Aynen canım yoksa üzülürüm ama olsun bilrim en azındanCanım bencede bi test yap en azından için rahatlar varsa var yokssa da yok dersin reglini rahat gecirirsin
Canlar ya ben test yapip yapmama konusunda kararsizm adet oldum ve erken oldum 26. Gunde hic o kadar erken olmadım normal adet gibiydi ama öyle olanlarda varmış kasık agrim var bu kadar erken baslamazdi adet biter bitmez bas donmesi var hergün bas agrm var buda belirtiyse eger mide yanmam oluyor arada bulantı ve kendimi hamile gibi hissetmem dışında birsey yok he birde sol göğüs ucum aciyor akintm var birazda hem sulu hemde uzayan şekilde sizce yapayım mi hic ihtimal vermiyorum cesaret verin bana lütfen kafam allak bullak beynim durdu
Canım erken test yaptın sanırım bekle bir kaç gün daha geçsin gecikme de olabilir 2 gün normal yani.. Daha 1 gün geçmiş bat. Test tekrar dene evde istersen çıkmazsa 2 gün sonra tekrar deneKızlar bat 6kasimdi ama olmadım kasik agrim çok sirtim agriyor bulantim var baş dönmesine oluyor ucgun önce eczaneden test aldım yaptım negatifti şimdi kan testi yapsam cikarmi bekleyimmi.normalde 28gunde bir regli oluyorum 4gun gecikti hiç gecikme olmazdı bende
İlk değer kaçtı canım ?Canım benimde cuma 473 du çarşamba cagirdi dr sence bende keseyi gorurmuyum aceba
Takılacak canim acaba mi diyicem kendimi biliyorum yapmak en iyisi ama ilk idrarla yapamicam ne kadar süre tutmam gerek ve sıvı almicam dimi o süredeCanım bence yap, en azından kafan rahat eder. Belirsiz kaldığı sürece hep aklına takılacak yoksa belli ki.
Evet tatlım yumurtlama için. Genelde hamilelikten önceki aylarda adette gecikme ya da erken gelme olabiliyormuş.yumurtlama icinmi diyorsun canım erken olmasi iyi diye
en iyisi galiba negatif ciksada icim rahatlar aklimda kalmaz
Çokta üzülme canım benimde hiç umudum yoktu çok kafama takmıştım her hece arastırma yapıyodum piskopata bağlamiştim sonra ev aldık onu taşıma işlemi falan aklımdan çıkmış eve yerleştikten sonra bi öğrendim ki hamileyim yani demek istediğim takmayınca oluyomuş herçekten buna inandım artıkAynen canım yoksa üzülürüm ama olsun bilrim en azından
Takılacak canim acaba mi diyicem kendimi biliyorum yapmak en iyisi ama ilk idrarla yapamicam ne kadar süre tutmam gerek ve sıvı almicam dimi o sürede
Geç döllenme varsa çıkmayabilir canım.Kızlar kanda cikarmi kesin
Hadi hayırlısı insaAllah canım ya Nazlı bebeğim yıl dönümü hediyesi olsun bize insaAllahEvet tatlım yumurtlama için. Genelde hamilelikten önceki aylarda adette gecikme ya da erken gelme olabiliyormuş.
Vallahi insana herşeyi öğretiyor bunlar ahh ahhAynen canım sağol tabi tecrübeli ve kıdemlinin hali başka oluyo aramızdaki kıdemlilerdensin
Yarin alicam canım uyandigimda sıkışık şekilde gelir onu yapinca ilk idrar kacicak almadan o yüzdenNeden ilk idrarla değil? Şimdi mi yapacaksın yoksa? Sabahı bekle istersen. Daha sağlıklı sonuç alırsın öyle.
Aynen öyle canımVallahi insana herşeyi öğretiyor bunlar ahh ahh
Canım idrarına sıkışınca yap. İlk idrar falan boş yani.Takılacak canim acaba mi diyicem kendimi biliyorum yapmak en iyisi ama ilk idrarla yapamicam ne kadar süre tutmam gerek ve sıvı almicam dimi o sürede
Canim idrari yap bi kaba testi al gel testi yap.evin yakinsa eczaneyeYarin alicam canım uyandigimda sıkışık şekilde gelir onu yapinca ilk idrar kacicak almadan o yüzden
Yarin alicam canım uyandigimda sıkışık şekilde gelir onu yapinca ilk idrar kacicak almadan o yüzden
Kuzum Rabbim ol demisse eger vardir hicbi sey imkansiz degil onun katinda biliyosun. Adet olacak gibi sancim var mi peki boyle biraz gaz sancısıma benzer gibiCanlar ya ben test yapip yapmama konusunda kararsizm adet oldum ve erken oldum 26. Gunde hic o kadar erken olmadım normal adet gibiydi ama öyle olanlarda varmış kasık agrim var bu kadar erken baslamazdi adet biter bitmez bas donmesi var hergün bas agrm var buda belirtiyse eger mide yanmam oluyor arada bulantı ve kendimi hamile gibi hissetmem dışında birsey yok he birde sol göğüs ucum aciyor akintm var birazda hem sulu hemde uzayan şekilde sizce yapayım mi hic ihtimal vermiyorum cesaret verin bana lütfen kafam allak bullak beynim durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?