- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Sagol cnmBen de olmuyor bu durum
Hmm sagol cnm bnm kafam karismistida birazAfedersin Bende de oluyor sperm onlar
Uzulme canim insAllah onumuzdeki aya hepimize sanada bebis gelirKızlar bat bugün. Acile gittim rahatsızlık yüzünden. Kan testi yaptı ilaç vermeden. Negatif çıktı
Kizlar boyle bisey yasayan oldumu yardm edin lutfennnKizlar ben catlatma ignemi vurulali 6 gun oldu sol yumurtqligima 15 dkka arayla surekli sanci girip cikiyo ve bu 4 gundur devam ediyo neden olabilir acaba? Kist olmus olabilir mi ki
Gelir cnm spermdır uzayan akinti benm geliyor bazn??????soruya cvap alamadm konu actm ordanda alamadimmmm
Bu durumda boyle dusunn yada yasayan bnmyim birtrk
Sagol cnmOluyor canım ama onlar sperm değilmiş giden gidiyor yani. Bende de oluyordu
Beta hcg değerleriniz kaç kaç arttı başlangıçta yazabilir misinşzCanım benim adet günümden bi gün önce leke geldi.adet gününde de kanamam başladı.pihtili pihtili.baya kanamam oldu.hatta 1 kere acillik oldum çok kanama ve sancidan.15 gündür devam ediyor kanamam ama çok şükür 4 gündür damla halinde azaldı.benim bebis biraz ugrastiriyor bizi ...beta degerim birazda kanama dan dolayi %60 yükseldi...ama çok şükür bugün normal iyiydi yani.iğne yapılmaya başladım haftada 1...11 ci haftada da rahim agzina dikiş atilacak.
Kuzum sana Meryem suresi okicam kndime ettiğim gbi dua edicem senin icin günlerdir hep aklimdasin valla ismini söylesene adina armagan edim duayi . diger kızlara da yollicam bu arada :)Sağlık olsun canım umut her zaman var sıkma canını pes etme bende seni öpüyorum
adet günümde 35 di 100 155 255 473...1 gun ara ile yapılan değerler.kanama dan dolayi şüpheli arttı.cuma 473 du.bugün vajinal ultrason ile keseyi gördük.beta testine gerek duymadi dr umBeta hcg değerleriniz kaç kaç arttı başlangıçta yazabilir misinşz
Canim bende aldim ovulasyon testini bugun elime ulasti sana birsey sorucam gec kalmamisimdir dimi bugun adetimin 12. gunu yarin yapicam nasil yapiliyor tam bilmiyorum ama bakalimCanim bazılarını ovulasyon testi strese sokar. sen icinden nasil geliyosa oyle yap canim. bende 1 yil aradan sonra ilk defa bu ay ovulasyon testi yapicam. daha once kullandigimda test beni germedi strese sokmadi o yuzden kullanicam.
Bende kimyasal gebelik yaşadım ..39-57-83-157 arttı..2 gün arayla..benimde kanamam olmasına raağmen artış devam ediyordu.progestan kullandım ama doktor sağlıksız dedi müdahale etmedi.herhangi birşey vermedi..sonra düştüadet günümde 35 di 100 155 255 473...1 gun ara ile yapılan değerler.kanama dan dolayi şüpheli arttı.cuma 473 du.bugün vajinal ultrason ile keseyi gördük.beta testine gerek duymadi dr um
Gecmis olsun canım havalar soguk kendine ve prensine iyi bak Pes etmek yok nagatif ciktiysa hayirlisi deyip calismalara devam Canım:)Canım benim. Biraz rahatsızlandım birkaç gündür soğuk almıştık anne oğul. Artık acile gittik nefesim daraldı. Önce test yaptı ilaç vermeden koskoca negatif çıktı. Hayırlısı artık
Oluyor canım ama onlar sperm değilmiş giden gidiyor yani. Bende de oluyordu
Kuru gunlerdeysen dogurgan donem gecmistir artik canim buyuk ihtimalle..seyreklestrebilirsin oyleyse iliskiyiKızlar bat a 6 gün var sizce Çalışmalara artık son vereyim mi? Göğüs,kasık,bel ağrm var
Aynen canım kuru günlerdeyim. Göğüslerimin yan tarafı ağırıyor arada kasık ağrım var hamilelik belirtisi sayılır mi buKuru gunlerdeysen dogurgan donem gecmistir artik canim buyuk ihtimalle..seyreklestrebilirsin oyleyse iliskiyi
Aynen canim spermin yasadigi sivi gelir.o sivinin cok az miktari sperm..geri kalan kalintisi gelir oda uzayan olur ilk kalktigimizda ozellikle farkederiz geldiginiYa kizlar cok ozur dileyerek birsey sormak istyrum..
Aklima baska sorck bi yer ve kimse gelmedi.
Afginiza siginarak soruyorum hepimiz yasiyoruz sonucta iliskiye girdiginiz ertesi gunu sperm gelirmi ve gelirse yumurta aki gibi seffaf ve uzayan mi olur yanitlarsaniz sevinirim..????????????????
Yani onlar benim her ay oluyor ama senin ilk defa oluyorsa belirti olabilir canim insallah oyledirAynen canım kuru günlerdeyim. Göğüslerimin yan tarafı ağırıyor arada kasık ağrım var hamilelik belirtisi sayılır mi bu
Korkma canim ben 2 kere yaptrdim ilkinde ozellikle cok siddetli agrilarim oldu kist falan olmamisti.igne yapiyorKizlar ben catlatma ignemi vurulali 6 gun oldu sol yumurtqligima 15 dkka arayla surekli sanci girip cikiyo ve bu 4 gundur devam ediyo neden olabilir acaba? Kist olmus olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?