2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnternetten laboquick gebelik testi aldım %99 kesin sonuç demiş inşallah dogrudur bu ay kullanmasam da gelecekte lazım olur elbet

İnternetten laboquick gebelik testi aldım %99 kesin sonuç demiş inşallah dogrudur bu ay kullanmasam da gelecekte lazım olur elbet
Ben ovulasyon testlerini kullandım ben de doğru çıkmadı. Gebelik testleri de var elimde yapmaya korkuyorum umarım çıkar. Benim günüme daha var ama 14 gün.

ay çok ağır kaldırmasaydın kuzum belli mi olur dikkat et kendine.bende bekliyorum artık bakalım ne zaman gelecek kendileri

ayyy inşallah canım ya ama benim hafiften karın ağrılarım başladı bir başlasa artık diyorum belim kopacak sankii
Aynen bel ağrısı karın ağrısı vardı akşam sabah. Öğleden önce böbrek yerleri gibi tam olarak neresi bilmiyorum belin yanları diyeyim sızlıyor ya çok mu kendimi dinliyorum ne. Başlaması ayrı başlamaması ayrı durumlar yaşatıyor

ay hiç korkmucanız mı sarımsağı vajinanıza koyarken sizin için ablanız araştırdı illa yapacağım diyenler varsa steril amerikan bezinin içine sarın ağzını sağlam bir şekilde iple bağlayın tampon gibi koyun çekip çıkarmak hem garanti hem kolay olur.. kolay kopmayacak bir ip olması önemli kızlar. koymanızı tavsiye etmem ama koyacağım diyenler için yazdım

yaşadığımız sendromlar aynı valla yaaa...eğer bugünde olmazsan sen yarın sabah bi test yap canım.sonuçta ya var ya da yok.beklemek daha da zor.insan en azından adet olacağını ve tedaviye yeniden başlayacağını biliyor

Hanımlar,
lütfen rica ediyorum burada kendinizce tedavi olarak gördüğünüz tarifler vermeyin, yöntemler doğal veya kimyasal fark etmez, insanların sağlığıyla alakalı konularda sözcükler bu kadar kolay dökülmesin ağzınızdan.

Lütfen kendi doktorlarınızın söylediklerinin dışına çıkmamaya çalışın, umuyorum hepiniz en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.

bn de kullandım işe yarıyor ama sarımsağa ip takmayı unutma. elma yağı da kullandım bn . iltihap atmakta bi harikalar
Aynen oyleymis iltihap akitiyormus bunlar.15 20 dk tutnca ipe gerek yok dediler ama olmadi takarim yine saolasin canim.ben gecen ay sirf meraktan sut maydonuzu denedim 10 dk sadece sonraki 2 3 gun iltihabim geldi hafif kasintim vardi oda gecti cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…