2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Eylül ayına hamile olarak girdim çok şükür dün kan testi beta 78 çıktı çok mutluyum Rabbim isteyen herkese versin çok güzel bi duygu herkese tattirsin inşallah
Ayy maşallah bir hamilemiz daha var hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar ben 5 eylülde hamile olduğumu öğrendim araya bayram girdi malesef 15 eylülde düşük yaptım kimyasal gebelik yaşadım şimdi klomen başladım hakkımızda hayırlısı beklenmeyen adet tarihi 13 Ekim

Belini nasıl çektiriyorsun ve kime çaktirebiliriz ki?? Ben ilk defa duydum bide benim belim çok ağrıyo

Tebrikler Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.ne zamandır bekliyordun?herhangi bi sorun varmiydi?

Çok sürpriz oldu daha bi bucuk ay evliyiz adetlerim felan 2 ayda bir oluyordu hiç umutlu değildim ama veren Rabbim veriyor işte dün hastaneye kirginligim için gittik ilaç vermek için önce test yapıldı pozitif çıktı gerçekten çok çok mutlu olduk ya herkes yaşasın bu sevinci inşallah

kızlar aramızda hamile olduğunu yeni öğrenen veya adet olan var mı
Bn daha dün akşam ogrendim canım regle 3 gün vardı kan testinde beta 78 çıktı bu sabah da idrar da çıkarmı diye merak edip yaptım oda çok silik pozitif çıktı

bende bekliyorum inşallah su 2 ayda hamile kalırım yaa dualarınızı eksik etmeyin napcam bilmiom . 2yıllık evliyiz 1senedir denemelerdeyiz ama olmuyor dr gidiorum bekleyin diyor ama ben beklemek istemiorum daha fazla eşiimde sperm testi normal bendede 3m çikolata ksti var ama engel deil dior dr bişide yapmadı ilaç vs de vvermedi.yumurtlama gunumu hesaplıyorum o hafta sık ilişki ama gene olmuyor ne yapmam lazım acil yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…