2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bende canım iki senedir demiyoruz ama olmuyor hayırlısı . . bende Dra gidiyorum bana da bekleyin diyor bende beklemek istemiyorum ama Dr ilaç falan da vermiyor yumurtalıklarim tembel olmasına rağmen ilaç vermedi bekleyeceğiz canım mecburen yarın Dra gidecem bakalım bu sefer ne diyecek

ya kızlar tekirdağda iyi bir kadın doğumcu arıyorum bu taraflarda olan varsa bildiği tavsiye edebileceği doktor varmı lütfen yardımmmm

Valla cnm kelin ilacı olsa kendi başına surerdi:) bende iki senelik evliyim iki senedir bekliyorum olmuyo bendede cikolata kisti vardı 5.5 ve 6 cm iki tane ben amlyt olmak zorunda kaldım 6 ay beklicez dedi doktr 3 ay geçti olmadı bekliyorm hala inş bu sene olur olmazsa tekrr tedavi görcem

Sol bacağımda uyuşma var sol kasığım hala batıyo dün ve sabah pembe akıntı geldi doktorum kan testi yaptır istersen dedi ama erken değil mi ya adet günüm pazar.

Kızlar sonuçlarımda fsh yüksek çıktı tabi yıkıldım,ama,vajinal muayene iele baktındolu yumurtan var ve çatlamamış daha dedi,ilişki onerdi. Teste guvenemedi uymuyor yumuttalarınla dedi başka hastaneye yaptır dedi testi sonuclarında bana geri,getir,dedi. Bakalım ama,fsh yuksek olması iyi değil gebeliği engeller diyince yıkıldıl,hastaneden çıktım,deli,gibi yagmurnyagıyordu nasıl ağladım,anlatamam size

Uzuntuden hep yanlış yazmışım ya kızlar kusura bakmayın 20 çıktı fsh çok üzgünüm ama nasıl oluyor yumurtalıkla uyusmuyor dolu yumurtan var dedi. Ya bilmiyorum bildiğim,tek şey hıçkırıklara boğuldum

Moralini bozma bence dr bile sonuca inanmamıs daha çatlamamış yumurtaların var yuregini ferah tut ve testi tekrarla dr bu kadar iyimser konusurken sen bu kadar umutsuz ve kötumser olma canm

yaş kaç canım benım 34 böyle oluncada isteristemez aceleci oluyorum paniğe kapılıyorum
Bende 26 yasindayim.cocuklari cok seviyorum en az 3 tane istyorum oyuzden birazda sabirsizm.ilki bile olmuyor 2 ile 3 nezaman nasil olcaksa ...

Canim niye bukadar uzuluyorsun.hem yumurtaliklarini etkilememis sonuc.gercekten yukseksede simdi hormonal tedaviler cok kolay.ilacla dusururler 1 aya bakar.uzulme bukadar.

myzt Canım üzülme hemen herseyn caresi var bak yumurtlarda varmis yüksek olması etki gostermemis ya da doktorunun dedigii gibi baska yerdede yaptir ondan sonra ne gerekiyorsa yapılır umitsizlige kapilma hemn canım benim

Bat günleri gelen gecenler yazilarini gormediklerim ne durumdasiniz güzel haberler gelir insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…