2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Anladım canım. Hayırlısı ne diyeyim vardır bir sebebi doktora görün yinede Allah korusun kist falan varsa o da geciktiriyor
Gecen ay gorundum sagliklisin hatta yumurtalarin guzel catliyo dedi kist falan yok dedi .s bu ay niye boyle sacma sapan biseyler oldu anlayamadim acile gitsem ne deyip kan alirlarki benden

yok canım doktor beni hiç çağırmadı.iğneden sonra kontrole falan gitmedim yani progesteron testi falan da istemedi.benim bu ay olmadı maalesef.dün 13.günümdü testim negatifti.artık bu aya kaldı
Kirmizilar gelene kadar umit vardir canim gelirsede hayirlisi insallah

Bizim burda bir gun sonra canim bazi arkadaslar acile gidip ogrenmislerdi ama ne diyip girdiler bilmiyorum kadin dogumu kotu buranin ilgilenmiyolar zaten doktorlar yasli cok gitmek istemiyorum

Yenilen icilen spermi gercekten cok etkiliyo. hız icin zeytinyaginda bekletilmis incir etkili bunu deneyebilirsin. dr bana klomeni 5 aydan fazla kullanmani istemem. cunku istatistiklere bakildiginda 5 aydan sonrasinda etki orani dusuyormus. senin insallah 2. ayin cevap verir pozitifi gorursun ki olmazsada 1 defa daha denersin ocakta esin urolojiye gorunur. bizimde sayi hiz hareket cok iyi ama dna sı hasarliydi sükür düzeldi. erkek infertilitesi zor ama kadina gore daha tedavi edilebilir üzülme sabirla bekle.
Benimde lekelenmem bugun kesildi. bugun abdestimi alir calismalara baslariz. 7.gunum bugun.

Gecen ay gorundum sagliklisin hatta yumurtalarin guzel catliyo dedi kist falan yok dedi .s bu ay niye boyle sacma sapan biseyler oldu anlayamadim acile gitsem ne deyip kan alirlarki benden
Canım kist öyle her ay değişebiliyor ki. Tabi illa vardır diye birşey yok da riskli diye biliyorum. Ben evlendiği m ay ağlayarak gittim hastaneye ağrıdan 5.7 büyüklüğünde kist vardı büyürse patlar bilmem ne diye belki ameliyat gerekebilir dediler devlet hastanesinde. Özele gittim sonra büyük ama bekleye li m adetle gider belki dedi o gün baba annem vefat etti memlekete gittim adet oldum döndüm gittim doktora birşey kalmamış dedi şükür

Canım akıntı adette olabiliyor bebekte. Benim akıntım vardı çok. Ama adet belrtisi olan bazı ağrılarım yoktu

Günaydın kızlar bugün test yapicam ama saat 4 gibi falan yapabilirim. Sabah mi yapılmalı yoksa saati farketmez mi?
Saat farketmez canım. Sıkışık olduğun idrarla yapabilirsin.

Kızlar benımde bat yarın ama erken yumurtlama yasadım acaba test yapsam mı ama ılk idrar ıcn gec kaldım
İlk idrara gerek yok kuzum. Sıkışık olduğun idrarla yap. Ben gece öğrenmiştim mesela

Gecmis olsun canim .s cok agrim yok beni kivrandiricak kadar degil hafif agrilar bi kac gun daha bekliyim baktim 10 gun oldu yok hala o zaman giderim kadin doguma saol canim bilgilerin icin

Gecmis olsun canim .s cok agrim yok beni kivrandiricak kadar degil hafif agrilar bi kac gun daha bekliyim baktim 10 gun oldu yok hala o zaman giderim kadin doguma saol canim bilgilerin icin
Rica ederim canım. Kötüyü düşündüm gibi oldu ama olmayan olmuyor. Hiç sebebsiz de olabilir ben yılbaşından beri ne gecikmeler gördüm 12-10-9-8-3 düzensiz düzensiz gittik bakalım bu ay ne olacak hayırlısı. Belki de gerçekten geç döllenme vardır belki çıkar kan testi çok canını sıkmayacak sa bir yap istersen

benim 6 gün gecikmeden sonra dün geldi canım ama damla damla geliyor hala.gelmeseydi bu hafta tekrar tahlil yaptıracaktım senin kaç gün oldu kan tahlili yaptırdığın

M mavs 24 adet olmadin mi hala canim mevsim degisikligi desek epeyde gecikti
Olmadim 8 gun bitti adet agrisi var hafif hafif vuruyo tam geldi diyorum yok bisey sut gibi arada bir gelen akintim var cok az az goguslerim sisti kasiniyo sivilce halsizlik ellerde uyusma tam adet belirtilerimi yasiyorum ama gelmiyo canim

Canım merhaba. Sanki sende daha önce de gecikme olmuştu yanlış mı hatırladım yoksa ben
Geç döllenme varsa geç çıkabilir. Bugünde olmazsan yarın test tekrarı yap

Test yapmamak için bende kendi mi zor tutuyorum burayı okudukça ya 25inde çatlatma iğnesi oldum ve o gün çatladı biliyorum. Sonraki gün doktora da gittim çatlamış dedi. Test için adet geçsin de beklemek istiyorum ama içim içimi yiyor

Canım merhaba. Sanki sende daha önce de gecikme olmuştu yanlış mı hatırladım yoksa ben
Geç döllenme varsa geç çıkabilir. Bugünde olmazsan yarın test tekrarı yap
Yok gecikme bu ay oldu canim gecen ay sancim vardi oda catlamadan dolayiymis.s ilk kez bu ay gecikti bu kadar cok bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…