- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Ben rmzirme yastığına oturtuyorumKızlar destekli oturtma isini nasıl yapıyorsunuz. Benim tospik devrilip duruyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben rmzirme yastığına oturtuyorumKızlar destekli oturtma isini nasıl yapıyorsunuz. Benim tospik devrilip duruyo
Bizimki uykudan kalkar kalkmaz gozunu acmadan emerse emiyor bir de cookk uykusu geldiginde cok acikmis oldugu icin arasi bos. Ama gece cok sık kalkip emiyor gun icinde emmemesini tamamen oyun arayisi, farkindaliklari ve dis huzursuzluguna bagliyorum. Endiselenme hemen canim ben de endiseleniyordum bez durumu normal seyrinde devam ettigi icin endiselenmiyorum artik. Bir de ac olsa zaten anlarsingunaydin kizlar. mutlu hafta sonlari.
sizin bebeler ortalama kac dakika emiyor ?
gecen gun not aldim. 08.30-14.30 arasi 2 defa emzirsim,biri 15 biri 10 dk olmak uzere. zorla da 80 cc icti,biri 50 biri 30 cc olmak uzere. 6 saat icin cok az degil mi.?
niye emmiyor ve niye sut istemiyor anlamiyorum,deliricem ya![]()
Ben de arkadan ve yanlarindan yastiklarla destek sagliyorum kisa sure oturuyor oyleKızlar destekli oturtma isini nasıl yapıyorsunuz. Benim tospik devrilip duruyo
Alerji çok yıpratıcı bir şey. Süt diyeti de her şeyi içeriyor. Yiyecek hiçbir şey yok gibi. Ben kırmızı et de tüketmiyorum kızımın alerjisini tetikliyor o yüzden neredeyse vegan oldum istemeye istemeye
Herhangi bir devlet kaynaklı hiçbir şeye güvenmem ben. Doğumdan önce çok dert ediyordum bedava yaptırılan aşının içeriğini, çünkü zerre inancım yok. Ama araştırınca aşısızlıgın risklerinin daha büyük olduğunu gördüm. 33 yaşında vefat edene kadar yatağa bağımlı, konusamayan hareketleri kısıtlı kuzenim menenjit hastalığından o hale geldi. Başka bir uzak akrabamin çocuğu sanırım çocuk felciyle 25 yaşında ve tekerlekli sandalyede, 8 yaşından büyük görünmüyor. Aşı önemli. Alerji eskiden de vardı ama çocuğun kakası yeşil cuyku ıspanak yedim, sürekli ağlıyor o zaman ver anasonu sussun demek ki huysuz çocuk, kusuyor demek ki sütün yarıyor demekten bunun hastalık olduğunu düşünmüyorlardı. Biz şimdi araştırıyoruz, bir problem olduğunun farkındayız. Anneme sorsam çocuğun kakası yeşil anne desem bebek o o yüzden derdi, kv'me anne çocuk emmiyor desem emer emer der geçerdi doktora sormak aklına gelmezdi ama ben diyet yapmaya başladığımda meme reddi bitti. Yani hastalık eskiden de vardı ama bu çocukta alerji var denmezdi. Şimdi sorunca anneannem de diyor annen de yapmazdı ağlardı hemen hastalık deme vs. diye, gerçekten diyor bunu. Diyet yapmam çok saçma ona göre.
Alerjinin ve diğer hastalıkların artmasının bir nedeni de yediklerimiz ve yaşadığımız ortam. Koruyucu maddeler, kablosuz radyo dalgaları, kirli hava, kozmetik, temizlik maddeleri... Her şey aleyhimize aslında. O yüzden bunca aleyhimize şey varken bari aşıyı tam yaptiralım ki bit yerden koruma gelsin. Marketten kasaptan aldığımız etlerde bile aynı miktarda zararlı şey var muhtemelen, önce tukettiklerimizi düzene koyalım sonra aşıya gelsin sıra.
Böyle atarlı giderli yazdım ama sana değil aslında yazdıklarım, aşı karşıtlarına
İlk aydan itibaren kakası yesildi ama ben doktora sorunca fasulye yedin ondan demişti. Sonra arada bir yemesem de oluyordu ama rahattım. Sonra doktor değiştirdik ona sordum amipten şüphelendi ve test pozitif çıktı ama sonra okuyunca amip testinin pozitif çıkması her zaman kesin sonuç vermeyebiliyormuş yani belki alerji en başından beri vardı ama ben yanlış bir teşhis sonucu yanlış bir tedavi uyguladım çocuğuma. Bunu şimdi bilemiyorum maalesef. Sadece aklımda şüphesi var![]()
Kızlar destekli oturtma isini nasıl yapıyorsunuz. Benim tospik devrilip duruyo
gunaydin kizlar. mutlu hafta sonlari.
sizin bebeler ortalama kac dakika emiyor ?
gecen gun not aldim. 08.30-14.30 arasi 2 defa emzirsim,biri 15 biri 10 dk olmak uzere. zorla da 80 cc icti,biri 50 biri 30 cc olmak uzere. 6 saat icin cok az degil mi.?
