2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar iyi günler nasılsınız bilindiği üzere bu ay da olumsuz kırmızılar hep erken gelirlerdi ama bu ay o kadar tuhaf kadar üzüldüm ki 2 gün geçti dedim evet sanki bu ay oldu bebeğim benimle ne yazık ki olmadı . Aylar geçtikçe insan umutlanıyor psikolojik olarak insan çöküyor belki ama ayaktayım çok şükür beterin beteri var şükür etmek gerek çok şükür Allah'ıma ...cuma günü öyle saçma bir gün yaşadım ve Allah demek ki bir başka yol gösteriyor hastaneye gidicektim ama nasıl olduysa hastaneleri karıştırdım ve zaman kaybı falan yaşadım derken gidemeden geri geldim :) ve düşündüm kü ben çok çaba sarfediyorum eşimin de her türlü yanımda olduğunu biliyorum evet ama bu konuda da olucağını bildiğim için o da benim için fedakarlıkta bulunuyor kızlar çarşamba günü bakalım ne olucak eşimde gidecek ve nasıl bir yol izleyeceğiz belli olucak evet kızlar 2 sene bitti evleneli 1 sene eşim korundu ve bu sene nisan ayından beri deniyoruz 5 6 ay oldu daha belki ama biz önlemimizi alalım gerisi Allah'ın Takdiri ..

Kızlar bilmiyorum gönek düsmesni duydunuz mu ama göbek düsmesi hamilelige emgel bilginiz olsun . Ben bi kac defa duydum ama deli sacması geldi iki arkdsm vardı biri 3 ylna grdi biride 4. Ylana gtmedikleri doktor kalmadı hic bi sorun yok dediler kullanmadkları ilac kalmdı. Göbeklerini kaldrdkları ay hamile kaldlar bende deniyim dedim 2 gndr gdyorm bugn gbegimi kaldrdı kadn biraz agrılı ama inslh ise yarar bu ay hamilele kalrm ve sizde bi umut olutr belki cogumuzun sorunu budur

Hadi canim Allah kolaylik versin :) ben ne yazikki baslayamiyorumm

İnşallah gönlüne göre olur canım. Tedbir ve tevekkül le.
Amin canim hep birlikte guzel haberi alacagimiz ay olsun insalah
Olmadim 8 gun bitti adet agrisi var hafif hafif vuruyo tam geldi diyorum yok bisey sut gibi arada bir gelen akintim var cok az az goguslerim sisti kasiniyo sivilce halsizlik ellerde uyusma tam adet belirtilerimi yasiyorum ama gelmiyo canim
Canim insallah gec dollenmedir degilsede bi an once olurda rahatlarsin calismalara baslarsin biraz daha bekle bakalim canim

canım iyiyim sen nasılsın ? sen en iyisini yapmışsın yapmamakla dün bütün dünyam başıma yıkıldı resmen.iğnenin olduğu günü de sayıyor muyuz ? eğer sayılıyorsa benim bugün 14.günüm,bekliyorum artık

Akıntının gelmesi yumurtladıgını mı gösteriyo. Yoksa çatlamış mı oluyo

Benim iğne vurulduğum gün çatlama oldu ama yine de o günü saymıyorum. 10 una kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum da en azından yarını geçirmek istiyorum. Senin çatlama hangi gün oldu hissettin mi doktora gitme mis tin değil mi çatlama için hayırlısı canım ya ben grip oldum dün bugün bütün beden yorgun diye ne ne yüzden anlamıyorum ama tek sevindirici şey benim için hala sivilce çıkmadı belki bu ay sivilcesiz adet olurum bilmiyorum ama mutlaka çıkardı olmam insaalah umut dünyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…