Benim yarın adet olmam lazım,bakalım artık inşallah olmam hayırlısı ileBat günleri gelen gecenler yazilarini gormediklerim ne durumdasiniz güzel haberler gelir insaAllah
insaAllah hamilesindir ve olmazsin canımBenim yarın adet olmam lazım,bakalım artık inşallah olmam hayırlısı ile
benim bat yarın inşallah olmam. ama göğüs şişliğim ve ağrıları dışında bir şey yok az da bel ağrım var ama adet olcak mışım gibi hissediyorumBat günleri gelen gecenler yazilarini gormediklerim ne durumdasiniz güzel haberler gelir insaAllah
İnşallah çok istiyoruz. AmininsaAllah hamilesindir ve olmazsin canım
Aynı belirtiler ve benimde yarın adet günüm başlıyor. Peki sizin göğüs ağrısı dışında ucunun çevresindeki kahverengi bölgede genişleme varmibenim bat yarın inşallah olmam. ama göğüs şişliğim ve ağrıları dışında bir şey yok az da bel ağrım var ama adet olcak mışım gibi hissediyorum
canım ben de geç başlıyor o kararma genişlemesi ilk hamileliğimde öyle olmuştu geç başlamıştı o yüzden çok yok ben de ama çok ağrıyorlar normal zamanda bu kadar ağrımazlar çok erken başladı ağrı ve şişlik bir de arada sol kasığım ağrıyor ama bilemedim ya inşallah vardır adet belirtisi değildir bunlar. test yaptın mı hiç ben 4 gün kala yaptım negatifti o yüzden adet olcam diyorumAynı belirtiler ve benimde yarın adet günüm başlıyor. Peki sizin göğüs ağrısı dışında ucunun çevresindeki kahverengi bölgede genişleme varmi
Niye ağlıyon ya doktr kendi bile guvenememis hem aynı hastane benm amh değerimi her seferinde farklı değerler çıkarmış aralarda uçuk fark var doktr her seferinde aynı çıkmaz demişti senin bir sürü yumurtan oluşmuş degerlendir cnm inşallah olurKızlar sonuçlarımda fsh yüksek çıktı tabi yıkıldım,ama,vajinal muayene iele baktındolu yumurtan var ve çatlamamış daha dedi,ilişki onerdi. Teste guvenemedi uymuyor yumuttalarınla dedi başka hastaneye yaptır dedi testi sonuclarında bana geri,getir,dedi. Bakalım ama,fsh yuksek olması iyi değil gebeliği engeller diyince yıkıldıl,hastaneden çıktım,deli,gibi yagmurnyagıyordu nasıl ağladım,anlatamam size
Ben aslında hiç takip etmem belirtileri çünkü hepsi adet belirtileri ile ayni. Yanlız 15 gün evvel göğüs ağrısı ve ucunun çevresi var ya çapı çok genişledi benim hiç öyle bişi gelmemişti başıma eşim de evrim geçirdin sen diyince o yüzden beklemeye başladım acaba mi dedim.. 6 gün kala yaptım negatif çıktı çokta beklemiyörün sadece göğüs ağrım sizi cok o gecsincanım ben de geç başlıyor o kararma genişlemesi ilk hamileliğimde öyle olmuştu geç başlamıştı o yüzden çok yok ben de ama çok ağrıyorlar normal zamanda bu kadar ağrımazlar çok erken başladı ağrı ve şişlik bir de arada sol kasığım ağrıyor ama bilemedim ya inşallah vardır adet belirtisi değildir bunlar. test yaptın mı hiç ben 4 gün kala yaptım negatifti o yüzden adet olcam diyorum
Ben de aynı canım belirti aramıyorum hiç ama dediğin gibi benim de göğüs ağrım çok gece uyutmadı o yüzden benim de içime acaba düştü bakalım yarın bekleyip göreceğiz eğer gelmezse kan vercem ben hatta bugün bile düşündüm ama dayanacağım geçmeden vermeyeceğimBen aslında hiç takip etmem belirtileri çünkü hepsi adet belirtileri ile ayni. Yanlız 15 gün evvel göğüs ağrısı ve ucunun çevresi var ya çapı çok genişledi benim hiç öyle bişi gelmemişti başıma eşim de evrim geçirdin sen diyince o yüzden beklemeye başladım acaba mi dedim.. 6 gün kala yaptım negatif çıktı çokta beklemiyörün sadece göğüs ağrım sizi cok o gecsin
hoş geldin canımm valla sorma ben de girmeyim girmeyim diyorum duramıyorum :)Kizlarr ben geldim yaa ne zormuş sizsiz kalmak :))
cnm tiroid ilacı verir kullanırsın bişey olmaz neden bu kadar üzüyorsun kendini benim arkadaşım haşimato hastası çat diye hamile kaldı veren allah herşey allahtan normal birşey bu birsürü bitkiler var hem kullan araştır lütfenUzuntuden hep yanlış yazmışım ya kızlar kusura bakmayın 20 çıktı fshçok üzgünüm ama nasıl oluyor yumurtalıkla uyusmuyor dolu yumurtan var dedi. Ya bilmiyorum bildiğim,tek şey hıçkırıklara boğuldum
canım yaş kac?üzülme başka biryere daha yaptir.kac çıktı fsh?Kızlar sonuçlarımda fsh yüksek çıktı tabi yıkıldım,ama,vajinal muayene iele baktındolu yumurtan var ve çatlamamış daha dedi,ilişki onerdi. Teste guvenemedi uymuyor yumuttalarınla dedi başka hastaneye yaptır dedi testi sonuclarında bana geri,getir,dedi. Bakalım ama,fsh yuksek olması iyi değil gebeliği engeller diyince yıkıldıl,hastaneden çıktım,deli,gibi yagmurnyagıyordu nasıl ağladım,anlatamam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?