Kek
Granola
Beze
Mevcut tek sütsüz tariflerim bunlar. Kek için süt yerine portakal suyu koy aynı miktarda, içine de portakal kabuğunu küçük küçük kes iç beyaz kabuğunu ayırıp. İçine kuru meyveler ve ceviz de koyabilirsin. Her hafta aynı şekilde yapma insan sıkılıyor bir süre sonra

Ben de diyeti bırakınca bir kalıp peynir ve 2 paket de fıstıklı çikolata yiyeceğim. Gün sayıyorum ama şafak yok ki anca sayıyorum

Değişik isim listesini bir önceki mesajımı düzenleyip paylaştım sen görmeden yetisirim sandım ama yetişememişim

Kahvaltıda ben de yumurta, tahin pekmez, bal ve zeytin yiyorum. Ayaklarım geri gidiyor artık kahvaltıya okadar sıkıldım ki :/
Evet deri testi olacakmış gelecek ayki test, temiz olur inşallah. Ek gıdaya geçince ilk zamanlar zor olmaz da öğünlerde işimiz zor çünkü kalsiyumu bir şekilde vermemiz lazım çocuklara. Anne sütünden yoğurt tarifi demeyeceğim ben sen benden sonra başlayacaksın tutarsa paylaşırım seninle de sonuçları.
Takviyeye başladım Osdevita D3 hem kalsiyum hem d vitamini içeriyor. Bir de Decavit içmeye devam ediyorum. Sırtımızı ilaçlara dayadık bakalım ne kadar devam edecek böyle
Ekledim tarifi.
Yumuşacık olsun diye ipucu da vereyim mutfakla arası iyi olmayanlara

İlk başta şeker ve yumurta iyi cirpilir birkaç dakika. Kabartma tozu koymadan önce karışım güzelce cirpilmis olsun kabartma tozu koyduktan sonra ya mikserle çok az ya da kaşıkla kabartma tozunu yedirecek kadar az kabartıp karıştırılır ve sıcak fırına koyulur. Afiyet olsun
Net fotoğraf, kaydettim. Teşekkürler