Bende hic dikkat etmedm ekim ayında canım rastgele oldu iliskilerimiz ama Adet olduğum zamana bakarsak yumurtalama günümde faln iliskimz olmuştu belki diyorum üstüne görme yasadim ihtmal vermesemdeÇokta üzülme canım benimde hiç umudum yoktu çok kafama takmıştım her hece arastırma yapıyodum piskopata bağlamiştim sonra ev aldık onu taşıma işlemi falan aklımdan çıkmış eve yerleştikten sonra bi öğrendim ki hamileyim yani demek istediğim takmayınca oluyomuş herçekten buna inandım artık
Geç döllenme varsa çıkmayabilir canım.
Bunu ben dahil bir çok arkadaşımız yaşadık burada.
Daha 1 gün olmuş bekle biraz canım.
Hadi hayırlısı insaAllah canım ya Nazlı bebeğim yıl dönümü hediyesi olsun bize insaAllah
İlk idrarını bir kaba yap, kenara koy bence. Gelince yaparsınBilmiyorum gerçi idrarın beklemesinde bir sakınca var mı ama..
İnşallah öyledir canım ama değilsede üzülme hormonları çok etkiliyo stresBende hic dikkat etmedm ekim ayında canım rastgele oldu iliskilerimiz ama Adet olduğum zamana bakarsak yumurtalama günümde faln iliskimz olmuştu belki diyorum üstüne görme yasadim ihtmal vermesemde
Kızlar bu arada benim son günlerde hep akıntım vardı ama bugün kupkuruyum. Herhalde bu ay yine gol olmadı ne dersiniz? Özellikle hamiş arkadaşlara sormak istiyorum, hiç böyle kuru olup da hamile olduğunu öğrenen olmamış mıdır acaba?
Sonradan yapanlar var canim zaten varsa benimki herhangi bir zamanda yapincada çıkar diye düşünüyorum çünkü uzun süre olmus olcakİlk idrarını bir kaba yap, kenara koy bence. Gelince yaparsınBilmiyorum gerçi idrarın beklemesinde bir sakınca var mı ama..
Neye hayır pardon anlamadım?
Doğru diyorsun canım bugün ayakta durdum uzun süre o zaman oldu kasık agrim adet olucskmism gibiydi evet şuandada sag tarafımda batma şeklinde varKuzum Rabbim ol demisse eger vardir hicbi sey imkansiz degil onun katinda biliyosun. Adet olacak gibi sancim var mi peki boyle biraz gaz sancısıma benzer gibi
Ben canım ilk hamileliğimde su gibi akıntım vardı ikincisinde hiç belirti yoktu suan 3. Kez hamileyim akıntım oşmadı hiçHamişler yok mu bana cevap verebilecek biri?
Yanlış gitti canimNeye hayır pardon anlamadım?
Ben canım ilk hamileliğimde su gibi akıntım vardı ikincisinde hiç belirti yoktu suan 3. Kez hamileyim akıntım oşmadı hiç
Tamam canım sagolasinCanım idrarına sıkışınca yap. İlk idrar falan boş yani.
Yakın canım eczane olmadı esimi gonderirm alir gelirCanim idrari yap bi kaba testi al gel testi yap.evin yakinsa eczaneye
Haklisn canım stres herseyin başı kötü bir etkenİnşallah öyledir canım ama değilsede üzülme hormonları çok etkiliyo stres
Canım bana da henüz birşey söylemiyor doktor. Ve doktorum çok iyi bi şüphem yok asla. Keseyi görelim öyle konuşucaz dediBırda başka doktor da bilmiyorum ki bu doktor için çok iyi diyolardı bide acaba kese gözükmediği için mi pek birşey söylemiyo öylede düşünüyorum bir yandan
Canım ya anlayabiliyorum seni umutsuzda olma hep tevekkül et allahaCevap için çok teşekkürler canım. Ah o kadar umutsuzum ki, iğne deliği kadar minicik bir umut ışığına bile ihtiyacım var şu anda
Canım bende akıntı oldu o yüzden bişey diyemeyeceğimHamişler yok mu bana cevap verebilecek biri?
Benimde akıntı yoktu canım ya. Şimdi yeni yeni başladı akıntılarKızlar bu arada benim son günlerde hep akıntım vardı ama bugün kupkuruyum. Herhalde bu ay yine gol olmadı ne dersiniz? Özellikle hamiş arkadaşlara sormak istiyorum, hiç böyle kuru olup da hamile olduğunu öğrenen olmamış mıdır acaba?
Bekle canım 2 gün. Önce evde test yap çıkarsa kan verirsinYanlış gitti canim
Ay bana onu bile demediCanım bana da henüz birşey söylemiyor doktor. Ve doktorum çok iyi bi şüphem yok asla. Keseyi görelim öyle konuşucaz dedi
Kesinlikle canımTamam canım sagolasin
Yakın canım eczane olmadı esimi gonderirm alir gelir
Haklisn canım stres herseyin başı kötü bir etken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?