- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
canım bence yarın ya da en geç çarşamba tekrar git kadın doğuma inşallah geç döllenmedir5 gun oldu carsamba yaptirmistim
Yok ya alistim negatiflere kafami takmiyorum sonucta bir gun mutlaka olucak ama varsada insan ogrenmek istiyo yada adet olmak istiyo ikisi arasinda kalmak zorRica ederim canım. Kötüyü düşündüm gibi oldu ama olmayan olmuyor. Hiç sebebsiz de olabilir ben yılbaşından beri ne gecikmeler gördüm 12-10-9-8-3 düzensiz düzensiz gittik bakalım bu ay ne olacak hayırlısı. Belki de gerçekten geç döllenme vardır belki çıkar kan testi çok canını sıkmayacak sa bir yap istersen
Canım kan değilde evde idrar yap derim. Ben 2 kez kan verip en son idrarda öğrenmiştim.Yok gecikme bu ay oldu canim gecen ay sancim vardi oda catlamadan dolayiymis.s ilk kez bu ay gecikti bu kadar cok bide
Biliyor musun burada adet söktürücü bile kullanıp 15 gün geçince öğrenenler varYok ya alistim negatiflere kafami takmiyorum sonucta bir gun mutlaka olucak ama varsada insan ogrenmek istiyo yada adet olmak istiyo ikisi arasinda kalmak zor
Insallah canim degilse bile adet olayimm insan kendini tuaf hissediuyo boyle bekliyosun yok falancanım bence yarın ya da en geç çarşamba tekrar git kadın doğuma inşallah geç döllenmedir
Ohaa ya ben icmedim korktum varsa duserse diye hadi gelir kendi kendine dedim ama yok dur bi bakayim yarin test yapayim tekrar varsada insallah cikar yoksada insallah hastalanirim doktora gitmedenBiliyor musun burada adet söktürücü bile kullanıp 15 gün geçince öğrenenler var
Rabbimden ümit kesilmez.
Kanlarini ne zamanlar verdin kac cikmistiCanım kan değilde evde idrar yap derim. Ben 2 kez kan verip en son idrarda öğrenmiştim.
Hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerini alırız
Benim de kuruydu ama hamişmişimKızlar bu arada benim son günlerde hep akıntım vardı ama bugün kupkuruyum. Herhalde bu ay yine gol olmadı ne dersiniz? Özellikle hamiş arkadaşlara sormak istiyorum, hiç böyle kuru olup da hamile olduğunu öğrenen olmamış mıdır acaba?
Evet evet bende de olmuştuEvet tatlım yumurtlama için. Genelde hamilelikten önceki aylarda adette gecikme ya da erken gelme olabiliyormuş.
aynen bende öyle hissetmiştim canım varsa çıksın testlerde yoksa da adet olayım dedim :) oldum :) gecikmede daqha yoğun olur kanama benim bildiğim ama bende tam tersi oldu bakalım hayırlısı bunda da vardır bir hayır ama bekleme daha fazla yap tekrar bir test ya da doktora bir görün bakalım neden gecikmiş.bende imkanım olsa gideceğim aslında normalde hiç gecikmem olmaz benim.ama çalışıyorum izin almam zor biraz.Insallah canim degilse bile adet olayimm insan kendini tuaf hissediuyo boyle bekliyosun yok falan
aayyy ne olmuştu erken gelme mi gecikmemi herşeyden umut arıyoruz Yarabbim :) 65 gün gecikmememin sonunda dün adet oldum damla damla geliyor şuan o yüzden merak ettim canımEvet evet bende de olmuştu
Adet söktürücü iğne vurulmuşluğum da var canım Yok yok bu hayatta.3 doz birden vurulmuştum bebek varsa zarar vermiyor demişti doktor test yapmıştım o gün kan testi negatif çıkmıştı 5gün sonra adet olmazsan yine gel dedi iğneden sonra 6. Gün olmuştumOhaa ya ben icmedim korktum varsa duserse diye hadi gelir kendi kendine dedim ama yok dur bi bakayim yarin test yapayim tekrar varsada insallah cikar yoksada insallah hastalanirim doktora gitmeden
Ay insallah bakalim yarin evde test yapayim baktim yok bigun daha bekliyim sonra doktoraa insallah iki gun icinde gelir de gerek kalmazAdet söktürücü iğne vurulmuşluğum da var canım Yok yok bu hayatta.3 doz birden vurulmuştum bebek varsa zarar vermiyor demişti doktor test yapmıştım o gün kan testi negatif çıkmıştı 5gün sonra adet olmazsan yine gel dedi iğneden sonra 6. Gün olmuştum
Saol canim benim mevsim degisikligi dedim ama benim mevsim gecisldrinde bile 1 gunluk gecikmem olmaz tam saatinde oglede geliyo yani doktorda bisey yok dedi kansizlik falanda gozukmuyo dedi ama tekrar gitmekte fayda var sannirim bi iki gun daha bekliyim bakimaynen bende öyle hissetmiştim canım varsa çıksın testlerde yoksa da adet olayım dedim :) oldum :) gecikmede daqha yoğun olur kanama benim bildiğim ama bende tam tersi oldu bakalım hayırlısı bunda da vardır bir hayır ama bekleme daha fazla yap tekrar bir test ya da doktora bir görün bakalım neden gecikmiş.bende imkanım olsa gideceğim aslında normalde hiç gecikmem olmaz benim.ama çalışıyorum izin almam zor biraz.
Hayırlısı inşallah canım bakarsın güzel sonuç çıkar kısmet. Sual olunmaz Yaradan aAy insallah bakalim yarin evde test yapayim baktim yok bigun daha bekliyim sonra doktoraa insallah iki gun icinde gelir de gerek kalmaz
İkisi de oldu canım. 1 ay adet görmedim. 1 ay da 1 hafta erken geldiaayyy ne olmuştu erken gelme mi gecikmemi herşeyden umut arıyoruz Yarabbim :) 65 gün gecikmememin sonunda dün adet oldum damla damla geliyor şuan o yüzden merak ettim canım
Ohaa ya ben icmedim korktum varsa duserse diye hadi gelir kendi kendine dedim ama yok dur bi bakayim yarin test yapayim tekrar varsada insallah cikar yoksada insallah hastalanirim doktora gitmeden
Kanlarini ne zamanlar verdin kac cikmisti
Yok canım ben yeni yıla kadar ara vermeyı dusunuyorum o zamana kadar bıraz kendımle ılgılenecegım. El işi ürün yapıyorum onlara devam edecegım falan spor yapacagım yenı yıldan snra tekrar başlarım ınsallahBu ay dene yavrum uzulmek yok en azindan simdi gununde adet olucaksin ve kasimm var onundee sakin canini sikma dusunme nasil olsa bu ay olucak de moral bozmak yok. Burda hepimiz bebis istiyoruz Rabbim tez zamanda vericek inaniyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?