Evet canım doğrubenimde yok...herkeste olcak diye bişe yok canim
ben soğanı duymuştum kayinvalidemden ve arkadasimdanbn de kullandım işe yarıyor ama sarımsağa ip takmayı unutma. elma yağı da kullandım bn . iltihap atmakta bi harikalar
Simdi heyecanlandım hayırlısı bakalım çok teşekkür ederim yanitladigin icinBen yasamistim canim
ayyy inşallah canım ya ama benim hafiften karın ağrılarım başladı bir başlasa artık diyorum belim kopacak sankiiİnsaalah canım. İkimizden de olumlu mu olumlu haberler gelir test mest yalan olur tek gerçek bebek olur
Ben ovulasyon testlerini kullandım ben de doğru çıkmadı. Gebelik testleri de var elimde yapmaya korkuyorum umarım çıkar. Benim günüme daha var ama 14 gün.İnternetten laboquick gebelik testi aldım %99 kesin sonuç demiş inşallah dogrudur bu ay kullanmasam da gelecekte lazım olur elbet
Hiç bulantısı olmadan 9 ayını tamamlayan arkadaşların var canım. Hiç canını sıkma. Hem şu an benimde yok. Aynı haftadayız seninleKızlar ya bende bi anormallik olduğunu düşünüyorum hala bulantılarım başlamadı bir sorun mu var acaba ya ?
Saol canım simdi 6 araliga kadar durmak yok insallah bu ay yildonumu hediyesi bebis olur insalllah:) canim ovulasyon testi nasil kullaniliyor acikca anlatirmisin gunde kac kez kac saat arayla catladigi nasil anlasiliyorGecmisolsun canim sonunda adet oldun ya
Rica ederim canım bende bekliyorum batımı. Test yapmayayim diyorum ama nasil sabredicem bilmiyorumSimdi heyecanlandım hayırlısı bakalım çok teşekkür ederim yanitladigin icin
ay çok ağır kaldırmasaydın kuzum belli mi olur dikkat et kendine.bende bekliyorum artık bakalım ne zaman gelecek kendileriInsallah cNım da bugun temızlık gunum oglumun odasını falan kaldırdım ıste kasıklarıma agrı gırıyor agır kaldırınca bıraz bıde nedense bugun alt tarafumda bısey. gelcek gıbı sızlama var adet gelebılır yanı
Üzüldüm canım ama insallah bizler de birgün anne olacağız bizim bir sorun yok canım sebepsiz infertilite iki defa aşılama olduk tutmadı şimdi tüp bebek denedik Rabbim büyük inşallah bu defa tutarAmin cnm sorun varmiydi sizde . benm malesef tutmadi
Aynen bel ağrısı karın ağrısı vardı akşam sabah. Öğleden önce böbrek yerleri gibi tam olarak neresi bilmiyorum belin yanları diyeyim sızlıyor ya çok mu kendimi dinliyorum ne. Başlaması ayrı başlamaması ayrı durumlar yaşatıyorayyy inşallah canım ya ama benim hafiften karın ağrılarım başladı bir başlasa artık diyorum belim kopacak sankii
1 ara ile tekrarla testi değerin yukselirse hamilesin...inşallah yukselir canim.daha küçücük seninkiBenimde battan 1 gun sonra 8.71 cikti hcg.hamilemiyim degilmiyim anlamadim
yaşadığımız sendromlar aynı valla yaaa...eğer bugünde olmazsan sen yarın sabah bi test yap canım.sonuçta ya var ya da yok.beklemek daha da zor.insan en azından adet olacağını ve tedaviye yeniden başlayacağını biliyorAynen bel ağrısı karın ağrısı vardı akşam sabah. Öğleden önce böbrek yerleri gibi tam olarak neresi bilmiyorum belin yanları diyeyim sızlıyor ya çok mu kendimi dinliyorum ne. Başlaması ayrı başlamaması ayrı durumlar yaşatıyor
Elma yağını nasıl kullandn cnm bende iltihap varda
Bak simdi gecen hafta hsg cekilen kuzenime yaptrdim onumuzdeki ay asilama yaptrcak..aynen sarimsak tadi geliyor kokusu gile geliyor dedi..15 dk tutmus cikarmis :)ilk defa duyuyorum bende yapıcam hasta olursam tek diş sarımsakmı:)
onlarıda duydum ama elma yağı yaptım bn ona 3 gün iltihabı akıttıben soğanı duymuştum kayinvalidemden ve arkadasimdan
Aynen oyleymis iltihap akitiyormus bunlar.15 20 dk tutnca ipe gerek yok dediler ama olmadi takarim yine saolasin canim.ben gecen ay sirf meraktan sut maydonuzu denedim 10 dk sadece sonraki 2 3 gun iltihabim geldi hafif kasintim vardi oda gecti cok sukurbn de kullandım işe yarıyor ama sarımsağa ip takmayı unutma. elma yağı da kullandım bn . iltihap atmakta bi harikalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?