2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

20 ve 22 si oldu tatlım sence o günerdemi çatlamıştır artık tamamen silikleşti daha koyulaşmadı çatlamışmısır geçen ay çatlamamış kist olmuştu
Canim ideal gunlerde calisma olmus gayet iyi. catlamisir bence icini ferah tut bundan sonra sabirla beklemek kaldı ya da sabirsizlikla mi desem:)

Cuma sabahi tekrarlicm bklm pek heyecanlanamadm zatn bkliyp gorcm insallah vardr

Normalmiş canım öyle diyolar canım bişeyler yapmakla yapmamak arasında sıkılıyo ve canım hiç birsey yemek istemiyo benim böyle
Önceki açlığım yok benimde. Geçen hafta deli gibi açtım yiyiyordum doymuyordum. Şimdi açım ama mecbur yemem gerek diyerek yiyiyorum

Canim resme yakindan degilde uzaktan bakinca cizgi var gibi gozukuyor ama bence simdiden kendini kaptirma yarin ilk idrarla baska marka testle tekrarla insallah vardir hepimiz icin cok istiyorum

Deneyince haber ver bizede

MasallahSen ilk kac hcg ile ogrenmistin canim bebegini

MasallahSen ilk kac hcg ile ogrenmistin canim bebegini
adet günümde 35 di ama benim kanamam da vardı baya tam 2 kat artmadı başlarda.35 100 155 255 473 ...1 er gün ara ile ....kanama ve geç döllenme olduğu için.cuma 473 du bugün keseyi vajinal muayene ile gorduk

Canim resme yakindan degilde uzaktan bakinca cizgi var gibi gozukuyor ama bence simdiden kendini kaptirma yarin ilk idrarla baska marka testle tekrarla insallah vardir hepimiz icin cok istiyorum
Inanirmsn hic bi heyecn yaratmadi iki gun sonra bi dencm bidaha cnm baska markayla bu markayada pek guvnmyrm bn evdydm oyle yaptm insallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…