Evet canım dün gece oldummCanım oldun mu?
Akşam canım saat 18:50 de işten cıktıktan sonra gidiyorum genelde iş yeri sıkıntı cıkarmasın diye özel şirket olunca bir izin alsan hemen morelleri bozuluyor üstlerinInsallah goreceksin canim yarin kacta randevun?
Ne sabır var sendeBugün adet günüm adete dair hiç bi belirtim Yok akıntım çoğaldı belim de hala ağrıyor çok ayakta kalamıyorum. Dün akşam da sağ kasığım battı ara ara. Bebiş var mıdır diye çatlıyorum meraktan Perşembe sağlık ocağına kan vericem. Gebelik testi yapsam çıkar mı acaba kızlar?
hayırlısı canım bende belirtiler yasıyorum kasık agrım oluyor akşamları özellikle yattığım zaman. vajinada benim de kaşıntı var akıntım var ama bata 1hafta varKizlar ben onceki aylarda hep belirti aradm hep de buldum.arayinca buluyor insan.bu ay cok dinlemedm kendimi.hic kasik agrisi cekmedim gogsumde sanci sisme olmadi sadece her zamankindan farkli olarak akintim kesildi sonra ara ara sut kesigi gbi akinti veya normal akinti geldi.bikac kez mide bulantisi cektim o kadar. bugun adet gunum uc gundur kasiklarimda adet sancisi cekiyorum goguslerm sisti vajinada kasinti var ve cevresindeki kemikler agriyor.bazen bacagimdan asagi dogru bile iniyor.kasinti ve kemik agrisi disinda normal adet belirtileri yani.erken gebelik testlerimde cikmamisti bgun aksam normal test yapicam insaallah bakalim ne cikicak
Canim kendini iyi hissettigin surece calisman daha iyi gelir belkide evde cok kendini dinliyor insan ne is yapiyosun?Akşam canım saat 18:50 de işten cıktıktan sonra gidiyorum genelde iş yeri sıkıntı cıkarmasın diye özel şirket olunca bir izin alsan hemen morelleri bozuluyor üstlerinsanki keyfi birşey bende merak ediyorum ama elimden geldiğince bebeğimle alakalı seylerde pek onları rahatsız etmiyorum son doğuma kadar çalışmak istiyorum allah sağlık verirse bir çok arkadas var diğer gruptan halsizlikleri için rapor alıyorlar bende sabah cok zor kalkıyorum ama her gün işime geliyorum mecbur olsun diyorum yinede bebeğim için çalışmam lazım
Insallah bebegin seninledir iyi haberlerle gel canimKizlar ben onceki aylarda hep belirti aradm hep de buldum.arayinca buluyor insan.bu ay cok dinlemedm kendimi.hic kasik agrisi cekmedim gogsumde sanci sisme olmadi sadece her zamankindan farkli olarak akintim kesildi sonra ara ara sut kesigi gbi akinti veya normal akinti geldi.bikac kez mide bulantisi cektim o kadar. bugun adet gunum uc gundur kasiklarimda adet sancisi cekiyorum goguslerm sisti vajinada kasinti var ve cevresindeki kemikler agriyor.bazen bacagimdan asagi dogru bile iniyor.kasinti ve kemik agrisi disinda normal adet belirtileri yani.erken gebelik testlerimde cikmamisti bgun aksam normal test yapicam insaallah bakalim ne cikicak
Hayırlısı Allah tan canım.Evet canım dün gece oldumm
Özel bir firmada marka müdürüyüm canım. Sanırım öyle olur yok mide yanması bugün sağ yarın sol kasık falan yazıyorlarCanim kendini iyi hissettigin surece calisman daha iyi gelir belkide evde cok kendini dinliyor insan ne is yapiyosun?
Bende yaa :) yaz kış farketmiyor benim için ılık suyla duş alamıyorum ama alcaz artık yapçak bişey yok :)benimde zorlandığım şey olur hamile kalırsam geçen ay kimyasal geçirdim öğrendiğim ilk zaman duşa giriyorum ılık suyla yıkancaksın demişti ablam yıkanıyorum sanki hala kirliymişim gibi geliyordubende sıcak suyu çok seviyorum hele kışın
Korkunun ecele faydasi yokAkşam üstüne kadar olmazsam alıp yapıyım ya da yarın :) bi yandan çıkmaz diye korkuyorum
Sorun olmasın da ağrısın nabalım :)Normalmiş canım inşallahaz ağrılar.çok siddetliyse sorun oluyormuş sanırım .bati beklerken belirti arıyorduk ağrıya seviniyordukşimdi işler değişti şükür
Havuz değil canım ya hamam. Sıcak olcak yani bayaCanim oyle kisa duslarda bisey olmaz 2 saat kalmiyorsun sonucta...hamam deilde otelin havuzuysa ve su sicakligi kaplica gibi 40 dere deilse normal ilik suysa yine sikinti olmaz.havuza gitmek problem deil cunku ilk aylar.kaplicalar cok sicak oldugu icin onlar problem ki oda belli bi ayin uzerinde.sadece enfeksiyona karsi iyi onlem al oyle yerlerde kolay bulasiyor..bence esinin surprizini degerlendir 1 saat girersin bisey olmaz
Dinlenemiyorum ki canım yarın akşam misafirim gelcek, cuma da misafirim gelcek :)Ay canım ya bol bol dinlen bende öyle uyukluyorum arada
Hamamsa gitme ozaman canim..bizde esimle gidiyoruz oyle bi otele ama suyu serin..kaplica gibi deil.40 derede olmadiktan sonra sikinti yok kuzenim hala yuzmeye gidiyor 3 aylik hamile doktoru izin veriyor kaplica suyu olmadigi icin..anca oyle ayarlayabilirseniz gidin guzel oluyor cunku..en sevdigimiz hobimiz esimle :)Havuz değil canım ya hamam. Sıcak olcak yani baya
Tamam canım artık sıcak su yok. Ilık suyla duş alıcam. Oteli de iptal edicek artık eşim, bebişten önemli değil yaCanım şimdi değil hiçbir dönemde hamam yok..
Sıcak değil hatta ılık duş alacaksın.
Sıcak su rahim kaslarını gevşetiyor aman ha sakın.
Tamam canım gitmicem. Allah korusunaman ha sakin gitmë benim kuzenim bilmiyormus 4 5 haftalik hamileyken hamam a gitmiş düşük tehlikesi gecirdi
Aynen canım tedbiri elden bırakmamak lazım. Öğrendiğimden beri yaklaştırmıyorum valla :)Bende keseyi görene kadar yasaktı. Ayrıca yasak olmasa da ağrınız varsa o gün ilişki olmaması gerekiyor. Biz 1 kez yaptık 4 gün sonra kahve akıntım oldu tekrar yasak geldi. Dikkati olmak gerek.
Haftada 1 falan maksimum dedi doktor.
Canım yazdıklarıma genelde cevap yazmasan da ben yazayım yinede sana. Uyku normal. Hatta uyuyup kapılar kırılana kadar duymaman bile normal.
İlk aylarda anneyi uyutur bebek zararlı alışkanlıkları falan da varsa korumak için.
Sağol canım cevapladığın için iptal edicek eşim. Gitmicez başka sürpriz düşünsüb artık haftasonuna kadarCanim hamam sauna cok sicak duş hamilelikte sakıncalı
Hangi uygulamaları kullanıyorsun canım ?Ne demek canım bak bebiş hemen büyüdü.
Android telefon kullanıyorsan uygulamalar var gebelik takibi için onlardan indir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?