peki sonrasında hamilelik oldu mu hemen canım eskiler dermiş ya gecikma olduğunda rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye o yüzden dedim :)İkisi de oldu canım. 1 ay adet görmedim. 1 ay da 1 hafta erken geldi
Hadi canim Allah kolaylik versin :) ben ne yazikki baslayamiyorumm
Amin canim hep birlikte guzel haberi alacagimiz ay olsun insalahİnşallah gönlüne göre olur canım. Tedbir ve tevekkül le.
Canim insallah gec dollenmedir degilsede bi an once olurda rahatlarsin calismalara baslarsin biraz daha bekle bakalim canimOlmadim 8 gun bitti adet agrisi var hafif hafif vuruyo tam geldi diyorum yok bisey sut gibi arada bir gelen akintim var cok az az goguslerim sisti kasiniyo sivilce halsizlik ellerde uyusma tam adet belirtilerimi yasiyorum ama gelmiyo canim
Gozunaydin gayet iyi keyfini sür mutlulugunu yasa. belirtilerin nelerKizlar 2 gun gecikmem var kan testi yaptirdim 91.98 cikti normal mi deger
9. Ayda hamile kaldım iştepeki sonrasında hamilelik oldu mu hemen canım eskiler dermiş ya gecikma olduğunda rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye o yüzden dedim :)
Benimde 19 :) yumurtlaman bitti mi ?
Hayırlı olsun canım inşallah kese ardından kalp atışı duyarsınKizlar 2 gun gecikmem var kan testi yaptirdim 91.98 cikti normal mi deger
ciddi misin ? çok üzüldüm ama yaaakocaman bır negatif kızlar silik bir çizgi bile yok
hımmm okey :) Allah sağalim kucağına almayı nasip etsin canım9. Ayda hamile kaldım işte
canım iyiyim sen nasılsın ? sen en iyisini yapmışsın yapmamakla dün bütün dünyam başıma yıkıldı resmen.iğnenin olduğu günü de sayıyor muyuz ? eğer sayılıyorsa benim bugün 14.günüm,bekliyorum artıkNasılsin canım bende sana bakınıyordum var mi bir değişiklik belirti falan yarın 14gün olacak evet ben test yapmadım geçmesini bekleyebilirim insaalah çatlatma iğnesinden sonra 14günde adet olunuyorsa yarın olmamız lazım da bakalım inşallah hayırlı haber alırız
hayırlısı olsun kuzumKirmizilar gelene kadar umit vardir canim gelirsede hayirlisi insallah
gözün aydin canim normal değerin geç döllenme olmuştur benimde 100 du 2 gün gecikme ile...allahım saglikla kucagina almayi nasip etsinKizlar 2 gun gecikmem var kan testi yaptirdim 91.98 cikti normal mi deger
Hayırlı olsun canımKizlar 2 gun gecikmem var kan testi yaptirdim 91.98 cikti normal mi deger
Canım sanırım bitti. 2 gün önce karnımın alt kısmına yumurtlama sancısı girdi. Adet sancısının biraz hafifi. O günü ovulasyon günü olarak gösteriyor zaten internetteki hesaplayıcılar da. Hayırlısı diyelim.
Benim iğne vurulduğum gün çatlama oldu ama yine de o günü saymıyorum. 10 una kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum da en azından yarını geçirmek istiyorum. Senin çatlama hangi gün oldu hissettin mi doktora gitme mis tin değil mi çatlama için hayırlısı canım ya ben grip oldum dün bugün bütün beden yorgun diye ne ne yüzden anlamıyorum ama tek sevindirici şey benim için hala sivilce çıkmadı belki bu ay sivilcesiz adet olurum bilmiyorum ama mutlaka çıkardı olmam insaalah umut dünyasıcanım iyiyim sen nasılsın ? sen en iyisini yapmışsın yapmamakla dün bütün dünyam başıma yıkıldı resmen.iğnenin olduğu günü de sayıyor muyuz ? eğer sayılıyorsa benim bugün 14.günüm,bekliyorum artık
Yum donemi uzayan akinti yumurtanin catlamasina cok kisa sure kaldigini gosteriyo diye biliyorumAkıntının gelmesi yumurtladıgını mı gösteriyo. Yoksa çatlamış mı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?