- 17 Temmuz 2016
- 244
- 281
- 53
- 36
Olmalı olmalı :) Canımmm acaba diyeceğine olsun yaa boş geçme :) Hadi hayırlısıYumurtaliklarim.agriyo kızlar yaa takvime göre yumurtlama haftamdayim,acaba yumurtam mi catliyo??sizce bu gece iliski olmali mi?böyle agri olunca korktum bian? ?
canım hayırlı haberler alırsın inşallah..bizi de haberdar et emi
Beta hcg 617 çıktı. Perşembeye ancak randevu alabildim. İnşallah sorunsuz bir gebelik olur. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin :)
Hayırlı olsun canımmm benimmmmBeta hcg 617 çıktı. Perşembeye ancak randevu alabildim. İnşallah sorunsuz bir gebelik olur. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin :)
İnşallah ama heveslenmicem artk adet olcam diye beklicem daha az üzülürüm ozmn cnmBelki de bat olmaz o tarihte canım he ne dersin
İnşallah cnm ama ben bu sefer umitlenmicem cnku çok üzülüyorum sonra bugn çok agladimAynk batlarimiz.ins busefer olmaz yaaaaa
İnşallah öyle olur cnm bu sene olsun onada razıyım artkcanım batlari mız aynı ikimizde uzun zamandır bekliyoruz.umarim bu ay bizim ayımiz olur :)
Kızlar okuluma gittim 2 arkadasim hamile 2.dönem yoklar...gecen sene gorevlendirme ile baska bir okulda çalıştım müdürleri bugün okulumuzdaki şu şu 2 kişi hamileymis demez mi allahim cevremdeki bütün herkes hamile ustelik benden sonra evlendiler 2 seneyi gecti evliliğim allahim ins bizede bir an önce sağlıklı hayırlı sekilde nasip et.
Kızlar okuluma gittim 2 arkadasim hamile 2.dönem yoklar...gecen sene gorevlendirme ile baska bir okulda çalıştım müdürleri bugün okulumuzdaki şu şu 2 kişi hamileymis demez mi allahim cevremdeki bütün herkes hamile ustelik benden sonra evlendiler 2 seneyi gecti evliliğim allahim ins bizede bir an önce sağlıklı hayırlı sekilde nasip et.
Ben onlar adına cok sevindim zaten allah sağlıklı dogurmalarini nasip etsin cokta severim onlari insan üzülüyor kendine sadeceAmin canım cümlemize boşver psikolojini bozma sen ne güzel hamiş olsunlar :) sabret sıra sana geliyor bekleten bebiş tatlı olurmuş kız sabret tatlım :*
Insallah cnm dua etmekten baska yapabilecrk bu durumda birsey yok olacak elbet insAmin inşallah bacım ALLAH Kerimdir...benimde 2 sene oldu
1 yıldır istiyoruz bizde...
hepimizi yoktan var eden ALLAH'ın sonsuz lütfuna sığınıyoruz
Ben onlar adına cok sevindim zaten allah sağlıklı dogurmalarini nasip etsin cokta severim onlari insan üzülüyor kendine sadece
Sabrediyorum da insan bazen sıkınti yapıyor değişik sorunlar bunlarla örtüşüyor.. Allah bebek bekleyenlere rahat saglikli dogum isteyenlere de bir an önce verir inssssAmin canım üzülme sabret tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?