- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
inşallah canımevet canım yanlış yazmışım 0-3 olması lazım :)) aslında yine kalın ama heves edip almışım inşallah giydirebilirim
Teşekkürler daha güzelleri sizin bebişinizin olur sağlıkla kullanır inşallah :)Kızlar harika şeyler almışsınız. Herkesi tek tek alintilayamadim ama herkes güzel günlerde kullanır inşallah:)
güle güle kullan canım, stoklamak mantıklı değil aynen, bebeklerin kilosu ilk zamanlar çok hızlı değişiyor çünküKızlar ebebekte indirim vardı bunları aldım. Bebek bakim ürünlerinde ikinci ürüne %30 indirim var. Sebamed sampuanlarda da ciddi indirim var. Bir de bebek bezi aldım hastane için. Bittikçe bebeğin durumuna göre alırım diye düşündüm stoklamak mantıklı gelmedi.
Teşekkür ederiz teyzesi :) Aynen herkes öyle söyledi bana da. Yalnız şunu idrak ettim; asıl masraf bezmiş:))))güle güle kullan canım, stoklamak mantıklı değil aynen, bebeklerin kilosu ilk zamanlar çok hızlı değişiyor çünkü
bide ıslak mendil benceTeşekkür ederiz teyzesi :) Aynen herkes öyle söyledi bana da. Yalnız şunu idrak ettim; asıl masraf bezmiş:))))
bide ıslak mendil bence25 aylık olduk hala kullanıyoruz canım ikisini de
tabiki iyi yapmışsın,beden sorunu olmadığı için uygun buldukça al at kenara,ilk zamanlar biz günde 8 kez değiştiriyorduk altını,bu yüzden çok lazım oluyor :)) biz internetten toplu alıyoruz 24 lü paketlerden unibabyBen 10 paket stokladim islak mendil iyi mi ettim kotu mu bilemedim :)
tabiki iyi yapmışsın,beden sorunu olmadığı için uygun buldukça al at kenara,ilk zamanlar biz günde 8 kez değiştiriyorduk altını,bu yüzden çok lazım oluyor :)) biz internetten toplu alıyoruz 24 lü paketlerden unibabymağazalara göre daha uygun oluyor fiyatı aklında olsun canım
İnternetten nerden alıyorsun? Onu stoklamak mantıklı aslında:) Bir de temizleme pamukları var. Islatıp kullanılıyor. Hangisini önerirsin? Pamuk mu ıslak mendil mi? Bir de 24lu paketin fiyatı nedir acaba?tabiki iyi yapmışsın,beden sorunu olmadığı için uygun buldukça al at kenara,ilk zamanlar biz günde 8 kez değiştiriyorduk altını,bu yüzden çok lazım oluyor :)) biz internetten toplu alıyoruz 24 lü paketlerden unibabymağazalara göre daha uygun oluyor fiyatı aklında olsun canım
N11,hepsiburada,gittigidiyor hangisinde uygunsa ordan alıyorum canım bazen ebebekte de indirim oluyor, güvenli siteler sorun yaşamadım ben 2 yıldır,temizleme pamuğu ebebekten babyme nin almıştım ama çok zahmetli geldi açıkcası bana, çünkü altı açıkken çok ağlıyordu ilk zamanlar,elim ayağıma dolaşıyordu, mendille temizlemek daha pratik gelmişti zaman açısından da, unibaby en içime sinen mendildi gönül rahatlığı ile kullanmıştım canım, tercih seninİnternetten nerden alıyorsun? Onu stoklamak mantıklı aslında:) Bir de temizleme pamukları var. Islatıp kullanılıyor. Hangisini önerirsin? Pamuk mu ıslak mendil mi? Bir de 24lu paketin fiyatı nedir acaba?
