• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
:halay:ben de o videoyu uyguluyorum canim:KK48:

evet evet emir de oyle suanda. daha cok yuvarlayim ben en iyisi.
Canım bizimki sürekli kucakta olunca baya geç döndü. Yere battaniye serdim üzerinede oyun battaniyesi serdim sürekli yerde. Daha çok hareket ettikçe açılıyor güçleniyor eller kollar. Yere bırak sende düz bi zemine yani :)

Biz küçükken babam bizi haftasonu da erken kaldiriird. O erken kalkardi tek kahvaltı yapmazdı. O yüzden bize de hadi kalkın diye uyajdirirdi :KK51:
Bende ona alismisim bizimki pek ogrenmez

erkenden kahvalti yapamam asla. yiyemiyorum bir turlu ama hep beraber kahvalti yapmanin keyfi bambaskadir.
ay yaz gelse de acik hava kahvaltilari baslasa,ennn sevdigim:halay:

Canım bizimki sürekli kucakta olunca baya geç döndü. Yere battaniye serdim üzerinede oyun battaniyesi serdim sürekli yerde. Daha çok hareket ettikçe açılıyor güçleniyor eller kollar. Yere bırak sende düz bi zemine yani :)

l koltugun uzun olan kismina müslini serip yatiriyorrum canim yuzustu. debeleniyor kuzum:)
yorulunca ceviriyorum. oyun halisi bugun gelir insallah,bakalim faydasi olacak mi?

oyuncaklar makinada mi?
neyle sildin canim?
Elimde yikadim.yeni mutfak sari bezine hafif kendi deterjanindan surdum sildim.sonra icime sinene kadar da deterjansiz islak nezle duruladim.simdi makineye aticam hassas yikamaya sana makineye at diyemiyorum cunku akibetini kestiremiyorum bizimki ustunde bayagi bir oynadi en azindan bozulsa da icime cok dokunmaz:KK70:

Dün bir kere daha iyi ki uyku eğitimi vermişim dedim, grip oldum ateşim çıktı çok halsizdim közüm erkenden uyudu ve tüm akşam bana kaldı dinlenmek için, ayrıca çalışan bir anne olarak hem de yanımda yardım edecek bir aile büyüğü de olmadığı için epey zorlanıyordum kızımı uyutmakta. Ama eşinizin de desteği şart, aynı fikirde olmak gerekiyor yoksa süreç çok zor olur. S sakyuz eğitimin her aşamasında çok destek oldu, manevi olarak sürekli yanımda olduğunu hissettirdi, eğitim sürecinde ve sonrasında bile her uykusunu an be an takip etti, hakkını ödeyemem.. tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendisine :KK200::KK200:
Rica ederim canım güzel uykulat prensese sizin başarınız ben sadece yanınızda oldm o kadar.

Ca
canim bu aksam alistirma bardagiyla vermeye calisacagiz. onu da almazsa ben artik deliricem:KK34:
baska bildigin bir sey var mi beslemek icin siringa biberon haric?

saat 11den beri cebellesiyorum icirmek icin. ictigi de 100 cc olmasi bile. artik emsin diye de umudum yok. yeter ki vucuduna sut girsin diye damar yolu acip ordan verecegim sütü.

biz de daha ek gida da baslamadi. doktora sorup 1 ayi beklemeden mama verecegim. bakalim onu icecek mi?
belki de benim sutumu istemiyor. baska bur sey gelmiyor aklima. ona da tatlandirici pekmez katmam gerekecek. onu da istemiyorum ama caresizim :KK42:
3 aydir ne bitmedik red mis arkadas ya:KK34:
Canım biliyorsun benimki de cok az emiyor.Emdikten sonra kalanını sagip,silikon kaşıkla iciriyorum biraz zor oluyor ama ne kadar ictigini biliyorum en azindan

Back
X