niye emmiyor ve niye sut istemiyor anlamiyorum,deliricem ya![]()
Kızlar destekli oturtma isini nasıl yapıyorsunuz. Benim tospik devrilip duruyo
Bence normal,zaten 3 saatte bir emzirmek gayet yeterli yani... kaldı ki 15 dk ve 10 dk da doyurur karnını,artık yenidogan deiller koca bebe oldular.kiii arada da 80cc icmis,gayet normal yani cnm
biz sizleri geriden takip ediyoruz ya canim o yuzden tedirginim. 5 kiloyu gecemedik bir turlu.bu ay 300 gr almis dönmeye de baslamadi.ister istenez kafam takiliyor.
Hanımlar güvendiğimiz birisinden keçi sütü bulduk onu yoğurt yaptım. Gayet iyi tuttu. Fakat ben tadına baktım kokuyor
Ben sevmedim ama oğlum yedi . Bazıları da inek sütüyle karıştır mayala kokmaz dedi varmı deneyen ?
Ben keçi kokusunu bildiğim için bana koktu ama oğlum bilmediği için yedi. Yapan varmı merak ettimBen doktora sormustum, bana inek ya da keci sütü farketmez demişti,,mesela bazı bebeklerin inek sütüne alerjisi oluyor keci sütüyle yapılıyor yoğurdu ya da peyniri.bence bisey olmaz,yanii kokuya takılma cok.aklına takılıyorsa da doktoruna bi sor istersen.
B bursa_83 bizim oglan da gece cok daha iyi emiyor.gunduz red diyemem ama bir ses duydugunda gozune birsey carptiginda apartmandan tadilat sesi geldiginde bile memeden uzaklasiyor.boyle boyle buyuyecekler.dayan biraz daha ek gida zamani geliyor.belki erkenden baslatirlar.anne sutu onemli evet ama en onemli zamanlarda aldi kuzucuklar zorla da olsa.Bizimki uykudan kalkar kalkmaz gozunu acmadan emerse emiyor bir de cookk uykusu geldiginde cok acikmis oldugu icin arasi bos. Ama gece cok sık kalkip emiyor gun icinde emmemesini tamamen oyun arayisi, farkindaliklari ve dis huzursuzluguna bagliyorum. Endiselenme hemen canim ben de endiseleniyordum bez durumu normal seyrinde devam ettigi icin endiselenmiyorum artik. Bir de ac olsa zaten anlarsin![]()
TospikKızlar destekli oturtma isini nasıl yapıyorsunuz. Benim tospik devrilip duruyo
Teshis ve tedavinin icimize sinmesi icin onlarla aşik atacak kadar bilgili olmaliyiz ama onlar muayene ucretini hakediyor ne komik degil miAyy allahım su bazı doktorların rahatlıgı beni öldürüyor! Nasıl böyle rahat konuşabiliyor,fasulye yedin ondanmışş! Töbe töbe yaa! Sinir oluyorum yemin ederim.
Çok geçmiş olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Bu korku her yerde artık malesefUykum kactigece gece aklima bir gun onceki patlama takildi.bize o kadar yakin ki evin icinde hissettik sesi.dogalgaz patlamasi dediler basta ölen olmamasina ne kadar sevindiysek bomba olmamasina o kadar sevindik nerdeyse.ama bombaymis.sarildim yavruma birakasim yok biz nasil koruyacagiz kuzulari.hayirli sabahlara dogsun tum gecelerimiz.
![]()
Ben süre tutmuyorum canım ama emme süresi kısaldı. Kısa sürede boşaltıyor artık memeyi. Bi kere meraktan emdikten sonra sağdım 10 cc ancak çıktı dedim boşaltmış tamamen, doyurmuş karnını bi güzelgunaydin kizlar. mutlu hafta sonlari.
sizin bebeler ortalama kac dakika emiyor ?
gecen gun not aldim. 08.30-14.30 arasi 2 defa emzirsim,biri 15 biri 10 dk olmak uzere. zorla da 80 cc icti,biri 50 biri 30 cc olmak uzere. 6 saat icin cok az degil mi.?
niye emmiyor ve niye sut istemiyor anlamiyorum,deliricem ya![]()
Benim kizlarda oyle onceden daha cok yiyorlardi bende cozemedimgunaydin kizlar. mutlu hafta sonlari.
sizin bebeler ortalama kac dakika emiyor ?
gecen gun not aldim. 08.30-14.30 arasi 2 defa emzirsim,biri 15 biri 10 dk olmak uzere. zorla da 80 cc icti,biri 50 biri 30 cc olmak uzere. 6 saat icin cok az degil mi.?
niye emmiyor ve niye sut istemiyor anlamiyorum,deliricem ya![]()
Teshis ve tedavinin icimize sinmesi icin onlarla aşik atacak kadar bilgili olmaliyiz ama onlar muayene ucretini hakediyor ne komik degil mi