- 11 Nisan 2017
- 474
- 550
- 103
- 40
Yalnız değilsin canım bütün günüm süt icirmeye calismakla geçiyordayanabildigim kadar dayanicam canim. olmazsa yine gidecegiz mecburen.
benden baska da kimse kalmadi sanirim bunlari yasayan.ne mutlu sizlere.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız değilsin canım bütün günüm süt icirmeye calismakla geçiyordayanabildigim kadar dayanicam canim. olmazsa yine gidecegiz mecburen.
benden baska da kimse kalmadi sanirim bunlari yasayan.ne mutlu sizlere.
Tebrik ederim kizlar bol uykulari olsun T tubigoDün bir kere daha iyi ki uyku eğitimi vermişim dedim, grip oldum ateşim çıktı çok halsizdim közüm erkenden uyudu ve tüm akşam bana kaldı dinlenmek için, ayrıca çalışan bir anne olarak hem de yanımda yardım edecek bir aile büyüğü de olmadığı için epey zorlanıyordum kızımı uyutmakta. Ama eşinizin de desteği şart, aynı fikirde olmak gerekiyor yoksa süreç çok zor olur. @sakyuz eğitimin her aşamasında çok destek oldu, manevi olarak sürekli yanımda olduğunu hissettirdi, eğitim sürecinde ve sonrasında bile her uykusunu an be an takip etti, hakkını ödeyemem.. tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendisine![]()

Ben oyuncaklarini sirkeli suda beklettim sonra duruladim.Halisini da sirkeli suyla sildimkizlar oyun halisinin oyuncaklarini yikayip mi kullandiniz? yattigi yeri sildiniz mi?
Benimkinin markası playskool, bir akrabam vermişti bana, incele bence çıkıyor olabilir, bizimkinin çıkıyıryookidoo nunkini aldik. yeni geldi. inceleyemedim ama yattigi yeri cikarilip yikaniyor mu?
Yerleri arada sirkeli suyla siliyorum.Kirecler de guzel temizleniyor.Kisaca sirke herseyimKendim giibi birisini daha görmek ne güzelBenim evde en cok kullandigim sey beyaz sirke ve elma sirkesi. Kizimin oyuncaklarini hep oyle temizliyorum.Kasigini ,tabagini ,ivirini zivirini onla kaynatiyorum.sevdigim bi kıyafetine demir damlasi mi damlasi mi dokuldu hoop sirke ve karbonat tertemizYerleri arada sirkeli suyla siliyorum.Kirecler de guzel temizleniyor.Kisaca sirke herseyim
Benim icim rahat ediyor ama icin rahat etmeyecekse dogal bi deterjanin varsa once onla silip sonra sirkeli su sonra duru su yapabilirsin diye dusunuyorum kimyasal degmemis olur
![]()
inciitanesi

Hic bir sorun olmazz allahin izniyle:)Hanımlar oğlum aünnet olalı bugün 17. Gün dikişler düşmedi henüz ama iyi durumda iyileşti yani. Şimdi hava çk güzel kanguruya alıp çıkmak istiyorum bi sorun olur mu acaba ?![]()
Valla gaza geldim çok sıcak dışarısı güneşliHic bir sorun olmazz allahin izniyle:)
Ca
Canım biliyorsun benimki de cok az emiyor.Emdikten sonra kalanını sagip,silikon kaşıkla iciriyorum biraz zor oluyor ama ne kadar ictigini biliyorum en azindan

Yalnız değilsin canım bütün günüm süt icirmeye calismakla geçiyor
Ayyy ne guzelll masallah..ankara bulutlu bizim yerimize de gezin.gunes alsin kuzucuk cok faydaliValla gaza geldim çok sıcak dışarısı güneşli![]()

Benimkinin markası playskool, bir akrabam vermişti bana, incele bence çıkıyor olabilir, bizimkinin çıkıyır
Valla gaza geldim çok sıcak dışarısı güneşli![]()
Aynen bende oyle dusunuyorum.Elime bisey gecmesin hemen sirkeli suyaKendim giibi birisini daha görmek ne güzel
Bazen deli olduğumu düşünüyorlar . Bu kadar abartma omada alışsın bilmem ne.
Zaten yeteri kadar kimyasal var . Bundan bari koruyalım.![]()
Herseye de oluyor meret :) Giyecekten yiyecege kiyafetten oyuncaga Aynen bende oyle dusunuyorum.Elime bisey gecmesin hemen sirkeli suyaHerseye de oluyor meret :) Giyecekten yiyecege kiyafetten oyuncaga
![]()
Ben baslarda mama verdigimiz zamanlar kullanmistim.ek gidaya gecince de kullanicam gibisagol canim. biz de dogum oncesi evin her yerini koltuk dolap vs. sirkeli suyla sildik. sirke candır
emzik ve biberon temizleyici deterjanla temizleyen yok sanirim???