2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim muayenede gorunuyo yumurtalar.buyuyup buyumedigine bakiyo çatlamaya yakinsa soyluyo.allah allah

Dimi bende öyle biliyodum sordum görünmez dedi adetimin 13.günü bugün ya ay çok sinirim bozuldu ya o kadar yol gittim aç halde hemde adam hiçbir halt söylemedi o zaman daha ne diye bakıyosun be adam! Haram olsun ya böylelelerine

ya mesala ayakta fazla durdugunda agrı oluyormuydu, yemek yiyince geçiyormuydu açken daha fazla oluyormuydu
Agrim az oldu canım ara ara batmalarim vardi ben hamile olduğumu akintimdan ve gogsumdeki damarlardan bildim ama dediğin gibi bazı batmalar yemek yiyince geciyordu

Kızlar ovulasyon testi kullanıyorum ama kafam karıştı yardımcı olur musunuz? 19 yazan dünün 20de bugünün testi.ben şimdi yumurtladım mı yoksa yumurtlayacak mıyım? Dünü değerlendirdim ama bugünü de değerlendirmelimiyim?yoksa yarını mı değerlendirsem? Çok soru sordum ama kusura bakmayın kafam çok karıştı.

Eklentiler

• IMG_1322.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 44
sağol cnm inşallah ben bişey anlamadım dr da şaşkınn e bende bugün 13.gunumdeyimm kaçırdım sanıyorum yanlış hessplamısım meğerse var yumurtalar irili ufaklı gordum bende hele Bi tanesi buyumuş baya. Dr diyo adetın düzenli dedin e yumurtalarda var neden fsh yuksek anlmadı başka lab dada yaptır getr dedi. Yani sana nedengorunmez demiş ki bende utanırdım ama inan ki o an hiçbişey umrunda olmadı benim fsh yujsek olduğunu öğrenince istersen vajinal muayene yapalım bakalım dedi sen bilirsin dedi girdim valla aklıma utanma bile gelmedi ya çok canım sıkıldı dr anladı zaten halimi zaten oda zifir karanlık nerdeyse ustumde ortu sedyeye uzandım o an hrmşite adımı soruyo şoktan duymamışım 2 3 kere sordu

Bana yorum yapan arkadaşlar teşekkürler ya cidden canım sıkkındı bugün yazamadım hiç çok uzuldum hayırlısı bakalım dibi sonraki batın 3.gunu gidicrm bakalım duşmuş olcakmı bide en buyık etken stresmişş bilmiyorum ya hayırlısı bakalım nasipp

A Yumurtan çatlayacak Canım bence eşinin sperm sorunu yoksa bugünü de değerlendir derim

Allah Allah hayrolsun inşallah
Başka bi doktora gitsenmi acaba? Bakalım bekle bence biraz daha
senle adet günümüz aynıydı bu ay zaten benimde 13.günüm bugün ama doktor bi halt söylemedi
ulan insan 2 çift laf söyler bide ışık açıktı örtü falan da yoktu o yüzden hiç sevmedim o ortamı
yumurtam varmı diyorum
görünmüyo diyo lafa bak
O zaman daha ne diye bakıyosun!
sen özele gittin dimi? Ben daha devlete gitmicem bu konuda değmiyo hakkaten boşuna gittim
baş ağrım başladı yine
sende aklına kötü şeyler getirme düzelir inşallah olumlu düşün beynimiz hormonlarımızı etkiliyo
sana diyorum ama bende kendime hakim olamıyorum

O nasil bisey ya tahliller icin niye dahiliyeye gidesin . Ve muayene olmk istememk senin en dogal hakkin.ayrica madem etti soylemesi lazimdi ne var ne yok...benim dr um adet bittigi gunun ertesi gunu bile bakiyor basliyor yumurtalarin sukadar hareketlenmis soyle boyle 3 4 gunde 1 herseyini soyluyor

