Aynen dusuneyim bi mantikli gercektenBabies16 gel sen de katıl canim bize elele zayıflayalım. 1.5 ay sonra tartıda 52 kilo oldugum fotografimi atmak istiyorum burdan. ben de aksamlari arisutu gunduzleri folikasit aliyorum 
Adet sancisindan az daha hafif oldi bende adet gunum yaklastikca artti agrimdaKasık ağrısı oldu mu?
Bende adetımı bekliyorum bitsin bende baslayacagım artık zayıflamaya. Hem ara vermis olurumAynen dusuneyim bi mantikli gercekten
Ben gormedim nolduCanlar niye kimse cevap vermiyo bi işler söyleyin bacılar lütfen
Canım onu doktora sormuşmuydun .normal agrı normalmişte şiddetli mi seninkisiYa benim kasiklar cok fena agriyorsancı cekiyorum resmen 
Adet oldunmu canım belkide olmazsım inşallah :)Bende adetımı bekliyorum bitsin bende baslayacagım artık zayıflamaya. Hem ara vermis olurum
Canım beyaz sefaf akintin varmi belki üsütün ondan da olabilir iyi düsün iyi olsun canım.Ya benim kasiklar cok fena agriyorsancı cekiyorum resmen 
Canim merak ettim seni netim yok yazamadim ne yaptin belirtiler devam ediyor mu gelen giden var miAkşam üstüne kadar olmazsam alıp yapıyım ya da yarın :) bi yandan çıkmaz diye korkuyorum
ve cumartesi yum toplan dı 5 tane yum toplandığı gün 3 catlamış Dr riske atmadı aşılama yaptı bu günde transfer işte lütfen bişiler yazın lütfen[/QUOTE]hamile hanımlar şu bacını za da dua eder isiniz bizm halimiz den ancak sizler bizler anlarız bacılar bebeğimi aldım geldim 6 hücreli orta kalite li 3 ÇÜ gün embriyom bacılar sizce tutar mı acaba yorumlar ınızı bekliyorum canlar
lütfen yorum kızlarr
Adet sancisi oluyo dedim normal dedi o da ama yine de icim rahat etmedi iste kuzum[/QUOTE]Adet OTE="Burmera, post: 48787425, member: 779280"]Canım onu doktora sormuşmuydun .normal agrı normalmişte şiddetli mi seninkisi
buse smile benimde bihafta kadar önce kadar göğüslerim hassaslaştı ve şişti kasıklarım ağrıdı .hassasiyet az geçti ama şişler kocaman oldular :)) 
Su gibi oluyo tek kuzumCanım beyaz sefaf akintin varmi belki üsütün ondan da olabilir iyi düsün iyi olsun canım.
ve cumartesi yum toplan dı 5 tane yum toplandığı gün 3 catlamış Dr riske atmadı aşılama yaptı bu günde transfer işte lütfen bişiler yazın lütfen[/QUOTE]hamile hanımlar şu bacını za da dua eder isiniz bizm halimiz den ancak sizler bizler anlarız bacılar bebeğimi aldım geldim 6 hücreli orta kalite li 3 ÇÜ gün embriyom bacılar sizce tutar mı acaba yorumlar ınızı bekliyorum canlar
lütfen yorum kızlarr
Hmm meyvesuyu o kadar etkiliyse oda olur farketmez cafeinden dolayi kola dedim farketmez. Bide ben eskiden kola icmezdim simdide surekli canim cekiyoBencede kola çok zararlı.Sup3risi canım bak meyvesuyu iç kola içme 
Benimde oluyor canım adet günlerimizdeyiz ya ondamdır belkide bide rahim büyüdüğü içinde oluyormuş[/QUOTE]Adet sancisi oluyo dedim normal dedi o da ama yine de icim rahat etmedi iste kuzum
Seker ve kafeinden kaynakli bebegi hareketlendirebilirÇikolatayı duydum da kola ne için canım onu anlamadım. Gazlı içecekler içme canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?