Evet zaten kanımda pıhtılaşma var 2 fe düşük yaptım bide rahim perdesi ameliyatı oldum üstüne hamile kaşdım diye bana voraspin kan sulandırıcı ve progestan 100 mg verdi bide tirot degerim sınırda çıkmış onun içinde ilaç vericekmişDeğerlerinin artışı çok iyi de ne kadar geç gdersen o kadar iyi değil canım.
Git ve gör bebeğini. Bazı testler yapılır ilaç falan kullanmak gerekebiliyor. O yüzden gecikme hele ilk aylarda.
Canım o zaman sen bekleme çok git..Evet zaten kanımda pıhtılaşma var 2 fe düşük yaptım bide rahim perdesi ameliyatı oldum üstüne hamile kaşdım diye bana voraspin kan sulandırıcı ve progestan 100 mg verdi bide tirot degerim sınırda çıkmış onun içinde ilaç vericekmiş
Yaa :)) gaz ve kabızlık yokmu :))Ne demek canım
Keseyi görünce bebeğin kaç günlük olduğu çıkacak o zaman gerekirse düzenlersin
Bol su ve süte hazır mısın ve tabiiii
benimde rahim ağzı yetmezligim var 3 tane 4 aylik dusugum var.çooook kiloluyum.12 gündür nerdeyse kanamam var .allah yardimcimiz olsun.saglikla bebeklerimize kavuşalımEvet zaten kanımda pıhtılaşma var 2 fe düşük yaptım bide rahim perdesi ameliyatı oldum üstüne hamile kaşdım diye bana voraspin kan sulandırıcı ve progestan 100 mg verdi bide tirot degerim sınırda çıkmış onun içinde ilaç vericekmiş
İnşallah canımmm yaa ama doktor hiç birsey söylemiyo ki gittim uştrasonla baktı sadece kalınlasma var dedi başka bişey demedi azından zorla alıyoruz lafıCanım o zaman sen bekleme çok git..
Bol bol da yat işi gücü boşver.
Benimde kanamam falan oldu evime kimsey kabul bile etmiyorum. Mecburum çünkü yatmam gerek.
Doktoru ihmal etme yat..
Ve doktora 2 haftada bir git 3 aya kadar.
Ne demişler önce tedbir sonra Allah..
İnana bebeğine canım güçlü o bıdık ve bu kez seninle kalacak İNŞALLAH
var var bolllllll bolllllll gaz mide yanmasi ve kabızlık varYaa :)) gaz ve kabızlık yokmu :))
İnşallah canım inşallah sağlıkşı bir sekilde kavusuruz yavrularımıza çok bekledim çokkbenimde rahim ağzı yetmezligim var 3 tane 4 aylik dusugum var.çooook kiloluyum.12 gündür nerdeyse kanamam var .allah yardimcimiz olsun.saglikla bebeklerimize kavuşalım
Onlar hep var saymam bile :-DYaa :)) gaz ve kabızlık yokmu :))
Rabbim yardımcı olsun canım.benimde rahim ağzı yetmezligim var 3 tane 4 aylik dusugum var.çooook kiloluyum.12 gündür nerdeyse kanamam var .allah yardimcimiz olsun.saglikla bebeklerimize kavuşalım
Bugün bendede çok gaz vardı halada var .kabızım sand çm köşesinden döndüm değilmişim @Senur94 :))var var bolllllll bolllllll gaz mide yanmasi ve kabızlık var
Değiştir canım doktoru o zaman. Yani doktora bağlanmak için çok erken. Madem anlatmıyor değiştir gitsin. Doktor çok önemli..İnşallah canımmm yaa ama doktor hiç birsey söylemiyo ki gittim uştrasonla baktı sadece kalınlasma var dedi başka bişey demedi azından zorla alıyoruz lafı
Canım içinin rahat etmesi için bir yap derim..Canlar ya ben test yapip yapmama konusunda kararsizm adet oldum ve erken oldum 26. Gunde hic o kadar erken olmadım normal adet gibiydi ama öyle olanlarda varmış kasık agrim var bu kadar erken baslamazdi adet biter bitmez bas donmesi var hergün bas agrm var buda belirtiyse eger mide yanmam oluyor arada bulantı ve kendimi hamile gibi hissetmem dışında birsey yok he birde sol göğüs ucum aciyor akintm var birazda hem sulu hemde uzayan şekilde sizce yapayım mi hic ihtimal vermiyorum cesaret verin bana lütfen kafam allak bullak beynim durdu
Bırda başka doktor da bilmiyorum ki bu doktor için çok iyi diyolardı bide acaba kese gözükmediği için mi pek birşey söylemiyo öylede düşünüyorum bir yandanDeğiştir canım doktoru o zaman. Yani doktora bağlanmak için çok erken. Madem anlatmıyor değiştir gitsin. Doktor çok önemli..
Canım sen bi test yap aklında kalmasinCanlar ya ben test yapip yapmama konusunda kararsizm adet oldum ve erken oldum 26. Gunde hic o kadar erken olmadım normal adet gibiydi ama öyle olanlarda varmış kasık agrim var bu kadar erken baslamazdi adet biter bitmez bas donmesi var hergün bas agrm var buda belirtiyse eger mide yanmam oluyor arada bulantı ve kendimi hamile gibi hissetmem dışında birsey yok he birde sol göğüs ucum aciyor akintm var birazda hem sulu hemde uzayan şekilde sizce yapayım mi hic ihtimal vermiyorum cesaret verin bana lütfen kafam allak bullak beynim durdu
Canım bencede bi test yap en azından için rahatlar varsa var yokssa da yok dersin reglini rahat gecirirsinCanlar ya ben test yapip yapmama konusunda kararsizm adet oldum ve erken oldum 26. Gunde hic o kadar erken olmadım normal adet gibiydi ama öyle olanlarda varmış kasık agrim var bu kadar erken baslamazdi adet biter bitmez bas donmesi var hergün bas agrm var buda belirtiyse eger mide yanmam oluyor arada bulantı ve kendimi hamile gibi hissetmem dışında birsey yok he birde sol göğüs ucum aciyor akintm var birazda hem sulu hemde uzayan şekilde sizce yapayım mi hic ihtimal vermiyorum cesaret verin bana lütfen kafam allak bullak beynim durdu
O da olabilir tabi. O zaman en aksatmadan git doktora keseyi gördüğündeki tavrına bak ona göre karar verBırda başka doktor da bilmiyorum ki bu doktor için çok iyi diyolardı bide acaba kese gözükmediği için mi pek birşey söylemiyo öylede düşünüyorum bir yandan
yumurtlama icinmi diyorsun canım erken olmasi iyi diyeCanım içinin rahat etmesi için bir yap derim..
Erken olması da iyi demek ki vücudun hazırlanıyor..
en iyisi galiba negatif ciksada icim rahatlar aklimda kalmazCanım sen bi test yap aklında kalmasin
Aynen canım sağol tabi tecrübeli ve kıdemlinin hali başka oluyo aramızdaki kıdemlilerdensinO da olabilir tabi. O zaman en aksatmadan git doktora keseyi gördüğündeki tavrına bak ona göre karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?