• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Ek gıda için alışveriş listemi paylaşmamı istemişti bir arkadaş ama kimdi tam hatırlamıyorum, sanırım hifanur hifanur sendin, değilsen de etiket için üzgünüm :KK66:

Mothercare Teddy’s Toy Box mama sandalyesi (kalitesini ve minderini beğendim, önerebilirim almamış olanlar için)
Avent Penguen alıştırma bardağı
Mycey mama önlüğü (dokusunu beğendim)
Sevi Bebe tek kullanımlık mama önlüğü
Chicco kaşık (çok yayvan ama sanırım şimdilerde kullanımı için ideal olacak, kullanmadan yorum yapamam)
Smiley Baby parmak fırça (bpa, pvc, toksik madde içermiyor)
Moje cam rende (rendelemeyi düşünmüyorum ama her ihtimale karşı evde bulunsun dedim kalitesi güzel tavsiye ederim, kurşun içermiyor)
Best buharda haşlama aparatı (kalitesini beğenmedim, çeliği iyi ama tam törpülenmemiş kenarları keskin, daha fazla kargo gelmesin diye diğer ürünlerle aynı mağazadan aldık ama tırt çıktı.
Baby Jem meyve sebze emziği
Sevi Bebe kollu önlük (ön kısmının kalitesi çok güzel kolları inçe ama güzel bu. Beğendim. İhtiyaç halinde devamını Bora’dan alacağım muhtemelen.
Skip hop bölmeli tabak. Bu beklediğimden kaliteli geldi. Çok fazla klasik gitmeyeceğim %80 blw devam edeceğim için klasik ürünleri fazla almadım. O yüzden benim alışveriş listem klasik gidecekler için yetersiz sadece blw gidecekler için gereksiz olabilir. Karışık gidecekler için yatırım tavaiyesidir :p

Doğru hatırlamışsın canım ben istemiştim :)
Ben alışverişimi eşime yaptırdım :KK48:
Bebedor ve my cey kaşık almış.bebedor silikon olduğu için ilk etapta onu kullandım.my cey daha sert ve içi daha oyub olduğu için dökmeden daha rahat yedirdim.kabı olduğu için daha hijyenik,özellikle dışarı çıkarken..

Büyük kollu önlüklerden alıcam bende.yedirirken ellerinide ağzına aldığı için kollarıda mama oluyor :)

Detaylar içim teşekkür ederim.bol iştahlı bebişlerimiz olsun inşaallah :kk77:
 
Üniversite zamanlarında kızlar ailelerini arayıp yurtta olduklarını söylüyor ama yurtta kalmıyorlarmış bizimki o kızları görüp inşallah kızım olmaz demeye başlamış canım :) Biliyorum çok söylenecek söz var bu konuyla alakalı ama gözü korkuyormuş kız evlattan halbu ki ne tatlıdır kızı da oğlanı da ayrı ayrı :KK200: Ben çok isterim inşallah birde kız evlat sahibi olurum babası da sahip olduğunda eminim fikirleri değişecektir :)



kizlar babalariyla aşk yaşar,onun tadina varirsa degisir bence de dusunceleri:)
 
@ahmedin_annesi ervahafsa ervahafsa @deeploneliness @deniizzzderya @Bayankus06 @Sunbright @Ebruemir la rosa la rosa
Kızlar Seher çiftlik linki verdi diye biri şikayet etmiş ve yazamıyor artık malum. Kendisi uyku eğitimi konusunda size yardımcı oluyormuş özelden, hatta bugün uyku eğitimine başlayacak olan bir arkadaş da varmış.

Özelden mail adresini yazıyorum size, neyse ki mail adresi şikayet edilemiyor, içinde daha fazla kötülük kalan olduysa oraya ilişemez yani.
S sakyuz Cok iyi niyetli ve çok yardımsever bir arkadaşımız. Üzüldüm açıkçası :(
 
Çok sağol canım:KK200:çocuklar toparlandı bende geçen haftaya göre daha iyi sayılırım. Maşallahh Ege ye inci gibi dişleri olsun inşallahh :) Defne henüz diş çıkartmadı, heyecanla bekliyorum bende ilk dişi. İnşallah bütün bebeklerimiz sorunsuz atlatır diş çıkartma dönemini. Yarın da 6. ay aşısı var bakalım ateşsiz atlatmak nasip olsun tüm bebeklerede bizede inşallahh:dua:
Canım çok saol sen de :) biz de bugün 6. Ay aşısını yaptık. Dişler ve atak dönemiyle birleşince biraz huzursuzluk yaptı bizde inşallah sizinki rahat geçmiştir. Yavaştan katı gıdaya geçiş yapmaya çalışıyoruz biz de :) Hepimize Allah kolaylık versin.
 
Teşekkür ederim canıö sağol o senin iyiliğin
Canım yeniden görmek çok güzel. Sana özelden de yazıcam. Bizim son 2 gün çok sancılı geçti :( Uyku eğitimine maalesef ara vermek zorunda kaldık. Diş dönemi çok zorluyor. Biraz sular durulsun yeniden başlıcam. Yardımlarını alıcam yine canım.
 
