E o zaman bu hamilelik takvi mi yanlış mı canım bu takvime göre 5.haftam bitti 6. Haftaya giricem gece 12 olunca yani yanlıi mı bu ne kadar fark oluyo arada ?Ne demek canım
Keseyi görünce bebeğin kaç günlük olduğu çıkacak o zaman gerekirse düzenlersin
Bol su ve süte hazır mısın ve tabiiii
Ben de sebze corbasi yaptim kendime ohh miss gelim yiyelimmmBende acayip yiyorum valla canım. Şu an yine acıktım. Meyve tabağı yapıcam şimdi. Geçen gece yattım yatağa açım uyuyamıyorum. Kalktım peynir falan yedim biraz bastırdım açlığımı sonra yattım uyudum :) geçen hamileliğimde bende hiç böyle açlık olmadı. Neden şimdi böyle anlamıyorum
Demir eksikliğimi var kız sendeBen de sebze corbasi yaptim kendime ohh miss gelim yiyelimmmzorla da olsa yemeye çalışıyorum ya bi de ben sigara külü toprak falan yemek istiyorum napcam yaaa
Canım fark var demiyorum. Sadece her gebelik birebir son adete göre gitmiyor. Geç döllenme de olabiliyor. O yüzden dedimE o zaman bu hamilelik takvi mi yanlış mı canım bu takvime göre 5.haftam bitti 6. Haftaya giricem gece 12 olunca yani yanlıi mı bu ne kadar fark oluyo arada ?
Ayy afiyet olsun :-DBen de sebze corbasi yaptim kendime ohh miss gelim yiyelimmmzorla da olsa yemeye çalışıyorum ya bi de ben sigara külü toprak falan yemek istiyorum napcam yaaa
Offff yaaa bir an önce ultrasonda gözüksede rahatlasam çok heycan var ya çok merak ediyorumm senin gebelik takviminle ultrason ölçümleri arasında ne kadarlık fark oldu ?Canım fark var demiyorum. Sadece her gebelik birebir son adete göre gitmiyor. Geç döllenme de olabiliyor. O yüzden dedim
Asıl ne kadarlık olduğunu o zaman öğreniyorsun. Ölçümlere göre hafta gün veriyor ultrason
Ay benide acıktırdınız heee Şimdiden 1,5 kilo aldım zaten :-DBen de sebze corbasi yaptim kendime ohh miss gelim yiyelimmmzorla da olsa yemeye çalışıyorum ya bi de ben sigara külü toprak falan yemek istiyorum napcam yaaa
Yemeğe hayır demem valla canım yaaBen de sebze corbasi yaptim kendime ohh miss gelim yiyelimmmzorla da olsa yemeye çalışıyorum ya bi de ben sigara külü toprak falan yemek istiyorum napcam yaaa
Canım gebelik takviminde fark olmaz sen tarihi kendi bildiğin gibi giriyorsun. O sana bağlı bişey teorik bir hesap yani takılma bunaOffff yaaa bir an önce ultrasonda gözüksede rahatlasam çok heycan var ya çok merak ediyorumm senin gebelik takviminle ultrason ölçümleri arasında ne kadarlık fark oldu ?
Yumurtlama dönemimde akıntım oluyor o günleri değerlendirdim şimdi 9 gün varken 3 günde 1 yapalım dedik belki öyle tutarBence sen gun asiriyi birakma.
Cunku sperm 48 saat yasiyor yumurta 24
3 gunde bir olursa arada bi gun kacak oluyor..
10. Gun baslayin
20. Gune kadar gun asiri
Doktorlarin soyledigi bu
Ben de henuz tutmadi :)bu sistem.. Denemelere devam..
Daha onceki yaptigim testlerimde 9 da yumurtladigim olmustu..ozellikle sogan suyu kullandiktan sonra erken yumurtlamistim..
4 gün önce 574.9 du şuan 2 bin küsür olması lazımCanım gebelik takviminde fark olmaz sen tarihi kendi bildiğin gibi giriyorsun. O sana bağlı bişey teorik bir hesap yani takılma buna
Bende geç döllenme var 2 hafta geriden gidiyoruz.
Ama önemli olan doktorun sağlıklı demesi
HCG kaç senin?
Seninki gözükür canım artık yarın ya da en geç Salı4 gün önce 574.9 du şuan 2 bin küsür olması lazım
Hayırlısı canım az kalmış.insan beli kasığı ağrıyo diye sevinir miümitlenmek için sebep arıyorum resmen..1 hafta kaldı
Doktorum cuma günü gel dedi ama ben bidahaki pazartesi gitmeyi düşünüyorum ne kadar geç gidersem o kadar iyi diye düşündüm bide benim adetime 5 gün kala degerim 74.2 di 1 hafta sonra 574.9 cıktı 4 gün önce işte şimdi 2 bin küsür olmuştur sen degerlerimin artışı iyi mi kötü mü ?Seninki gözükür canım artık yarın ya da en geç Salı
Ne zaman gideceksin doktora?
Canım benimde cuma 473 du çarşamba cagirdi dr sence bende keseyi gorurmuyum acebaSeninki gözükür canım artık yarın ya da en geç Salı
Ne zaman gideceksin doktora?
Sadece 2 defa mi?yüce Rabbim ol derse oluyor :))))Valla kizlar ben yumurtlama testi ile koyu oldugu gun ve ertesi gun yapip bıraktım oyle tuttu
Değerlerinin artışı çok iyi de ne kadar geç gdersen o kadar iyi değil canım.Doktorum cuma günü gel dedi ama ben bidahaki pazartesi gitmeyi düşünüyorum ne kadar geç gidersem o kadar iyi diye düşündüm bide benim adetime 5 gün kala degerim 74.2 di 1 hafta sonra 574.9 cıktı 4 gün önce işte şimdi 2 bin küsür olmuştur sen degerlerimin artışı iyi mi kötü mü ?
Görürsün canım 4000 lerde olur değer.Canım benimde cuma 473 du çarşamba cagirdi dr sence bende keseyi gorurmuyum aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?