2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

hamile hanımlar şu bacını za da dua eder isiniz bizm halimiz den ancak sizler bizler anlarız bacılar bebeğimi aldım geldim 6 hücreli orta kalite li 3 ÇÜ gün embriyom bacılar sizce tutar mı acaba yorumlar ınızı bekliyorum canlar

lütfen yorum kızlarr[/QUOTE] ve cumartesi yum toplan dı 5 tane yum toplandığı gün 3 catlamış Dr riske atmadı aşılama yaptı bu günde transfer işte lütfen bişiler yazın lütfen

Adet OTE="Burmera, post: 48787425, member: 779280"]Canım onu doktora sormuşmuydun .normal agrı normalmişte şiddetli mi seninkisi

buse smile benimde bihafta kadar önce kadar göğüslerim hassaslaştı ve şişti kasıklarım ağrıdı .hassasiyet az geçti ama şişler kocaman oldular :))[/QUOTE]
Adet sancisi oluyo dedim normal dedi o da ama yine de icim rahat etmedi iste kuzum

ve cumartesi yum toplan dı 5 tane yum toplandığı gün 3 catlamış Dr riske atmadı aşılama yaptı bu günde transfer işte lütfen bişiler yazın lütfen[/QUOTE]
Kuzum ben anlamiyorim o isten ama duam seninle Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah

Adet sancisi oluyo dedim normal dedi o da ama yine de icim rahat etmedi iste kuzum[/QUOTE]
Benimde oluyor canım adet günlerimizdeyiz ya ondamdır belkide bide rahim büyüdüğü içinde oluyormuş

ve cumartesi yum toplan dı 5 tane yum toplandığı gün 3 catlamış Dr riske atmadı aşılama yaptı bu günde transfer işte lütfen bişiler yazın lütfen[/QUOTE]
Canım dualarımız sizinle ama ben bilmiyorum bilen kızlar yazalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…