2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah goreceksin canim yarin kacta randevun?
Akşam canım saat 18:50 de işten cıktıktan sonra gidiyorum genelde iş yeri sıkıntı cıkarmasın diye özel şirket olunca bir izin alsan hemen morelleri bozuluyor üstlerin sanki keyfi birşey bende merak ediyorum ama elimden geldiğince bebeğimle alakalı seylerde pek onları rahatsız etmiyorum son doğuma kadar çalışmak istiyorum allah sağlık verirse bir çok arkadas var diğer gruptan halsizlikleri için rapor alıyorlar bende sabah cok zor kalkıyorum ama her gün işime geliyorum mecbur olsun diyorum yinede bebeğim için çalışmam lazım

Ne sabır var sende Ben bir hafta önceden başlıyorum çıkar bence yapmadıysan yap

hayırlısı canım bende belirtiler yasıyorum kasık agrım oluyor akşamları özellikle yattığım zaman. vajinada benim de kaşıntı var akıntım var ama bata 1hafta var

Canim kendini iyi hissettigin surece calisman daha iyi gelir belkide evde cok kendini dinliyor insan ne is yapiyosun?

Insallah bebegin seninledir iyi haberlerle gel canim

Canim kendini iyi hissettigin surece calisman daha iyi gelir belkide evde cok kendini dinliyor insan ne is yapiyosun?
Özel bir firmada marka müdürüyüm canım. Sanırım öyle olur yok mide yanması bugün sağ yarın sol kasık falan yazıyorlar benim mi sorunum var ben mi dikkat etmiyorum acaba hamile değil miyim diye düşünmeye basladım cünkü cok sağlıklıyım iştahım iyi kusmam falanda yok hala

Bende yaa :) yaz kış farketmiyor benim için ılık suyla duş alamıyorum ama alcaz artık yapçak bişey yok :)

Havuz değil canım ya hamam. Sıcak olcak yani baya

Havuz değil canım ya hamam. Sıcak olcak yani baya
Hamamsa gitme ozaman canim..bizde esimle gidiyoruz oyle bi otele ama suyu serin..kaplica gibi deil.40 derede olmadiktan sonra sikinti yok kuzenim hala yuzmeye gidiyor 3 aylik hamile doktoru izin veriyor kaplica suyu olmadigi icin..anca oyle ayarlayabilirseniz gidin guzel oluyor cunku..en sevdigimiz hobimiz esimle :)

Canım şimdi değil hiçbir dönemde hamam yok..
Sıcak değil hatta ılık duş alacaksın.
Sıcak su rahim kaslarını gevşetiyor aman ha sakın.
Tamam canım artık sıcak su yok. Ilık suyla duş alıcam. Oteli de iptal edicek artık eşim, bebişten önemli değil ya

Aynen canım tedbiri elden bırakmamak lazım. Öğrendiğimden beri yaklaştırmıyorum valla :)

Bugun esimin dogum gunu testim negatif olmasaydi ona supriz yapmayi istiyordum nasip degilmis"vardir bundada bi hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…