2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Su yu içiyorum canım. Portakal ve mandalina yemeye de başladım. Ama ceviz yemeye çakışıyorum yararlı diye. Onu fazla kaçırıyorum sanırım :) sırf yararlı diye çok mu yiyorum ne

En iyisi bence doktoruna sorman lazım ne yapbilirsin die en azından bebeğe ve sana zarar vermicek bir şeyler verir
İlk defa duydum doktorların hamileyken portakal önermediğini. Bende yemeye çalışıyorum yararlıdır diye. Benim doktorum şu an hiçbişey söylemiyor. Keseyi görelim o zaman konuşçaz dedi

bende önceki hamileligimde surup vermişti cuma sordum ka bizim dedim dr suan birsey veremem dedi...bende öyle sürekli açım...
Benimki ben sorunca yazdı kabızlık yaşarsan alırsın bebeğe bi zararı yok dedi. Şu an yok Allah tan öyle bir durumum inşallah olmaz

Bence hiç testle uğraşma canım. Gerçekten çok stres oluyorsun. Ben ovülasyon testini hiç yapmadım onu yapmaktansa 2 günde bir ilişkiye girmek daha mantıklı ki bizim bu ay 3. Gün ilişkiye girdiğimiz bile oldu

Nebileyim bu ayda bunu deneym dedim bidaha almam zaten yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…