- 24 Aralık 2014
- 1.366
- 897
- Konu Sahibi Madam_coco
Buyrun yeni anneler duygularimizi, bilgilerimizi, tecrubelerimizi birlikte paylasalim ve tavsiyelerde bulunalim 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1786 gün geçti.
Mrb cnm bnde yeni ogrendimBuyrun yeni anneler duygularimizi, bilgilerimizi, tecrubelerimizi birlikte paylasalim ve tavsiyelerde bulunalim![]()
Hayirli olsun bebegin canim ins sagliklada kucagina alirsinSlm kizlarr araniza yeni katildim bende. uzun ugraslar sonucu pozitif sonucumu aldim bende cok sukur. insallah hepimiz hayirlisi ve saglikla elleri ayaklari duzgun aliriz evlatlarimizi kucaklarimiza![]()
Sanirim adetin geceli iki hafta oluyor canim daha cok minicik heyecani kocamandirMrb cnm bnde yeni ogrendim2 haftalik hamileyim
Cok mutluyum
Rabbim kuacgimiza almayida nasp etsin
![]()
Yasasin bi tecrubeli anneMerhaba kızlaaarr bende aranıza bugün katıldım nasipse 3 haftalık hamileyim bende 2. Bebeğim olacak bu inşallah ,ocak ayında 2 yaşına basacak Bi kızım var
Canim kisisel bilgilerinde bebegin tahmini dogum tarihini soruyor gosterdigi sekilde aralara orta tire koyarak yaz tarihi kaydetmeyi unutmaBirde bu hamilelik takvimini nasil yapiyosunuz ya hep ozenmisimdir cok sukur banada kismet olucak sonunda takvim![]()
Canim adetim 5 gun gecikti.Test yptim poztif cikti.Dr gttik kan verdim,pozitif cikti 2 haftalik dedikler ama 3 haftalik olucak nrdeyse...İnsan 2 haftalık hamileliği nasıl öğrenirbana da söyle :)
1 hafta gecikti cnmSanirim adetin geceli iki hafta oluyor canim daha cok minicik heyecani kocamandir![]()
Canim adetim 5 gun gecikti.Test yptim poztif cikti.Dr gttik kan verdim,pozitif cikti 2 haftalik dedikler ama 3 haftalik olucak nrdeyse...
Yasasin bi tecrubeli annetecrubelerinden cok sey ogreniriz artik benimde daha cok yeni bebegim yani aslinda bana oyle geliyor 8 hafta olmus
ilk hamileligim 1.5 yil beklemeden sonra dogal yolla oldu
![]()