2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok canım çok şükür sıkıntı olmadı. İlk ölçüm 28, ikincisi 101 çıktı. Zaten doktor için ikincisinin değeri yeteliydi ama ben 5 gün sonra tekrar baktırdım 853 çıkmıştı. Yani değerin 2 kat artması önemli

ilaç canim.baya pahali ama.esimde 3 aylık aldik.3. Ay şimdi bakalım bu ay hamileysem ise yaradı demek :)
sperm sayisini filan mi arttiriyo :) amann pahali olsun insanin sağlığı duzelsin de insallah hamilesindir hayirlisi ile

Benim ilki 233 ikincisi 2 gün sonra 510 çıktı. 2 kat arttı ama öyle çok ta fazla artmadı.

Canim degerin kac ciktigi onemli deil 2 gunde 2 gun artmasi onemli..cunku ortalama 3 gun tupte ortalama 6 gunde rahime tutunuyor.bunlar ortalama degerler.kimi 4. gun rahime tutunur hcg salgilar kimi 6. 7. gun tutunur hcg salgilanir.bunlari dusunmeyin.deger orantili artiyorsa problem yoktur

Su yu içiyorum canım. Portakal ve mandalina yemeye de başladım. Ama ceviz yemeye çakışıyorum yararlı diye. Onu fazla kaçırıyorum sanırım :) sırf yararlı diye çok mu yiyorum ne
Günde bir avuç diyorlar canım. Bir avuca da üç ceviz ancak sığar heralde. Mutlaka yeni kırılmış ye

2 katın altında olmaması önemli yani canım. Anladım çok teşekkür ederim. Aklıma takılmıştı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…