- 6 Mayıs 2016
- 9.187
- 9.090
- 198
canim muayenede gorunuyo yumurtalar.buyuyup buyumedigine bakiyo çatlamaya yakinsa soyluyo.allah allah
Agrim az oldu canım ara ara batmalarim vardi ben hamile olduğumu akintimdan ve gogsumdeki damarlardan bildim ama dediğin gibi bazı batmalar yemek yiyince geciyorduya mesala ayakta fazla durdugunda agrı oluyormuydu, yemek yiyince geçiyormuydu açken daha fazla oluyormuydu
sağol cnm inşallah ben bişey anlamadım dr da şaşkınn e bende bugün 13.gunumdeyimm kaçırdım sanıyorum yanlış hessplamısım meğerse var yumurtalar irili ufaklı gordum bende hele Bi tanesi buyumuş baya. Dr diyo adetın düzenli dedin e yumurtalarda var neden fsh yuksek anlmadı başka lab dada yaptır getr dedi. Yani sana nedengorunmez demiş ki bende utanırdım ama inan ki o an hiçbişey umrunda olmadı benim fsh yujsek olduğunu öğrenince istersen vajinal muayene yapalım bakalım dedi sen bilirsin dedi girdim valla aklıma utanma bile gelmedi ya çok canım sıkıldı dr anladı zaten halimi zaten oda zifir karanlık nerdeyse ustumde ortu sedyeye uzandım o an hrmşite adımı soruyo şoktan duymamışım 2 3 kere sordumyzt üzülme nolur herşey ALLAH tan geliyo sabretmemiz lazım herşeyin bi çaresi vardır tedavi olursun düzelir inşallah..ALLAH ne amansız hastaları ayağa kaldırıyo sabır canım
Bende bugün doktora gittim alttan muayene olmayacaktım zorla baktı canım yandı ve hiçbişey söylemedi yumurtam varmı dedim görünmez o dedi ne biçim doktor bu ya sinir oldum hsg çektir dedi sadece
Onu bende biliyorum sinirim bozuk benimde Allah yardımcımız olsun
Yumurtan çatlayacak Canım bence eşinin sperm sorunu yoksa bugünü de değerlendir derimKızlar ovulasyon testi kullanıyorum ama kafam karıştı yardımcı olur musunuz? 19 yazan dünün 20de bugünün testi.ben şimdi yumurtladım mı yoksa yumurtlayacak mıyım? Dünü değerlendirdim ama bugünü de değerlendirmelimiyim?yoksa yarını mı değerlendirsem? Çok soru sordum ama kusura bakmayın kafam çok karıştı.
sağol cnm inşallah ben bişey anlamadım dr da şaşkınn e bende bugün 13.gunumdeyimm kaçırdım sanıyorum yanlış hessplamısım meğerse var yumurtalar irili ufaklı gordum bende hele Bi tanesi buyumuş baya. Dr diyo adetın düzenli dedin e yumurtalarda var neden fsh yuksek anlmadı başka lab dada yaptır getr dedi. Yani sana nedengorunmez demiş ki bende utanırdım ama inan ki o an hiçbişey umrunda olmadı benim fsh yujsek olduğunu öğrenince istersen vajinal muayene yapalım bakalım dedi sen bilirsin dedi girdim valla aklıma utanma bile gelmedi ya çok canım sıkıldı dr anladı zaten halimi zaten oda zifir karanlık nerdeyse ustumde ortu sedyeye uzandım o an hrmşite adımı soruyo şoktan duymamışım 2 3 kere sordu
O nasil bisey ya tahliller icin niye dahiliyeye gidesin . Ve muayene olmk istememk senin en dogal hakkin.ayrica madem etti soylemesi lazimdi ne var ne yok...benim dr um adet bittigi gunun ertesi gunu bile bakiyor basliyor yumurtalarin sukadar hareketlenmis soyle boyle 3 4 gunde 1 herseyini soyluyorKızlar şuan hastaneden dönüyorum pişman oldum gittiğime
Ben karnımdan baktıracaktım ısrar ettiler illa alttan görmemiz lazım diye
Zar zor açtım doktor erkekti ben bu niyetle gitmemiştim çok çekindim ve kasıldığım için canım yandısonra hiçbişey söylemedi ben sordum bişey varmı diye görünmüyo dedi sadece hsg çektir dedi
ulan onu bende biliyorum
Bide dedimki bugün adetimin 13.günü yumurtlama zamanım gelmişmi dedim
Onada görünmez o dedi
E daha ne diye baktın o zaman!