Canım yeniden görmek çok güzel. Sana özelden de yazıcam. Bizim son 2 gün çok sancılı geçti :KK43: Uyku eğitimine maalesef ara vermek zorunda kaldık. Diş dönemi çok zorluyor. Biraz sular durulsun yeniden başlıcam. Yardımlarını alıcam yine canım.
Tamam canım her zaman seve seve yardım ederim istediğin zaman yaz canım
 
Selam cnm, ben Ayşe için almıştım ama hiç güzel olmuyordu.. bir de 8-9 saat elektriğe bağlı kalıyor; hoşumuza gitmedi çıkardık elden. Kendin yapsan daha kolay olur sanırım :)
Canım yine neler olmuş? Ben artık takip edemiyorum maalesef. Umarım hesabın en kısa sürede açılır.
Neyse o gün gaza gelip yoğurt makinası almış bulundum ama bugün ilk yoğurdumu makinasız denedim ve sanırım yoğurt yapmak dünyanın en kolay şeyiymiş. :)) Acemi şansı da olabilir ama güzel tuttu. Gerçi Ege'ye pek beğendirmedik ama biz beğendik :) Paketini açmadım iade edicem makinayı. Bu arada hesabın aktif olunca sana sormak istediğim bir şey var. :)) Duru ve Ayşe'ye öpücükler. Görüşürüz.
 
ay topikce ban yemis herkes. Umarim bir gün süren bandir bu:) Ben de tam bebegimize ne oyuncak alalim diye soracaktim. Ban yemeyen arkadaslar burdaysa bi zahmet oyun halisi ve cingirak harici oyuncaklari yazabilirler mi?
Bir de su örümcek mevtusu kafami karistirdi ve sonunda biz almaya karar verdik. Günde 30dk kadar kullanacagiz.
Canım bizimki fisher Prince masalcı tırtıl'ı çok seviyor. Bu arada bir kaç ay önce verdiğin e-devlet'le alakalı tavsiye için sana hep teşekkür edicek oluyorum fırsat olmuyor. Çok işime yaradı dua ettim sana :)
 
sabah tıbbi genetige gittik,muayene etti,kistik fibroz ve sma acisindan degerlendirecekler. kas hastaligi ve genetik bir hastalik olabilir suphesiyle kan aldilar yine. kuzumun kollari delik desik oldu:KK43:

ellerinden tutup kaldirmaya calisti,kafasini kaldiramadigi icin cocuk nörolojisine yonlendirdi. iyi bir nörolog ariyoruz simdi.

mamayi sordum,sut istemiyor,gund 250 cc anca iciyor sagdiklarimi dedim. alerji testini etkiler mi dedim. etkilemezmis.2 saatte 1 60 cc verebilirsin. tadi cok kotu,insallah icer dedi.keklere kattigimiz vanilyadan ekleyebilirsin dedi ama vanilya da icime sinmiyor. insallah tadini sever.

kafasini kaldiramama nedeniyle norolojiye yonlendirmesi canimi sıktı. insallah tek sıkıntısı sutumu sevmemesi olur,baska bir sey cikmaz.
mama vermek zorunda kalmak da uzdu beni ama digerini dusunuyorum daha cok.

Canım tüm sonuçlar iyi çıkacak inşallah. moralini bozma. Ege'nin de tortikolis rahatsızlığı vardı, doktor önlem amaçlı nörolojiye sevk etti. İlk gece ben de uyku uyuyamadım ama çok şükür bir şey çıkmadı. siz de kontrol amaçlı götürün. Bize doktor nöroloji için Burak Tatlı'yı önermişti. Çok iyi blr doktor Bir kaç doktor önerisi daha vardı ama onlara yarın bakabilirim. Tabi kaybetmediysem. Ama Burak bey'i araştır istersen canım.
 
Canım tüm sonuçlar iyi çıkacak inşallah. moralini bozma. Ege'nin de tortikolis rahatsızlığı vardı, doktor önlem amaçlı nörolojiye sevk etti. İlk gece ben de uyku uyuyamadım ama çok şükür bir şey çıkmadı. siz de kontrol amaçlı götürün. Bize doktor nöroloji için Burak Tatlı'yı önermişti. Çok iyi blr doktor Bir kaç doktor önerisi daha vardı ama onlara yarın bakabilirim. Tabi kaybetmediysem. Ama Burak bey'i araştır istersen canım.


insallah bizde de bir sey cikmaz canim. cok sagol.

egenin rahatsizligindan bahsetmistin.egzersiz yapiyordunuz sanirim. simdi nasil?
kardesim arkadasina sormus,o da istanbuldan burak tatliyi onermis. bursada da bir doktor onerdiler.haftaya cumartesi bursadakine randevu aldik. ona bi gidelim bakalim,duruma gore gerekirse burak hocaya da gideriz.sagol tavsiye icin.
siz gittiniz mi burak hocaya?
 
Back
X