2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Senin sikayetlerin neydi canim? Benim 5. Haftada kahverengi lekem geldi doktor progestan verdi dusuk tehlikesi diye sonra gecti. Baska bi doktora gittim bu hafta progestani birakayim mi dedim anlattim olayi o yerlesme kanamasiymistir birak dedi

geçen gün kalp atışını duyduk bidaha 1 ay sonra kontrolüm canim ya zaman nasıl geccek diye düşünüyorum. sende dikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme dinlen

Kizlar ben catlatma ignemi vurulali 6 gun oldu sol yumurtqligima 15 dkka arayla surekli sanci girip cikiyo ve bu 4 gundur devam ediyo neden olabilir acaba? Kist olmus olabilir mi ki

??????soruya cvap alamadm konu actm ordanda alamadimmmm
Bu durumda boyle dusunn yada yasayan bnmyim birtrk

inşallah bugün olmazsan sabah test yap canım sen.umduğunu bulursun belki de belli olmaz ki
Canım benim. Biraz rahatsızlandım birkaç gündür soğuk almıştık anne oğul. Artık acile gittik nefesim daraldı. Önce test yaptı ilaç vermeden koskoca negatif çıktı. Hayırlısı artık

Kızlar bat bugün. Acile gittim rahatsızlık yüzünden. Kan testi yaptı ilaç vermeden. Negatif çıktı

evet doktorun bir bildiği vardır herhalde diye düşündüm bende canım. ne güzel geçen aydan sende aşağı yukarı tespit etmişsin çatlama gününü o günlerde bol değerlendirin Rabbim de ''Ol'' derse olacaktır inşallah.biz şuan gün aşırı devam ediyoruz bugün 11. günümüz bakalım :)

Babies16
Canim ben sarimsak şeyini denedim ama ağzıma tadi kokusu vs gelmedi tüplerm kapalı mi oluyor ki acaba ya da tam sokamadim iceri desem girmisti biraz ne biliyim merak ettim denedim sonuç sıfır

S selifor ve diger canlar. Nasilsiniz? Birkac gundur burayi takip edemedim. Ben maalesef dun regl oldum. Hem de 3 erken Yeni bat 7 aralik. Artik umutlarim tukenme noktasina geldi. Opuyorum hepinizi.

Senin sikayetlerin neydi canim? Benim 5. Haftada kahverengi lekem geldi doktor progestan verdi dusuk tehlikesi diye sonra gecti. Baska bi doktora gittim bu hafta progestani birakayim mi dedim anlattim olayi o yerlesme kanamasiymistir birak dedi
Canım benim adet günümden bi gün önce leke geldi.adet gününde de kanamam başladı.pihtili pihtili.baya kanamam oldu.hatta 1 kere acillik oldum çok kanama ve sancidan.15 gündür devam ediyor kanamam ama çok şükür 4 gündür damla halinde azaldı.benim bebis biraz ugrastiriyor bizi ...beta degerim birazda kanama dan dolayi %60 yükseldi...ama çok şükür bugün normal iyiydi yani.iğne yapılmaya başladım haftada 1...11 ci haftada da rahim agzina dikiş atilacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…