- 11 Mart 2016
- 299
- 129
- 18
bende canım iki senedir demiyoruz ama olmuyor hayırlısı . . bende Dra gidiyorum bana da bekleyin diyor bende beklemek istemiyorum ama Dr ilaç falan da vermiyor yumurtalıklarim tembel olmasına rağmen ilaç vermedi bekleyeceğiz canım mecburen yarın Dra gidecem bakalım bu sefer ne diyecekbende bekliyorum inşallah su 2 ayda hamile kalırım yaa dualarınızı eksik etmeyin napcam bilmiom . 2yıllık evliyiz 1senedir denemelerdeyiz ama olmuyor dr gidiorum bekleyin diyor ama ben beklemek istemiorum daha fazla eşiimde sperm testi normal bendede 3m çikolata ksti var ama engel deil dior dr bişide yapmadı ilaç vs de vvermedi.yumurtlama gunumu hesaplıyorum o hafta sık ilişki ama gene olmuyor ne yapmam lazım acil yardım lütfen
Amin canım . . .Allah razı olsun canım inşallah darısı tez zamanda başınıZa
Tebrikler cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBn daha dün akşam ogrendim canım regle 3 gün vardı kan testinde beta 78 çıktı bu sabah da idrar da çıkarmı diye merak edip yaptım oda çok silik pozitif çıktı
Valla cnm kelin ilacı olsa kendi başına surerdi:) bende iki senelik evliyim iki senedir bekliyorum olmuyo bendede cikolata kisti vardı 5.5 ve 6 cm iki tane ben amlyt olmak zorunda kaldım 6 ay beklicez dedi doktr 3 ay geçti olmadı bekliyorm hala inş bu sene olur olmazsa tekrr tedavi görcembende bekliyorum inşallah su 2 ayda hamile kalırım yaa dualarınızı eksik etmeyin napcam bilmiom . 2yıllık evliyiz 1senedir denemelerdeyiz ama olmuyor dr gidiorum bekleyin diyor ama ben beklemek istemiorum daha fazla eşiimde sperm testi normal bendede 3m çikolata ksti var ama engel deil dior dr bişide yapmadı ilaç vs de vvermedi.yumurtlama gunumu hesaplıyorum o hafta sık ilişki ama gene olmuyor ne yapmam lazım acil yardım lütfen
Tebrikler canımEylül ayına hamile olarak girdim çok şükür dün kan testi beta 78 çıktı çok mutluyum Rabbim isteyen herkese versin çok güzel bi duygu herkese tattirsin inşallah
Moralini bozma bence dr bile sonuca inanmamıs daha çatlamamış yumurtaların var yuregini ferah tut ve testi tekrarla dr bu kadar iyimser konusurken sen bu kadar umutsuz ve kötumser olma canmKızlar sonuçlarımda fsh yüksek çıktı tabi yıkıldım,ama,vajinal muayene iele baktındolu yumurtan var ve çatlamamış daha dedi,ilişki onerdi. Teste guvenemedi uymuyor yumuttalarınla dedi başka hastaneye yaptır dedi testi sonuclarında bana geri,getir,dedi. Bakalım ama,fsh yuksek olması iyi değil gebeliği engeller diyince yıkıldıl,hastaneden çıktım,deli,gibi yagmurnyagıyordu nasıl ağladım,anlatamam size
Bende 26 yasindayim.cocuklari cok seviyorum en az 3 tane istyorum oyuzden birazda sabirsizm.ilki bile olmuyor 2 ile 3 nezaman nasil olcaksa ...yaş kaç canım benım 34 böyle oluncada isteristemez aceleci oluyorum paniğe kapılıyorum
Uzuntuden hep yanlış yazmışım ya kızlar kusura bakmayın 20 çıktı fshçok üzgünüm ama nasıl oluyor yumurtalıkla uyusmuyor dolu yumurtan var dedi. Ya bilmiyorum bildiğim,tek şey hıçkırıklara boğuldum
1. sayfaya gidersen hamişlerimiz orada yazıyor canım :)kızlar hamiş olan var mı aramızda bişey sormam lazım ?
insaAllah canım benim iyi düşün güzel düşün üzülmeinşallah bu ay hamile kalırımda bir daha ki regle tekrar hormon testine gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?