Bence yok canim gebelik degerler cok düşük çünküBiri yardımcı olabilir mii
Merak ediyorumm cok40 dk falan kaldiii insalllahh kuzum hemen yzcam sonucu
Yok canım çok şükür sıkıntı olmadı. İlk ölçüm 28, ikincisi 101 çıktı. Zaten doktor için ikincisinin değeri yeteliydi ama ben 5 gün sonra tekrar baktırdım 853 çıkmıştı. Yani değerin 2 kat artması önemliYa canım bende onu sorcaktım. Arkadaşım da dün test yaptırdı 4 gün gecikmeli değer 704.28 çıkmış, benim 4 gün gecikmeli değerim 233.4 biraz tedirgin oldum. Bir sorun yoktur dimi. Gerçi seninde az çıkmış ama 8. Haftandasın.Babies16 canım sana da sorayım
Hcg normali 5in altında olur. Yani yüksek çıkmış anlamında. Kötü bişey değil yaniKızlar bunu bileniniz var mı bu ne anlamadm ben .direk kağıdı verdiler bana bişey demedilerde
sperm sayisini filan mi arttiriyo :) amann pahali olsun insanin sağlığı duzelsin de insallah hamilesindir hayirlisi ileilaç canim.baya pahali ama.esimde 3 aylık aldik.3. Ay şimdi bakalım bu ay hamileysem ise yaradı demek :)
Benim ilki 233 ikincisi 2 gün sonra 510 çıktı. 2 kat arttı ama öyle çok ta fazla artmadı.Yok canım çok şükür sıkıntı olmadı. İlk ölçüm 28, ikincisi 101 çıktı. Zaten doktor için ikincisinin değeri yeteliydi ama ben 5 gün sonra tekrar baktırdım 853 çıkmıştı. Yani değerin 2 kat artması önemli
Ayy canım benim yükselmiş ne güzel :) sıra kese ve kalp atışında inşallah136 olmuşuz biz kizlarr 2 gun once 60 ti cok sukur coook :)
Tebrikler ne güzel yaaaKızlaar aldm sonucumı Eki Görüntüle 1908118
Insallah kuzumm yani saglikli demek dimi bu kimyasal gbelik degil dimiAyy canım benim yükselmiş ne güzel :) sıra kese ve kalp atışında inşallah
hadi gözün aydın canimmmm bak neguzel artmış...rahat ol hamileligin tadını çıkarmaya basla136 olmuşuz biz kizlarr 2 gun once 60 ti cok sukur coook :)
Gozunaydinn canimm coooook sevindimm. Ne guzel ya hep guzel haberler aliyoruz136 olmuşuz biz kizlarr 2 gun once 60 ti cok sukur coook :)
Hayırlı olsun canım tebrikler136 olmuşuz biz kizlarr 2 gun once 60 ti cok sukur coook :)
Kimyasal gebelik falan ne demek ben onları çok bilmiyorum canım ama 2 kat artmış olması gerekiyor sağlıklı gebelik diyebilmek için. Ee seninki de 2 kat artmış zatenInsallah kuzumm yani saglikli demek dimi bu kimyasal gbelik degil dimi
Canim degerin kac ciktigi onemli deil 2 gunde 2 gun artmasi onemli..cunku ortalama 3 gun tupte ortalama 6 gunde rahime tutunuyor.bunlar ortalama degerler.kimi 4. gun rahime tutunur hcg salgilar kimi 6. 7. gun tutunur hcg salgilanir.bunlari dusunmeyin.deger orantili artiyorsa problem yokturYa canım bende onu sorcaktım. Arkadaşım da dün test yaptırdı 4 gün gecikmeli değer 704.28 çıkmış, benim 4 gün gecikmeli değerim 233.4 biraz tedirgin oldum. Bir sorun yoktur dimi. Gerçi seninde az çıkmış ama 8. Haftandasın.Babies16 canım sana da sorayım
Aa canim sen sigarami iciyorsun
Günde bir avuç diyorlar canım. Bir avuca da üç ceviz ancak sığar heralde. Mutlaka yeni kırılmış yeSu yu içiyorum canım. Portakal ve mandalina yemeye de başladım. Ama ceviz yemeye çakışıyorum yararlı diye. Onu fazla kaçırıyorum sanırım :) sırf yararlı diye çok mu yiyorum ne
2 katın altında olmaması önemli yani canım. Anladım çok teşekkür ederim. Aklıma takılmıştı vallaCanim degerin kac ciktigi onemli deil 2 gunde 2 gun artmasi onemli..cunku ortalama 3 gun tupte ortalama 6 gunde rahime tutunuyor.bunlar ortalama degerler.kimi 4. gun rahime tutunur hcg salgilar kimi 6. 7. gun tutunur hcg salgilanir.bunlari dusunmeyin.deger orantili artiyorsa problem yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?