- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
İçme canım benim bırak sigarayı. Bak ne zamandır çocuk istiyorsun şimdi sahip olmuşken sigara içerek zarar verme bebişine. Yazık kuzum yapma
Hadi inşallah canımCanım allah sağ sağlım kucağına almayi nasip etsin darısı benim başıma inş bende yarın kan vericem sabırsızlıkla bekliorum
Anladim canim ben de ilkinde dusuk yapmıştım insallah hamilelik vardir da saglikla dogar.Bundan önceki hamileliğimde başka doktora gitmiştim o folic-1 vermişti ama kürtajla sonuçlandı o hamileliğim. Şimdiki doktorum kürtajımı da yaptı aynı zamanda. Belki bi önceki hamileliğim kürtajla sonuçlandığı için folic iyod vermiştir bilemiorum canım. Önermiyorum demedi ama folic iyod kullan dedi
Kızlar bunu bileniniz var mı bu ne anlamadm ben .direk kağıdı verdiler bana bişey demedilerdeEki Görüntüle 1908122 bu ne kızlar bunda -5yazıyo.anlayamadm
Ben kullaniyordum da bitti acaba farkli mi kullansam diyorum canim. Bir danisayim dedim o yuzdenBende folic trio.gebe kalmaya faydasi olmuyor tabiki.ben ilk gebeligimi ilk denemede kaldm beklemiyordum ilk aydan olmaz diye.folik asitide dusunmeye basladiginda kullanman gerekiyormus aylar oncesinden yani.ben gebeligi ogrendkten sonra kullanmaya baslamistim
Bilmiyorum canim beta hcg nin karsisindaki deger guzel ama bu ne bilemedimKızlar bunu bileniniz var mı bu ne anlamadm ben .direk kağıdı verdiler bana bişey demedilerde
Yok kuzum daha 1 saat var. Ben de bugun hic icmedm ama akl gidiyo yani sigara diye napcam bilmiyorum icecek olsam bile vicdanm sizliyo . doktorda gunde 1 ve 3 arasinda cok sorun olmaz dedu ama blmiyorum illa ki olurne yapacağız bu durumu.günde 3 _4 içiyorum bırakmak istiyorum aklım orda hep.bugün icmedim daha ama aklımda hep...buarada senin test sonucu ciktimi
Yok kuzum icmiyorum zaten smdi aliskanligim vardi yani zor ama icmiyorumİçme canım benim bırak sigarayı. Bak ne zamandır çocuk istiyorsun şimdi sahip olmuşken sigara içerek zarar verme bebişine. Yazık kuzum yapma
Amin canım inşallahhAnladim canim ben de ilkinde dusuk yapmıştım insallah hamilelik vardir da saglikla dogar.
Canim sonuclar ne zaman cikacak insallah saglikla artmistirYok kuzum icmiyorum zaten smdi aliskanligim vardi yani zor ama icmiyorum
hadi kalsın belki degerim yükselmis haftasi kadar olmusturSon adet tarihine gore hesaplandigi icin gebelik boyle kalsin bence canimsenzalize33
hadi kalsın belki degerim yükselmis haftasi kadar olmustur
Tamam kuzum sağolasınBilmiyorum canim beta hcg nin karsisindaki deger guzel ama bu ne bilemedim
Merabalar burda çok yeniyim. Doktorum dış gebelik görüyorum emin olmak icin test yapalim dedi. Adetimden 3 gün önce gebelik testi yaptırdım 0.100 çıktı suan adetimin 2.günü ama daha olmadım. Sizce hamile miyim veya dış gebelik mi geçiriyorum ?
40 dk falan kaldiii insalllahh kuzum hemen yzcam sonucuCanim sonuclar ne zaman cikacak insallah saglikla artmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?