Tarif verip yapin diyenimz olmadiki kendimize yapacagimz seyleri konusuyrdk ama artik konusmayiz tamamHanımlar,
lütfen rica ediyorum burada kendinizce tedavi olarak gördüğünüz tarifler vermeyin, yöntemler doğal veya kimyasal fark etmez, insanların sağlığıyla alakalı konularda sözcükler bu kadar kolay dökülmesin ağzınızdan.
Lütfen kendi doktorlarınızın söylediklerinin dışına çıkmamaya çalışın, umuyorum hepiniz en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.
Konusmayalim kizlar :) herkes en basindan beri kurler soyluyor bal tarcin keciboynuzu bilmem ne..ama aylardir yasak olan biseyi yapiyormusuz bugun farkedilmisonu bn günlük pede 3,4 damla damlattım 4 gün kullandım hergün yeniliyorsun
aynen aynen .. neden kurulmuş bu form bunları paylaşmayacağız da ..Konusmayalim kizlar :) herkes en basindan beri kurler soyluyor bal tarcin keciboynuzu bilmem ne..ama aylardir yasak olan biseyi yapiyormusuz bugun farkedilmis
Öyle düşünüyordum da yarın yapayım diye. Oglum da bütün belgeleri saklamıştım onlara baktım dün ne zaman iğne vurulmuşum yumurta ne zaman görülmüş ne zaman test yapmışım falan hepsi dosyada. Ona baktım çatlatma iğnesinden sonra 18. Gün test yapmışım adetten bir sonraki güne denk geliyor ama bir gün önce iğne vurulmuşum bu defa olana göre zaman olarak çok net çizgi vardı hala da o test ve çizgiler var tek test yapmıştım. Bu kez de olmazsam cuma ya beklesem mi diyorum da bilemedimyaşadığımız sendromlar aynı valla yaaa...eğer bugünde olmazsan sen yarın sabah bi test yap canım.sonuçta ya var ya da yok.beklemek daha da zor.insan en azından adet olacağını ve tedaviye yeniden başlayacağını biliyor
Doktorun koydugu tanilari burda tartismak icin sanirimaynen aynen .. neden kurulmuş bu form bunları paylaşmayacağız da ..
İnşallah cnm en kısa zamanda oluruz. anladm cnm inşallah tutar vakti gelmiştir ve olur inşallahÜzüldüm canım ama insallah bizler de birgün anne olacağız bizim bir sorun yok canım sebepsiz infertilite iki defa aşılama olduk tutmadı şimdi tüp bebek denedik Rabbim büyük inşallah bu defa tutar
Hanımlar,
lütfen rica ediyorum burada kendinizce tedavi olarak gördüğünüz tarifler vermeyin, yöntemler doğal veya kimyasal fark etmez, insanların sağlığıyla alakalı konularda sözcükler bu kadar kolay dökülmesin ağzınızdan.
Lütfen kendi doktorlarınızın söylediklerinin dışına çıkmamaya çalışın, umuyorum hepiniz en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.
Tarif verip yapin diyenimz olmadiki kendimize yapacagimz seyleri konusuyrdk ama artik konusmayiz tamam
cnm o kürü hiç denemedim . . deneyen diğer topik arkadaşlar var tüpü kapalı olanlar fayda gördüğünü yazıyor . rabbim bu ay kucağını çift doldursun inşallahAynen oyleymis iltihap akitiyormus bunlar.15 20 dk tutnca ipe gerek yok dediler ama olmadi takarim yine saolasin canim.ben gecen ay sirf meraktan sut maydonuzu denedim 10 dk sadece sonraki 2 3 gun iltihabim geldi hafif kasintim vardi oda gecti cok sukur
Doktorun koydugu tanilari burda tartismak icin sanirim
Bende dün bugün iştahsızlık da var önceki gün ne bulsam yeme modundaydım alakası var mi bilmiyorum ama kendimi dinle dinle bunu bulmuş olabilirimyaşadığımız sendromlar aynı valla yaaa...eğer bugünde olmazsan sen yarın sabah bi test yap canım.sonuçta ya var ya da yok.beklemek daha da zor.insan en azından adet olacağını ve tedaviye yeniden başlayacağını biliyor
amin inşallah canım ama nedense benim hiç umudum yok çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum ben o testlerden hiç anlamıyorum canım açıkçası uğraşacak zamanımda yok kürtaj sonrası adetlerinde azalma oldu mu seninlale_cik ben de kurtajdan sonra gecen ay korunmayi biraktim olumsuz. bu ay benimde bat 1 aralik ben yarindan itibaren ovulasyon testiyle takip edicem. iyi dusun canim bin şükür hamile kalabiliyoruz bigun saglikli olarak bebegimizi kucagimiza alicaz Allahin izniyle
Kızlar bende de kasiklarimda batma ve sırt üstü yattığımda belimde ağrı oluyor tüp bebek yaptım açaba hamile miyimdir inşallah tutmuşturBende dün bugün iştahsızlık da var önceki gün ne bulsam yeme modundaydım alakası var mi bilmiyorum ama kendimi dinle dinle bunu bulmuş olabilirim
Canim ideal gunlerde calisma olmus gayet iyi. catlamisir bence icini ferah tut bundan sonra sabirla beklemek kaldı ya da sabirsizlikla mi desem:)
İnsaalah tutmuştur canım ne kadar oldu?Kızlar bende de kasiklarimda batma ve sırt üstü yattığımda belimde ağrı oluyor tüp bebek yaptım açaba hamile miyimdir inşallah tutmuştur
canım mutlaka ip tak sarımsağı daha sonra çıkartmana yardımcı olur
demekki şimdiki zamana göre adetten 2 gün sonrasına falan denk geliyor.umarım bu da ona benzer ve tek testle öğrenirsin hamile olduğunu canım.az önce işyerinde ayağa kalkınca akıntı gibi bişey hissettim yanıma çantamı alıp tuvalete gittim dedim kesin adet oldum ama baktım yok.artık yavaş yavaş gelmeye başlar benim ki.şimdi ben adet olunca yine 3.günü mü gidicem doktora acaba?Öyle düşünüyordum da yarın yapayım diye. Oglum da bütün belgeleri saklamıştım onlara baktım dün ne zaman iğne vurulmuşum yumurta ne zaman görülmüş ne zaman test yapmışım falan hepsi dosyada. Ona baktım çatlatma iğnesinden sonra 18. Gün test yapmışım adetten bir sonraki güne denk geliyor ama bir gün önce iğne vurulmuşum bu defa olana göre zaman olarak çok net çizgi vardı hala da o test ve çizgiler var tek test yapmıştım. Bu kez de olmazsam cuma ya beklesem mi diyorum da bilemedim
sağlam bir ipi iğneyle sarımsağın içinden geçir .. ya da iyi temiz steril bir bezin içine sarımsagı koy ve bezi dik uzun da ip bırak bu daha sağlıklı gibi bn hiç yapmadım yapan arkadaşım var ondan öğrendim .. tüpleri kapalı olan kişiler içinipi nasıl takıyoruz canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?