- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Çok sevindim canım allah sağlıklı bi gebrlik gecormeni nasip etsin inşallah.Eylül ayına hamile olarak girdim çok şükür dün kan testi beta 78 çıktı çok mutluyum Rabbim isteyen herkese versin çok güzel bi duygu herkese tattirsin inşallah
Ayy maşallah bir hamilemiz daha var hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahEylül ayına hamile olarak girdim çok şükür dün kan testi beta 78 çıktı çok mutluyum Rabbim isteyen herkese versin çok güzel bi duygu herkese tattirsin inşallah
Kızlar ablama biri benim için demişki belini çektirsin bel açıklığı olunca gebelik çok zorlaşıyomuş yaptırıpda hamile kalanlar çokmuş
Ama kararsızım tabi şuan düşünmüyorum çünkü ondan önce rahim filmi var önce onu çektirmek gerek
Bakalım artık hayırlısı inşallah
Evet canım öğretmenim ama okuldan dönünce yine başlıyorum düşünmeye rabbim yardımcımız olsun inşallahAynen cnm. ogretmenmisin ne güzel çalisyon sende kafana takmazsn fazla ama insan dediğin gbi yipraniyo zaman geçtikçe
myzt ne yapiyosun canim calismalar nasil durumlar nasil nerelerdesin sesin cikmiyor
Tebrikler Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.ne zamandır bekliyordun?herhangi bi sorun varmiydi?Eylül ayına hamile olarak girdim çok şükür dün kan testi beta 78 çıktı çok mutluyum Rabbim isteyen herkese versin çok güzel bi duygu herkese tattirsin inşallah
Amin cnm ben artk düşünmek istemiyorum becerebilirsem :)Evet canım öğretmenim ama okuldan dönünce yine başlıyorum düşünmeye rabbim yardımcımız olsun inşallah
Slm cnm inşallah güzel haberler verirsinSelam kızlar bayramdan önce verdiğim hormon testimin sonuçlarını bugün öğrenicem 10 gün ya bayram falan giricne kaldı
Bakalım hayırlı haberler inşallah
tebrikler canım...Eylül ayına hamile olarak girdim çok şükür dün kan testi beta 78 çıktı çok mutluyum Rabbim isteyen herkese versin çok güzel bi duygu herkese tattirsin inşallah
yaş kaç canım benım 34 böyle oluncada isteristemez aceleci oluyorum paniğe kapılıyorumAynen bende hatta ben ilk 2 3 ayda bile yoruldum hissine kapildim.bizmi cok aceleci davraniyrz anlamiyrm ki. Boyle sabirsizlandikcada olmayinca dünyanin sonu gibi her kirmizilardaa
Tebrikler Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.ne zamandır bekliyordun?herhangi bi sorun varmiydi?
Amin inşallah sağol canım darısı size ve tüm isteyenlere inşallahÇok sevindim canım allah sağlıklı bi gebrlik gecormeni nasip etsin inşallah.
İnşallah canım ya Allah razı olsunAyy maşallah bir hamilemiz daha var hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bn daha dün akşam ogrendim canım regle 3 gün vardı kan testinde beta 78 çıktı bu sabah da idrar da çıkarmı diye merak edip yaptım oda çok silik pozitif çıktıkızlar aramızda hamile olduğunu yeni öğrenen veya adet olan var mı
Allah razı olsun canım inşallah darısı tez zamanda başınıZatebrikler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?