Çok teşekkür ederim:) O zaman ben de ıslak mendil de alayım her ihtimale karşı.N11,hepsiburada,gittigidiyor hangisinde uygunsa ordan alıyorum canım bazen ebebekte de indirim oluyor, güvenli siteler sorun yaşamadım ben 2 yıldır,temizleme pamuğu ebebekten babyme nin almıştım ama çok zahmetli geldi açıkcası bana, çünkü altı açıkken çok ağlıyordu ilk zamanlar,elim ayağıma dolaşıyordu, mendille temizlemek daha pratik gelmişti zaman açısından da, unibaby en içime sinen mendildi gönül rahatlığı ile kullanmıştım canım, tercih senin
arkadaşımda lansion önermişti.doktorum garmastan pomat önermiş bana şimdi baktım. bir de doğal zeytinyağı sür yıkamana gerek yok dedi doktor. ayrıca z.yağı demişken bebek doğunca losyon niyetine 40 gün z. yağı sürün masaj yapın diyorlar pamuk gibi oluyormuş cildi. 41. gün zaten kabul etmiyormuş bebeğin cildi detayı bilen var mı? kapsülle ilgili bilgim yok ama onun yerine z.yağı daha iyi bence
ben haftaya bakacağım bana yazın
yıkama işlemini nasıl yapıyorsun canm? yani derecesi? deterjanın nedir sıvı mı ?durulama 2 kez mi olacak? şimdiden yıkamak erken değil mi
arkadaşlar fiyatlarıda eklesek daha güzel paylaşım olmaz mı
ben reflü yastığı ateş ölçer ve odanın fiyatını merak ettim
hepsi çok güzeller
çok sağol :) ben 8 tane 0-3 ay aldım uzun kollu,3 tanede kısa kollu aldım, kusan bir bebek olursa ve malum kakalar sıvı olduğu için geçebiliyor, üst baş batıyor haliyle, o yüzden ez az bence 10 tane çıtçıtlı body olmalı, 3-6 ay da 3 tane aldım şimdilik elimin altında bulunsun diye. takım 3 tane 0-3 ay aldım, ama daha alırım yetmez çünkü
İnternetten nerden alıyorsun? Onu stoklamak mantıklı aslında:) Bir de temizleme pamukları var. Islatıp kullanılıyor. Hangisini önerirsin? Pamuk mu ıslak mendil mi? Bir de 24lu paketin fiyatı nedir acaba?
kesinlikle temizleme pamuğu. su ile temizlenmeli bebeğin altı. ıslak mendiller hazırcılık hemde köpük bırakıyor ve kimyasal. şöyle böyle dediklerine inanmayın. ben kişisel bakım kursuna gittim ıslak mendili tavsiye etmiyor hocalarımız tabi bende aldım dursun ama mümkün olduğunca pamukla temizleyeceğim.İnternetten nerden alıyorsun? Onu stoklamak mantıklı aslında:) Bir de temizleme pamukları var. Islatıp kullanılıyor. Hangisini önerirsin? Pamuk mu ıslak mendil mi? Bir de 24lu paketin fiyatı nedir acaba?
citcitli badileri beyaz mi aldiniz hepiniz?
temizleme pamuklarini altini acinca mi kullaniliyor?
hepsi beyaz değil,renkli çiçekli desenlilerde varcitcitli badileri beyaz mi aldiniz hepiniz?
tabiki en güzeli pamuk ve su ile temizlemek, bunu sürekli başarabilirseniz çok ii olur, ben yapamamıştım,unibaby de köpük olmuyor,diğerleri gibi suluda değil, aklınızda olsun, dışarı çıkınca(hastanede vs.) ewdeki gibi pamukla yapmak zor olur kenarda durması için unibaby alırsanız diğerleri ile arasındaki farkı çok net görebilirsinizkesinlikle temizleme pamuğu. su ile temizlenmeli bebeğin altı. ıslak mendiller hazırcılık hemde köpük bırakıyor ve kimyasal. şöyle böyle dediklerine inanmayın. ben kişisel bakım kursuna gittim ıslak mendili tavsiye etmiyor hocalarımız tabi bende aldım dursun ama mümkün olduğunca pamukla temizleyeceğim.
sırf beyaz almadım ben canım kayınvalide her renk almış
ewet kaynamış ve ılınmış su ile pamuğu batırıp altını o şekilde temizliyorsun, ama elinin altında sürekli kaynamış ve ılıtılmış su bulunmalı, her defasında pamuğu içine batırdığın kabı yıkamak gerekli,dezenfekte açısından, ve bunun içinde zaman gerekli ben çok uygulayamadım sadece 1 hafta 10 gün sürdü sonra unibaby e geçtimtemizleme pamuklarini altini acinca mi kullaniliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?