- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Canim ideal gunlerde calisma olmus gayet iyi. catlamisir bence icini ferah tut bundan sonra sabirla beklemek kaldı ya da sabirsizlikla mi desem:)20 ve 22 si oldu tatlım sence o günerdemi çatlamıştır artık tamamen silikleşti daha koyulaşmadı çatlamışmısır geçen ay çatlamamış kist olmuştu
Gebelik cnmSilik cizgi var bence ovulasyontesti mi o canim gebelik testi mi
Cuma sabahi tekrarlicm bklm pek heyecanlanamadm zatn bkliyp gorcm insallah vardrÇook dikkatli bakınca yok denecek sekilde bi cizgi varmış gibi canım sanki bende mi hayal gördüm acaba bir ara bende piskopata baglamıştım çünküsen 2-3 gün sonra testi tekrarla bence canım hayırlısı inşallah vardır
1 dis sarimsak.bende ondan korkup yapmiyordum ama cikiyormus merak etme denedi teyzecim saolsun benim icin..
Önceki açlığım yok benimde. Geçen hafta deli gibi açtım yiyiyordum doymuyordum. Şimdi açım ama mecbur yemem gerek diyerek yiyiyorumNormalmiş canım öyle diyolar canım bişeyler yapmakla yapmamak arasında sıkılıyo ve canım hiç birsey yemek istemiyo benim böyle
Canim resme yakindan degilde uzaktan bakinca cizgi var gibi gozukuyor ama bence simdiden kendini kaptirma yarin ilk idrarla baska marka testle tekrarla insallah vardir hepimiz icin cok istiyorumBugun tahminimce yumurtlamadan 12 gunu oylesine bi test yaptm sozde 14 . Gun yapcktm sonra testte bi cizgi varmis gibi duruyo bi bakym yokmus gibi bnmi hayali bisey goruyorum daha erken biliyrm ama sizce bnmi hayali goruyorumEki Görüntüle 1909341
Deneyince haber ver bizedeAynen canim.hatta tadi agzina gelmezse tikali anlamina geliyorya onu acmak icinde yontemleri var.sogani firinlayip onunla fitil gibi tedavi ediyolarmis.tuplerdeki iltihabi sokuyormus..o kismini cok sormadim nekadar nasil yaocaz diye.sarimsagi bi deneyimde tadi gelmezse onuda deniycem :)
aile hekimine mi gitmek gerekiyor canım?Kuzucum gıdıp hamılelıgını bıldıreceksın form var onu dolduracaksın falan
Benimde bayadır ağrımıyordu canım. Bide bu bel ağrısı sırtıma dopru çıkıyordu ağrısıBenm bel ağrım yok ta yarın 1 hafta kaliyo hala umut var ozmnbenm adet olucagim zamanda belim hiç agirmaz ama
Masallahkizlarrrr çok şükür kesemizi iii gördük hersey yolunda.kalp atışı için 2 hafta sonra randevu verdi.allahım hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin.inşallah sağ salim kalp atışını da duyarım.bebisim 4 haftalik.2 hafta geriden gidiyoz geç döllenme olduğu için.ama boyutu kesenin hersey iyi...
aminnn saol canim allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinsenzalize33 gozunaydin canim saglikla kucagina almani nasip etsin Allah
ilk defa duyuyorum bende yapıcam hasta olursam tek diş sarımsakmı:)
adet günümde 35 di ama benim kanamam da vardı baya tam 2 kat artmadı başlarda.35 100 155 255 473 ...1 er gün ara ile ....kanama ve geç döllenme olduğu için.cuma 473 du bugün keseyi vajinal muayene ile gordukMasallahSen ilk kac hcg ile ogrenmistin canim bebegini
Inanirmsn hic bi heyecn yaratmadi iki gun sonra bi dencm bidaha cnm baska markayla bu markayada pek guvnmyrm bn evdydm oyle yaptm insallah hepimizeCanim resme yakindan degilde uzaktan bakinca cizgi var gibi gozukuyor ama bence simdiden kendini kaptirma yarin ilk idrarla baska marka testle tekrarla insallah vardir hepimiz icin cok istiyorum
Elma yağını nasıl kullandn cnm bende iltihap vardabn de kullandım işe yarıyor ama sarımsağa ip takmayı unutma. elma yağı da kullandım bn . iltihap atmakta bi harikalar
Benimde battan 1 gun sonra 8.71 cikti hcg.hamilemiyim degilmiyim anlamadimadet günümde 35 di ama benim kanamam da vardı baya tam 2 kat artmadı başlarda.35 100 155 255 473 ...1 er gün ara ile ....kanama ve geç döllenme olduğu için.cuma 473 du bugün keseyi vajinal muayene ile gorduk
Belli bir haftaya kadar gidip kayıt yaptırmak lazım canım. Ama kalp atışı duyulunca gidiliyor galibakizlar saglik ocağına gtmek gerekiyor mu bu donemde
Hmm inş benmde ağrır :) yani inş hamileyimdrBenimde bayadır ağrımıyordu canım. Bide bu bel ağrısı sırtıma dopru çıkıyordu ağrısı
benimde yok...herkeste olcak diye bişe yok canimKızlar ya bende bi anormallik olduğunu düşünüyorum hala bulantılarım başlamadı bir sorun mu var acaba ya ?
Aynısı işte bende böyle oluyo demekki canımÖnceki açlığım yok benimde. Geçen hafta deli gibi açtım yiyiyordum doymuyordum. Şimdi açım ama mecbur yemem gerek diyerek yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?