2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ne demek canım
Keseyi görünce bebeğin kaç günlük olduğu çıkacak o zaman gerekirse düzenlersin
Bol su ve süte hazır mısın ve tabiiii
E o zaman bu hamilelik takvi mi yanlış mı canım bu takvime göre 5.haftam bitti 6. Haftaya giricem gece 12 olunca yani yanlıi mı bu ne kadar fark oluyo arada ?

Ben de sebze corbasi yaptim kendime ohh miss gelim yiyelimmm zorla da olsa yemeye çalışıyorum ya bi de ben sigara külü toprak falan yemek istiyorum napcam yaaa

F Findikkiran Canım çok yemek ya da yiyememek normal panik yapma. İlk 3 ay hiç yemesende senin depoları emip besleniyor bebiş. Daha direk beslenemiyor.
Bende 2 haftayı böyle gçirdim hatta soğan kavuramadığım için eşim yemek yaptı...
Salatalık ye tuzla iyi gelir. Tarhana ya da yayla çorbası bol naneli ekmek doğra ye. Sabah kahvaltısı yapamadığım için ekmek arası domates peynirle beslendim 1 hafta...
böyle böyle bir şekilde yiyorsun.
İlk 3 ayda annenin kilo vermesi alması kadar normal bişey.
Folik asit önemli ama. Hemen başla Depolara takviye.

E o zaman bu hamilelik takvi mi yanlış mı canım bu takvime göre 5.haftam bitti 6. Haftaya giricem gece 12 olunca yani yanlıi mı bu ne kadar fark oluyo arada ?
Canım fark var demiyorum. Sadece her gebelik birebir son adete göre gitmiyor. Geç döllenme de olabiliyor. O yüzden dedim
Asıl ne kadarlık olduğunu o zaman öğreniyorsun. Ölçümlere göre hafta gün veriyor ultrason

Offff yaaa bir an önce ultrasonda gözüksede rahatlasam çok heycan var ya çok merak ediyorumm senin gebelik takviminle ultrason ölçümleri arasında ne kadarlık fark oldu ?

Ben de sebze corbasi yaptim kendime ohh miss gelim yiyelimmm zorla da olsa yemeye çalışıyorum ya bi de ben sigara külü toprak falan yemek istiyorum napcam yaaa
Yemeğe hayır demem valla canım yaa ne de güzel olurdu :) toprak yemek isteyeni duymuştum da bu kadar erken mi canım ya

Offff yaaa bir an önce ultrasonda gözüksede rahatlasam çok heycan var ya çok merak ediyorumm senin gebelik takviminle ultrason ölçümleri arasında ne kadarlık fark oldu ?
Canım gebelik takviminde fark olmaz sen tarihi kendi bildiğin gibi giriyorsun. O sana bağlı bişey teorik bir hesap yani takılma buna
Bende geç döllenme var 2 hafta geriden gidiyoruz.
Ama önemli olan doktorun sağlıklı demesi
HCG kaç senin?

Yumurtlama dönemimde akıntım oluyor o günleri değerlendirdim şimdi 9 gün varken 3 günde 1 yapalım dedik belki öyle tutar

4 gün önce 574.9 du şuan 2 bin küsür olması lazım

Seninki gözükür canım artık yarın ya da en geç Salı
Ne zaman gideceksin doktora?
Doktorum cuma günü gel dedi ama ben bidahaki pazartesi gitmeyi düşünüyorum ne kadar geç gidersem o kadar iyi diye düşündüm bide benim adetime 5 gün kala degerim 74.2 di 1 hafta sonra 574.9 cıktı 4 gün önce işte şimdi 2 bin küsür olmuştur sen degerlerimin artışı iyi mi kötü mü ?

Değerlerinin artışı çok iyi de ne kadar geç gdersen o kadar iyi değil canım.
Git ve gör bebeğini. Bazı testler yapılır ilaç falan kullanmak gerekebiliyor. O yüzden gecikme hele ilk aylarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…