil olacak bilmiyorum.
kahvaltida da yiyecek sey cok az. allahtan annem ve kv iki buyuk bidon zeytin yapip verdiler. bol bol zeytin yiyecegim ve tahin pekmez.bir de yumurta.
iki hafta onceki kan tahlillerinde sonuclar temiz cikmis.kan degerleri ve vitamin degerleri iyi dedi. hatta kistik fibrozdan suphelenip ona da bakmis doktor. ben de dun bahsedecektim hamileligimde suphelendiler,test yapsak diyecektim. ben zaten baktim ama yine de ter testi yapilsin,o daha kesin sonuc dedi.
alerji testi icin de dun kan aldilar,1 ay sonra da yine test yapilacak,bu defa deri sanirim. doktor yanlis cevap vermediyse(oda biraz kalabalikti) deriden yapilacakmis. istek kagidinda da "rutin prick alerji testi(inhalan ve gida ile birlikte-her biri) ve deri - mukoza smearleri yaziyor.
insallah alerji cikmaz canim ya,cok zor beslenme kismi. bir de kuzular ek gidaya gecince onlara da yasak olacak.
1 ay da bunu bekleyecegiz,napalim.
bana da kalsiyum destegi al dedi. bir de yesil yapraklilari ve kuruyemis tuket dedi.bugun ya da yarin endokrine gidecegim,d vit. sonuclarim icin. o zaman takviye de isteyim. diyetisyen kemik erimesinden falan bahsetti.sen aliyor musun canim takviye?