- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
Tebrikler cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun inşallah darısı başınıZa olsunTebrikler canım
AmiinAllah razı olsun inşallah darısı başınıZa olsun
Canım sen teste bakma bana da tembellik var dedi doktor adet olunca gel dedi ben o ay hamile imisim moralini bozma doktor bile demiş uyuşmuyor diye bugünü degerlendir bir suru yumurta varsa bu iyi bende bir tane idi bol dua et duanın açamayacağı kapı yok emin olUzuntuden hep yanlış yazmışım ya kızlar kusura bakmayın 20 çıktı fshçok üzgünüm ama nasıl oluyor yumurtalıkla uyusmuyor dolu yumurtan var dedi. Ya bilmiyorum bildiğim,tek şey hıçkırıklara boğuldum
Sor canımkızlar hamiş olan var mı aramızda bişey sormam lazım ?
Bende 26 yasindayim.cocuklari cok seviyorum en az 3 tane istyorum oyuzden birazda sabirsizm.ilki bile olmuyor 2 ile 3 nezaman nasil olcaksa ...
Canim niye bukadar uzuluyorsun.hem yumurtaliklarini etkilememis sonuc.gercekten yukseksede simdi hormonal tedaviler cok kolay.ilacla dusururler 1 aya bakar.uzulme bukadar.
Anliyorum canım 26 yas cok gec bi yas degil stres yapma illaki olur merak etmeBende 26 yasindayim.cocuklari cok seviyorum en az 3 tane istyorum oyuzden birazda sabirsizm.ilki bile olmuyor 2 ile 3 nezaman nasil olcaksa ...
Canim niye bukadar uzuluyorsun.hem yumurtaliklarini etkilememis sonuc.gercekten yukseksede simdi hormonal tedaviler cok kolay.ilacla dusururler 1 aya bakar.uzulme bukadar.
canım çoookk sevindim...umarım rabbim herşeyi gönlünce verir...sağlıklı sorunsuz bir gebelik olur ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah...kaç aylık şimdi yani...yaaa gerçekten çok mutlu oldum
Anliyorum canım 26 yas cok gec bi yas degil stres yapma illaki olur merak etme
Kızlar şuan hastaneden dönüyorum pişman oldum gittiğime
Ben karnımdan baktıracaktım ısrar ettiler illa alttan görmemiz lazım diye
Zar zor açtım doktor erkekti ben bu niyetle gitmemiştim çok çekindim ve kasıldığım için canım yandısonra hiçbişey söylemedi ben sordum bişey varmı diye görünmüyo dedi sadece hsg çektir dedi
ulan onu bende biliyorum
Bide dedimki bugün adetimin 13.günü yumurtlama zamanım gelmişmi dedim
Onada görünmez o dedi
E daha ne diye baktın o zaman!
Sinirim bozuldu ya bide aç karnına gittim kan değerlerime baktıracaktım kan tahlili istedim, onun için dahiliyeye gidicen dedi ne alaka ya alt tarafı sisteme girecekti kan tahlili diye
Şu saate kadar yemek yemedim
Gittiğime değmdeğmediği
Bundan sonra özele giderim daha iyi
S selifor seninde randevun vardı sen naptın canım?
sag kasıgında agrı oluyor muydu böyle sırt üstü uzandın diyelim ayaga kalkacagın anda kasıkta agrı ve böyle bıçak saplaması gibi sızı oluyormuydu ?Sor canım
Geçmiş olsun
Çok nadir oluyordu canım genelde bıçak gibi batmalar oluyordu nasıl anlatayım böyle dese dese yerleştiğini hissediyordumsag kasıgında agrı oluyor muydu böyle sırt üstü uzandın diyelim ayaga kalkacagın anda kasıkta agrı ve böyle bıçak saplaması gibi sızı oluyormuydu ?
Pek can sıkıcı bir muayene olmuş oluyor ama her kadın böyle sevimsiz şeyler başına gelebiliyor üzülmeyin ... sıkmayın canınızı. O doktor işini doğru yapamamis maalesef..iyi bir doktora görünün sıkmayın canınızıKızlar şuan hastaneden dönüyorum pişman oldum gittiğime
Zar zor açtım doktor erkekti ben bu niyetle gitmemiştim çok çekindim ve kasıldığım için canım yandısonra hiçbişey söylemedi ben sordum bişey varmı diye görünmüyo dedi sadece hsg çektir dedi
ulan onu bende biliyorum
Onada görünmez o dedi
Sinirim bozuldu ya bide aç karnına gittim kan değerlerime baktıracaktım kan tahlili istedim, onun için dahiliyeye gidicen dedi ne alaka ya alt tarafı sisteme girecekti kan tahlili diye
Gittiğime değmedi
Pek can sıkıcı bir muayene olmuş oluyor ama her kadın böyle sevimsiz şeyler başına gelebiliyor üzülmeyin ... sıkmayın canınızı. O doktor işini doğru yapamamis maalesef..iyi bir doktora görünün sıkmayın canınızı
canim muayenede gorunuyo yumurtalar.buyuyup buyumedigine bakiyo çatlamaya yakinsa soyluyo.allah allahKızlar şuan hastaneden dönüyorum pişman oldum gittiğime
ulan onu bende biliyorum
Onada görünmez o dedi
Gittiğime değmedi
ya mesala ayakta fazla durdugunda agrı oluyormuydu, yemek yiyince geçiyormuydu açken daha fazla oluyormuyduÇok nadir oluyordu canım genelde bıçak gibi batmalar oluyordu nasıl anlatayım böyle dese dese yerleştiğini hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?