Tıpa yönlendirdi orda yap sonuçları getir dedi canım ama orayada randevu ile gidip sonucu doktorla gorusccemm bugün ki dr umada gostercem.
Brn bu doktoru sevdim canım devlette erkek ama çok efendi rahatlatıyor insanı. Ortamda kasmadı karanlık olunca ekranı bana çevirdi bbende gordum o an noldu bana bilmiyorum cıkardım altını uzandım cidden şoka girmiştim. Gormesi lazım seninde canım ya varmı yok mu bende sağ sol iki taraftafa gördü solda buyuk bi tane var bu bi hafta ilişki dedi. İnşallah tuttururuz bu ay dedi guleryuzlu iyi bi doktor. Eğer bu ay hamile kalmazsam 5 ekime denk gelebilir reglimin3.gunu gitcem yaptırcam 2 dpltora goruscem bide ayrıca ozele bayana gidicem. Tek doktorla kalmak istemiyorum ama fsh yüksekliği canımı sıktı yani erken menopoz riski var :|

Kolay kolay düşen bi hormon değilmiş önemli olan fazla yukselmeden gebe kalmakmış. Nette yazıyorr tevekkül Allahtan ya bakalım kısmet nasip işi rabbim yazmışsa anneliği bana olur ama inanıyorum inanmak istiyorum
Bazı yumurtalar misket gibiydi onla henüz buyumemiş oluyı dimi kızlar buyuk olan cevizden buyuk gibi bişeydi

Normal yatarken aleti gezdirdi gördü sonrada bi elini yumruk yap kalçanın altına koy dedi oylede baktı o ne anlamadım sormadımda uzgundum ya o an noldu bilmiyorum kafam gitti

canim yazmissin gerci ama en buyuk etken stresmis.ben bizzat teyzemden biliyorum.bi ara o kadar stres yapmistiki yumurtasi bile olusmuyodu.cok sukur simdi kafasina takmiyo ve dolu yumosu var..Hatta korunuyo bebek olmasin diye

Allah onu kahretsin tövbe yarabbi ya bana mı denk geldi
Günlerdir bu randevuyu bekliyodum zaten özelden bile hemen randevu alınmıyor yine bekle anam bekle
bu ay da gitti canımın yanmasıyla kaldım

canim yazmissin gerci ama en buyuk etken stresmis.ben bizzat teyzemden biliyorum.bi ara o kadar stres yapmistiki yumurtasi bile olusmuyodu.cok sukur simdi kafasina takmiyo ve dolu yumosu var..Hatta korunuyo bebek olmasin diye
Evet cnn bende strestrn kaynaklandığını düşünüyorum bilmiyorum umudum var öncesinde de yumurtalıkların ve tahmin iyi demişti diğer değerlerde normal ama fsh üzdü inşallah düşer ve hamile kalırım yuksek olması engelliyor ama yuksek olanlar genelde pko lular galiba adet duzensizliği olanlar ara kanamaları falan olanlar nette öyle yazıyor bende bilmiom nie öyle çıktı dr şaşırdı yani hayırlısı bakalım

Üzülme gençsin düzelir inşallah
Keşke o doktor burda olaydı bende giderdim ona şeytan diyo yarın git hsg çektir ama onu çektirmem için ilişki yapmayın demişti telefondaki kız ama 3 gündür deniyoruz yumurtam varmı şuan daha onu bilmiyorum
dangalak doktor

canım yumurtan oluşmuş ama.henuz catlamamis.siliklesitginde anlaki catlamis.bugunu degerlendir.yarin siliklestiyse yarını da degerlendir.sonrasi Allaha kalmis :)

Ya gorunmez demesi çok saçma ya bişey demeliydi en azından sana canım biraz daha araştır hastaneden dr isimleirni al gogıla yaz bakalım yorum oku ben bunu öyle buldumda gittim yoksa devlet yoktu aklımda bide dedim testler ücretsiz madem devlette yaptırim

Ne güzel sen iyisine denk gelmişsin
Adam bana baştan savma iş yaptı öküzmüdür nedir ya bunlar sanki bedavaya çalışıyolar
aynen bakayım biraz bende canım özellere bakıcam devletten randevu alınmaz şimdi

Dr çok önemli o beni bugün rahatlatmasaydı muyene bile olamazdım inş iyi dr bulursun cnm

Ayy bu ne guzel bir baslik :) ben buralarda henuz yeniyim ve bizde insAllah ekim sonu ilk defa deniyecegiz, simdiden arastirmalar yapiyorum. Bu ilk tecubemizde yanliz olmadigimi bilmek cok guzelll
Benide alin listenize :) bakalim hayirlisi olsun herkez icin :))

soru: bat, bi sonraki adet tarihi demek? oyleyse 17 kasim benimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…