2017 Ağustos Annelerinin Bebişlerine Aldigi Ciciler

Kızlar ebebekte indirim vardı bunları aldım. Bebek bakim ürünlerinde ikinci ürüne %30 indirim var. Sebamed sampuanlarda da ciddi indirim var. Bir de bebek bezi aldım hastane için. Bittikçe bebeğin durumuna göre alırım diye düşündüm stoklamak mantıklı gelmedi.

Eklentiler

• Screenshot_20170523-192821.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 90
güle güle kullan canım, stoklamak mantıklı değil aynen, bebeklerin kilosu ilk zamanlar çok hızlı değişiyor çünkü

Ben 10 paket stokladim islak mendil iyi mi ettim kotu mu bilemedim :)
tabiki iyi yapmışsın,beden sorunu olmadığı için uygun buldukça al at kenara,ilk zamanlar biz günde 8 kez değiştiriyorduk altını,bu yüzden çok lazım oluyor :)) biz internetten toplu alıyoruz 24 lü paketlerden unibaby mağazalara göre daha uygun oluyor fiyatı aklında olsun canım

Tamam canim tesekkur ederimm :) bakiyim bende

İnternetten nerden alıyorsun? Onu stoklamak mantıklı aslında:) Bir de temizleme pamukları var. Islatıp kullanılıyor. Hangisini önerirsin? Pamuk mu ıslak mendil mi? Bir de 24lu paketin fiyatı nedir acaba?

İnternetten nerden alıyorsun? Onu stoklamak mantıklı aslında:) Bir de temizleme pamukları var. Islatıp kullanılıyor. Hangisini önerirsin? Pamuk mu ıslak mendil mi? Bir de 24lu paketin fiyatı nedir acaba?
N11,hepsiburada,gittigidiyor hangisinde uygunsa ordan alıyorum canım bazen ebebekte de indirim oluyor, güvenli siteler sorun yaşamadım ben 2 yıldır,temizleme pamuğu ebebekten babyme nin almıştım ama çok zahmetli geldi açıkcası bana, çünkü altı açıkken çok ağlıyordu ilk zamanlar,elim ayağıma dolaşıyordu, mendille temizlemek daha pratik gelmişti zaman açısından da, unibaby en içime sinen mendildi gönül rahatlığı ile kullanmıştım canım, tercih senin

Çok teşekkür ederim:) O zaman ben de ıslak mendil de alayım her ihtimale karşı.

evet ozellikle buyuk parcalarin fiyatlarini yazarsaniz sevinirim arkadaslar.

citcitli badileri beyaz mi aldiniz hepiniz?

temizleme pamuklarini altini acinca mi kullaniliyor?

kesinlikle temizleme pamuğu. su ile temizlenmeli bebeğin altı. ıslak mendiller hazırcılık hemde köpük bırakıyor ve kimyasal. şöyle böyle dediklerine inanmayın. ben kişisel bakım kursuna gittim ıslak mendili tavsiye etmiyor hocalarımız tabi bende aldım dursun ama mümkün olduğunca pamukla temizleyeceğim.

citcitli badileri beyaz mi aldiniz hepiniz?

sırf beyaz almadım ben canım kayınvalide her renk almış

tabiki en güzeli pamuk ve su ile temizlemek, bunu sürekli başarabilirseniz çok ii olur, ben yapamamıştım,unibaby de köpük olmuyor,diğerleri gibi suluda değil, aklınızda olsun, dışarı çıkınca(hastanede vs.) ewdeki gibi pamukla yapmak zor olur kenarda durması için unibaby alırsanız diğerleri ile arasındaki farkı çok net görebilirsiniz

ewet kaynamış ve ılınmış su ile pamuğu batırıp altını o şekilde temizliyorsun, ama elinin altında sürekli kaynamış ve ılıtılmış su bulunmalı, her defasında pamuğu içine batırdığın kabı yıkamak gerekli,dezenfekte açısından, ve bunun içinde zaman gerekli ben çok uygulayamadım sadece 1 hafta 10 gün sürdü sonra unibaby e geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…