2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence tekrar bi kan testi yaptirman lazim.kesin olarak cikar artk sanirim

Öyle düşünmeyin rabbim büyük bol bol dua edin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kisa zamanda bebek haberini alıp sağlıkla kucaginiza alırsınız
farketmez canim o ben akşam da yaptım oglende
O zaman iki test alayım birini akşam, olmazsa bi de sabah yaparım

Evet canım adet tarihi. Benim 9 u. Bakalım inşallah gönlümüze göre olur sıkma canını vardır bir bildiği Yaradan in

Rabbim hayırlısını versin canım inşallah tutunur sana meleğin.

Kizlar 8 gün gecti gitti hala ne gelen var ne giden surekli kasik agrisi ve adet olucakmisim gibi bi halsizlik var ama yok bisey .s Nabicagimi sasirmis durumdayim
Canım benim geçen ay 11gün gecikmişti. Eşimle gergindik. Barıştigimız gün saatinde hasta oldum çok stres yapmamaya çalış bildiğim kadarıyla testlerin negatif çıkmıştı

azap_cicegi canım özel dua edecem senin icin.Allah yardimcin olsun.Rabbim o küçücük embriyonun sana sımsıkı tutunmasini nasip etsin.sen içini ferah tut ve Allah'a teslim ol. O ne eylerse güzel eyler.

Amin amin amin

Canım benim geçen ay 11gün gecikmişti. Eşimle gergindik. Barıştigimız gün saatinde hasta oldum çok stres yapmamaya çalış bildiğim kadarıyla testlerin negatif çıkmıştı
Evet canim ama stres falan yok bende hatta cok romantik bi hafta gecirdik gezdik eglendik uzucu bi olay falanda yok testler negatif cikinca umidimde bitti ister istemez adetimi bekledim ama yok aa oldum galiba diyorum ama yok .s

canım günaydın.haftasonu hiç giremedim siteye.merak ettim durumun nasıl ? ben dün yine test yaptım ama negatifi gördüm tabi ki.bugün 14. günüm heralde bugün yarın teşrif eder kendileri
Nasılsin canım bende sana bakınıyordum var mi bir değişiklik belirti falan yarın 14gün olacak evet ben test yapmadım geçmesini bekleyebilirim insaalah çatlatma iğnesinden sonra 14günde adet olunuyorsa yarın olmamız lazım da bakalım inşallah hayırlı haber alırız

kocaman bır negatif kızlar silik bir çizgi bile yok
Bu ay dene yavrum uzulmek yok en azindan simdi gununde adet olucaksin ve kasimm var onundee sakin canini sikma dusunme nasil olsa bu ay olucak de moral bozmak yok. Burda hepimiz bebis istiyoruz Rabbim tez zamanda vericek inaniyorumm

Saglik ocaginda ikindine cikiyor normalde ama sizin orda bi gun sonra mi bilmiyorum.acilde pek bakmiyorlar haklisin acil bi durum yoksa.arkadaslar bi ara yazmisti buraya onlarn soyledigi bahanelerle dene bi bakalim:) en kotu kadin dogumdan randevu al ilk firsatta onlar gondersin kana.hala adet olmadim de

Evet canim ama stres falan yok bende hatta cok romantik bi hafta gecirdik gezdik eglendik uzucu bi olay falanda yok testler negatif cikinca umidimde bitti ister istemez adetimi bekledim ama yok aa oldum galiba diyorum ama yok .s
Anladım canım. Hayırlısı ne diyeyim vardır bir sebebi doktora görün yinede Allah korusun kist falan varsa o da geciktiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…