- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
bencede yapKızlar bırsey soyleyın yapayım mı test
Teşekkür ederimNormalde yumurtlamadan sonra akinti giderek koyulasor kremden koyu partikullu hale gecer bu adet belirtisidir.gebelikte tekrar yumurtlama akintisina doner adete yakin akinti artar yani..ama bunlar genellemelerdir herkeste olcak diye bisey yok
Off vallahi sorma ya beden sanki bana ait degil taniyamiyorum artik sacma sapan seyler oluyo vucudumdastreste yapmiyorum artik koy verdim ama insan dusunmeden edemiyo 8 gun adet gecikmesi testler negatif kasik agrisi uyusma akinti bitti yumurtlama haftam geldi adet yok kafayi yicemm
Öyle düşünmeyin rabbim büyük bol bol dua edin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kisa zamanda bebek haberini alıp sağlıkla kucaginiza alırsınızher zamanki gibi negatif:) güya yapmıycaktım bidaha hiç. kendime acı cektirmeyi seviyorum sanırım. 7 gün var erken gebelik testi almıştım ama olsa çıkardı. sanki hiç olmayacak gibi hiç anne olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım. bu düşünceyi kafamdan silmek istiyorum. tükendim sıkıldım artık cidden istemeyim olmayacagını kabullen diyorum.
O zaman iki test alayım birini akşam, olmazsa bi de sabah yaparımfarketmez canim o ben akşam da yaptım oglende
Bence tekrar bi kan testi yaptirman lazim.kesin olarak cikar artk sanirim canim nerde ne deyip yaptirabilirim ki acile gitsem bakarlar mi ne demem lazim saglik ocaginda sonuc 1 gun sonra cikiyo cnku
Evet canım adet tarihi. Benim 9 u. Bakalım inşallah gönlümüze göre olur sıkma canını vardır bir bildiği Yaradan inşu bat dediğiniz regl dönemi mi?? ay inşallah arkadasım... allahım herkesın yuzunu guldursun her sabah dua edıyorum evlat ısteyene ver allahım evlatsızlıkla imtihan etme bızı yarabbım dıye... umarım cenabı allahım verır hepımıze ... 3 gun kaldı benımde ama ıste gebercem test yapsammı yapmasamm mı bılemedım zar zor 3 e geldım ama nasıl geldım bana sor :) ben dıs gebelık geçirdim sağ tup alındı sol tup kaldı ve 5 ay hep sağ da oldu yumurta 3 kez klomen kullandı 2 kez çatylatma ıgnesı hep boş geçti... bu ay 1 dr yıne yok solda dedı boşuz bu ay dedi aglaya zırlaya eve geldim.... sonra eşim uzuldu başka dr randevu aldık gittik dr demesın mı solda 21 sağda 21 2 tane sağlıklı yumurtan var dıye biz şok olduk agladım yalvardım yalan degıl demı dıye dr göz yasımı sıldı kızım sağlıklısın nıye kustun kendıne dıye ... oyle oldu yanı arkadasım
Tebrik ederim. İnsaalah darısı kalp atışınaKızlaarr keseyi gördümm sonunda
Rabbim hayırlısını versin canım inşallah tutunur sana meleğin.s.a canlar RABBİM kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin canlar
benm durumum karışık tüp bebk yaptırıyorum c.tesi yum toplancaktı gittik dr yum toplncagı sıra 5 yum olmuş 3 üicerde catlamış 2 sini almış 3 yuma aşılama yapıldı 1 yum ölmüş işlem görmemiş 1 yum kalmış galiba salı günü o tek yumu transver edecekler hem aşlıma hem tüp yaptırn varmı aranızda dr bna cok ender gözüken bi durum dedi oda sizi buldu dedi ne olur canlar dua edn ALLAH rızası için adım DİLEK bende sizlere dua ederim bu gün aşılamanın 2. günü yarnda nasipse transverim var korkum cokk
Canım benim geçen ay 11gün gecikmişti. Eşimle gergindik. Barıştigimız gün saatinde hasta oldum çok stres yapmamaya çalış bildiğim kadarıyla testlerin negatif çıkmıştıKizlar 8 gün gecti gitti hala ne gelen var ne giden surekli kasik agrisi ve adet olucakmisim gibi bi halsizlik var ama yok bisey .s Nabicagimi sasirmis durumdayim
On gün geçtiğinde doktora git bence adet söktürücü falan verir muhtemelenKizlar 8 gün gecti gitti hala ne gelen var ne giden surekli kasik agrisi ve adet olucakmisim gibi bi halsizlik var ama yok bisey .s Nabicagimi sasirmis durumdayim
Amin amin amininşallah hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun... regl olmaya yaklaşırken elimi kasıklarıma koyar konuşurum bebişim burdasın dimi diye bende olabileceği umudunu çok seviyorum rabbim gerçekten göbeğimizdeki bebeklerimizle konuşmayı kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekmeyi nasip etsin inşallah
tamam haber ver canım hadi hayırlısı inşallah
Bekliyoruz canim dualrim seninle hadi pozitifff de lutfennn:)
kocaman bır negatif kızlar silik bir çizgi bile yokbencede yap
Aynen öyleAmin canim Allah isteyen herkese versin insaallahbu sitenin en sevdigim yani hic tanimadigin yuzyuze gorusmedigin insanlarin senin hissettiklerini hissetmesi anlamasi moral vermesi birbirine destek olmasi.iyiki uye olmusum iyiki varsiniz
Evet canim ama stres falan yok bende hatta cok romantik bi hafta gecirdik gezdik eglendik uzucu bi olay falanda yok testler negatif cikinca umidimde bitti ister istemez adetimi bekledim ama yok aa oldum galiba diyorum ama yok .sCanım benim geçen ay 11gün gecikmişti. Eşimle gergindik. Barıştigimız gün saatinde hasta oldum çok stres yapmamaya çalış bildiğim kadarıyla testlerin negatif çıkmıştı
Nasılsin canım bende sana bakınıyordum var mi bir değişiklik belirti falan yarın 14gün olacak evet ben test yapmadım geçmesini bekleyebilirim insaalah çatlatma iğnesinden sonra 14günde adet olunuyorsa yarın olmamız lazım da bakalım inşallah hayırlı haber alırızcanım günaydın.haftasonu hiç giremedim siteye.merak ettim durumun nasıl ? ben dün yine test yaptım ama negatifi gördüm tabi ki.bugün 14. günüm heralde bugün yarın teşrif eder kendileri
Bu ay dene yavrum uzulmek yok en azindan simdi gununde adet olucaksin ve kasimm var onundee sakin canini sikma dusunme nasil olsa bu ay olucak de moral bozmak yok. Burda hepimiz bebis istiyoruz Rabbim tez zamanda vericek inaniyorummkocaman bır negatif kızlar silik bir çizgi bile yok
Canım sıkma canını.vardır elbet zamanikocaman bır negatif kızlar silik bir çizgi bile yok
Anladım canım. Hayırlısı ne diyeyim vardır bir sebebi doktora görün yinede Allah korusun kist falan varsa o da geciktiriyorEvet canim ama stres falan yok bende hatta cok romantik bi hafta gecirdik gezdik eglendik uzucu bi olay falanda yok testler negatif cikinca umidimde bitti ister istemez adetimi bekledim ama yok aa oldum galiba diyorum ama yok .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?