2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Dontsay ALLAH şifanı versin kardeşim evet adet görememek çok büyük bi stres ve sıkıntı...bebek beklemekten daha zor bi durum
Allah yardımcın olsun inşallah olursunda rahatlarsın

Merhaba bende siteye yeni katilanlardanim esimle korunmayi bi süredir biraktik adetim 5 gun gecikti ama geciken gunlerde hep olucakmisim gibi hissettim ama akintilarimda geliyodu ve 5 inci gunde regl oldum yarin adetmin son günü ama belimde bi agriyla uyandm ve kasiklarimda agri vardi ilk 3 gün gayet yogun geldi ve bi parca gordum suan kahverengi şekilde geliyo aZ acaba gebelik olablirmi

o kadar ilginç bir haber okudum ki kızlar şoktayım kadın 12 yıl önce adetten kesilmiş ve menepoza girdim diye düşünüp doktora gitmemiş kadın 4 çocuk annesi 60 yaşında ve biranda doktora gidiyor rutin kontroller gibi 7-8 aylık hamile oldugunu ögreniyor doktor hiç mi hissetmedin tekmesini kilodamı almadım, hiç mi belirti yoktu diyor kadında direk şunu söylüyor ögrendikten sonra hissetmeye başladım oda beni düşünün 12 yıl adet olmuyor ve hamile :/ ben şok

Yumurtaliklarim.agriyo kızlar yaa takvime göre yumurtlama haftamdayim,acaba yumurtam mi catliyo??sizce bu gece iliski olmali mi?böyle agri olunca korktum bian? ?
Canım değerlendir bugünleri. Benim akıntıma göre sanırım cmtesi çatladı. Hem cmtesi hem dün ilişki oldu. Bu gece de kasıklarım ağrıyor. Yine boş geçmeyi düşünmüyorum. Bu ay da böyle denicem bakalım

Valla aksam sol yumurtaligim agridi cok,yururken otururken filan.bi ağırlık bindi sanki oraya yamuldum kaldim resmen, snra da.agrinin.yeri.iyice kuvvetlendi suphelendim,takvime baktim ama ben takvimden önce akintimdan anladim.bikac gun önce yumurtlama oldugunu,simdi böyle agri olunca npsam bilemedim iliski olmali mi yoksa.agri olduğundan zarari mi olur dedim?acayip mide.agrisi cekiyorum suan soda ictim geçmedi hala nefes almakta zorlaniyorum midem tas gibi oldu byle de nasil iliski olcak

Kızlar ben bişey duydum bebek düşünenler turşu, sirke, ayran, yoğurt yemeyin Peygamberimiz hz. Ali'ye söylüyor bunu eşine yedirme diyor hamile kalmasına engel olur muş büyük ihtimalle duydunuz??
Ben turşu ve sirkeyi duymustum bilimsel açidan açiklamasıda vucut fazlasıyla asit uretmesi bu nedenle asitin spermleri oldurmesi olarak açıklanıyor hatta bir kadının dr gidip vucudundaki asit nedeniyle hamile kalamadığı söylenmiş ama diger besinler hakkında bilgim yoktu bilgi icin tsk ederim.

Canim yakı alabilirsin eczaneden tam yumurtlama zamaninda ama bende duydum faydasi oldugunu

Beta hcg 617 çıktı. Perşembeye ancak randevu alabildim. İnşallah sorunsuz bir gebelik olur. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin :)
canım çoookk sevindim...umarım rabbim herşeyi gönlünce verir...sağlıklı sorunsuz bir gebelik olur ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah...kaç aylık şimdi yani...yaaa gerçekten çok mutlu oldum

canım daha çok yeni evliliğin hiç canını sıkma sağlıkla hayırlı zamanda gelecek bebişin inşallah...sakın stres olma...

Selam canlar bugün giremedim hamis haberi çıkmış cok sevindim listeye hamisleri ekleyince seviniyorum yeni batlarda ekleyince üzülüyorum ama umutluyuz pes etmek yok Allahim bizlere nasip etsin hamis kalanlarada saglikla kucaklarini almayi insaAllah

11 gün gecikme 2 negatif test bitmeyen umutlar ve gelen kırmızılar... ekim_kasıma kalanlarda ben de varım. Bu 3.ay olacak. Biliyorum daha çok erken ama çok istiyorum. Rabbim isteyen herkesi meleklerine kavuştursun.

Canim yakı alabilirsin eczaneden tam yumurtlama zamaninda ama bende duydum faydasi oldugunu

Nasıl ve ne şekilde yapacağımı bilemediğim için cesaretim yok

Bu arada ben turşu ayran tüketirim ama kendi mayaladığım yoğurttan yiyorum. Bi yerde okumuştum y kromozomu ölse bile x kromozomu dayanıklı olduğu için durabilirmiş öbüründen ömrü daha uzunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…