2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

myzt canım üzülme sakın böyle kendine daha da zarar verirsin doktorda emin olamamış zaten sen testlerini tekrarla doktoruna git tekrar. Hem bak bir sürü yumoş varmış belli mi olur bu ay beklemediğin şekilde olur belki ümitsizlik yok

Bende bu üc ayı değerlendirmek istiyorum :) bat:1ekim
Yalnız kızlar ben bir şeyi merak ediyorum. Şimdi ben yumurtlama günlerimi güzel değerlendirdim inşallah hamile kalırsam sonuc ne zaman belli olur, adetim gecikince mi?

benim bat yarın inşallah olmam. ama göğüs şişliğim ve ağrıları dışında bir şey yok az da bel ağrım var ama adet olcak mışım gibi hissediyorum
Aynı belirtiler ve benimde yarın adet günüm başlıyor. Peki sizin göğüs ağrısı dışında ucunun çevresindeki kahverengi bölgede genişleme varmi

Aynı belirtiler ve benimde yarın adet günüm başlıyor. Peki sizin göğüs ağrısı dışında ucunun çevresindeki kahverengi bölgede genişleme varmi
canım ben de geç başlıyor o kararma genişlemesi ilk hamileliğimde öyle olmuştu geç başlamıştı o yüzden çok yok ben de ama çok ağrıyorlar normal zamanda bu kadar ağrımazlar çok erken başladı ağrı ve şişlik bir de arada sol kasığım ağrıyor ama bilemedim ya inşallah vardır adet belirtisi değildir bunlar. test yaptın mı hiç ben 4 gün kala yaptım negatifti o yüzden adet olcam diyorum

Niye ağlıyon ya doktr kendi bile guvenememis hem aynı hastane benm amh değerimi her seferinde farklı değerler çıkarmış aralarda uçuk fark var doktr her seferinde aynı çıkmaz demişti senin bir sürü yumurtan oluşmuş degerlendir cnm inşallah olur

Ben aslında hiç takip etmem belirtileri çünkü hepsi adet belirtileri ile ayni. Yanlız 15 gün evvel göğüs ağrısı ve ucunun çevresi var ya çapı çok genişledi benim hiç öyle bişi gelmemişti başıma eşim de evrim geçirdin sen diyince o yüzden beklemeye başladım acaba mi dedim.. 6 gün kala yaptım negatif çıktı çokta beklemiyörün sadece göğüs ağrım sizi cok o gecsin

Ben de aynı canım belirti aramıyorum hiç ama dediğin gibi benim de göğüs ağrım çok gece uyutmadı o yüzden benim de içime acaba düştü bakalım yarın bekleyip göreceğiz eğer gelmezse kan vercem ben hatta bugün bile düşündüm ama dayanacağım geçmeden vermeyeceğim

Benimde belirtilerim yok oldu galiba adet olucam usutmustum heralde ondan migdem bulanmis diyorum suan hiç belirtisiz bekliyorum hayırlısı olsun vakti zamanı degil demekki baya umutlarımı kaybettim 5 gunum kaldi ama...

cnm tiroid ilacı verir kullanırsın bişey olmaz neden bu kadar üzüyorsun kendini benim arkadaşım haşimato hastası çat diye hamile kaldı veren allah herşey allahtan normal birşey bu birsürü bitkiler var hem kullan araştır lütfen

canım yaş kac?üzülme başka biryere daha yaptir.kac çıktı fsh?

Tiroid nodüllerine karşı Dereotu Kürü faydalı mıdır?
Dereotu kürü tiroid hormonlarını dengeler, sağlıklı çalışmasına yardımcı olur. bunun yanısıra nodüllerin küçülmesinde veya tamamen yok olmasında da dereotu kürü etkilidir. Birkaç mm büyüklüğündeki nodülleri tamamen yok edebilir, cm düzeyindeki nodüllerin ise sadece küçülmelerinde etkili olabilir. Dereotu kürüne ek olarak, tiroid nodüllere karşı başka bitkisel kürler de bulunmaktadır.

İbrahim Saraçoğlu Dereotu kürünün uygulanışı:

3 ay boyunca çok basit olan kürümüzün uygulanması gerekiyor. Sabah, öğle ve akşam, aç karnınıza, öğünlerden 15 dakika kadar önce 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotu birkaç kez çiğnendikten sonra 2-3 yudum su ile yutulur. Bu küre hiç ara vermeden 3 ay devam etmelisiniz.

İbrahim Saraçoğlu, dereotu kürünün ikinci ayından sonra tiroid hormonlarınızı zaman zaman kontrol ettirmenizi tavsiye ediyor. Çünkü kullandığınız ilacın miktarını azaltmanız gerekli olabilir. Sakın ilaç azaltımını hekiminize danışmadan kendi kendinize karar vermeyiniz.

Tiroid nodüllerinin küçülmesinde veya ilerlemesinde de bu dereotu kürü oldukça etkilidir. Bu kür sayesinde çok sayıda hasta, ilaç alınımından kurtulmuş ve var olan nodülleri de yok olmuştur. Gerekirse küre daha uzun zaman devam edebilirsiniz.
NOT: Hekimlerin kontrol ve önerilerini ihmal etmemelisiniz.Şu besinler tiroid hastalarına önerilmez. Lütfen bu yiyeceklere karşı ölçülü olunuz.

Brokoli
Lahana
Kırmızı ve karalahana
Brüksel lahanası
Karnabahar
Soya
Ispanak
Yerfıstığı
Böğürtlen
Turp
Darı
Şeftali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…