2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım sen teste bakma bana da tembellik var dedi doktor adet olunca gel dedi ben o ay hamile imisim moralini bozma doktor bile demiş uyuşmuyor diye bugünü degerlendir bir suru yumurta varsa bu iyi bende bir tane idi bol dua et duanın açamayacağı kapı yok emin ol

Anliyorum canım 26 yas cok gec bi yas degil stres yapma illaki olur merak etme

Kızlar şuan hastaneden dönüyorum pişman oldum gittiğime
Ben karnımdan baktıracaktım ısrar ettiler illa alttan görmemiz lazım diye
Zar zor açtım doktor erkekti ben bu niyetle gitmemiştim çok çekindim ve kasıldığım için canım yandı sonra hiçbişey söylemedi ben sordum bişey varmı diye görünmüyo dedi sadece hsg çektir dedi
ulan onu bende biliyorum
Bide dedimki bugün adetimin 13.günü yumurtlama zamanım gelmişmi dedim
Onada görünmez o dedi
E daha ne diye baktın o zaman!
Sinirim bozuldu ya bide aç karnına gittim kan değerlerime baktıracaktım kan tahlili istedim, onun için dahiliyeye gidicen dedi ne alaka ya alt tarafı sisteme girecekti kan tahlili diye
Şu saate kadar yemek yemedim
Gittiğime değmedi
Bundan sonra özele giderim daha iyi

S selifor seninde randevun vardı sen naptın canım?

Geçmiş olsun

sag kasıgında agrı oluyor muydu böyle sırt üstü uzandın diyelim ayaga kalkacagın anda kasıkta agrı ve böyle bıçak saplaması gibi sızı oluyormuydu ?
Çok nadir oluyordu canım genelde bıçak gibi batmalar oluyordu nasıl anlatayım böyle dese dese yerleştiğini hissediyordum

Pek can sıkıcı bir muayene olmuş oluyor ama her kadın böyle sevimsiz şeyler başına gelebiliyor üzülmeyin ... sıkmayın canınızı. O doktor işini doğru yapamamis maalesef..iyi bir doktora görünün sıkmayın canınızı

myzt üzülme nolur herşey ALLAH tan geliyo sabretmemiz lazım herşeyin bi çaresi vardır tedavi olursun düzelir inşallah..ALLAH ne amansız hastaları ayağa kaldırıyo sabır canım
Bende bugün doktora gittim alttan muayene olmayacaktım zorla baktı canım yandı ve hiçbişey söylemedi yumurtam varmı dedim görünmez o dedi ne biçim doktor bu ya sinir oldum hsg çektir dedi sadece
Onu bende biliyorum sinirim bozuk benimde Allah yardımcımız olsun

ALLAH razı olsun kardeşim
Aynen öyle bidaha oraya gitmicem zaten insanı deli ederler şuan yollarda sürünüyorum daha ağzıma bi lokma koymadım keşke gitmeseydim çok pişmanım

canim muayenede gorunuyo yumurtalar.buyuyup buyumedigine bakiyo çatlamaya yakinsa soyluyo.allah allah

Çok nadir oluyordu canım genelde bıçak gibi batmalar oluyordu nasıl anlatayım böyle dese dese yerleştiğini hissediyordum
ya mesala ayakta fazla durdugunda agrı oluyormuydu, yemek yiyince geçiyormuydu açken daha fazla oluyormuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…