Sinirim bozuldu ya bide aç karnına gittim kan değerlerime baktıracaktım kan tahlili istedim, onun için dahiliyeye gidicen dedi ne alaka ya alt tarafı sisteme girecekti kan tahlili diye
Şu saate kadar yemek yemedim
Gittiğime değmedi
Bundan sonra özele giderim daha iyi
S selifor seninde randevun vardı sen naptın canım?
Tıpa yönlendirdi orda yap sonuçları getir dedi canım ama orayada randevu ile gidip sonucu doktorla gorusccemm bugün ki dr umada gostercem.Allah Allah hayrolsun inşallah
Başka bi doktora gitsenmi acaba? Bakalım bekle bence biraz daha
senle adet günümüz aynıydı bu ay zaten benimde 13.günüm bugün ama doktor bi halt söylemedi
ulan insan 2 çift laf söyler bide ışık açıktı örtü falan da yoktu o yüzden hiç sevmedim o ortamı
yumurtam varmı diyorum
görünmüyo diyo lafa bak
O zaman daha ne diye bakıyosun!
sen özele gittin dimi? Ben daha devlete gitmicem bu konuda değmiyo hakkaten boşuna gittim
baş ağrım başladı yine
sende aklına kötü şeyler getirme düzelir inşallah olumlu düşün beynimiz hormonlarımızı etkiliyo
sana diyorum ama bende kendime hakim olamıyorum
canim yazmissin gerci ama en buyuk etken stresmis.ben bizzat teyzemden biliyorum.bi ara o kadar stres yapmistiki yumurtasi bile olusmuyodu.cok sukur simdi kafasina takmiyo ve dolu yumosu var..Hatta korunuyo bebek olmasin diyeTıpa yönlendirdi orda yap sonuçları getir dedi canım ama orayada randevu ile gidip sonucu doktorla gorusccemm bugün ki dr umada gostercem.
Brn bu doktoru sevdim canım devlette erkek ama çok efendi rahatlatıyor insanı. Ortamda kasmadı karanlık olunca ekranı bana çevirdi bbende gordum o an noldu bana bilmiyorum cıkardım altını uzandım cidden şoka girmiştim. Gormesi lazım seninde canım ya varmı yok mu bende sağ sol iki taraftafa gördü solda buyuk bi tane var bu bi hafta ilişki dedi. İnşallah tuttururuz bu ay dedi guleryuzlu iyi bi doktor. Eğer bu ay hamile kalmazsam 5 ekime denk gelebilir reglimin3.gunu gitcem yaptırcam 2 dpltora goruscem bide ayrıca ozele bayana gidicem. Tek doktorla kalmak istemiyorum ama fsh yüksekliği canımı sıktı yani erken menopoz riski var :|
O nasil bisey ya tahliller icin niye dahiliyeye gidesin . Ve muayene olmk istememk senin en dogal hakkin.ayrica madem etti soylemesi lazimdi ne var ne yok...benim dr um adet bittigi gunun ertesi gunu bile bakiyor basliyor yumurtalarin sukadar hareketlenmis soyle boyle 3 4 gunde 1 herseyini soyluyor
Evet cnn bende strestrn kaynaklandığını düşünüyorum bilmiyorum umudum var öncesinde de yumurtalıkların ve tahmin iyi demişti diğer değerlerde normal ama fsh üzdü inşallah düşer ve hamile kalırım yuksek olması engelliyorcanim yazmissin gerci ama en buyuk etken stresmis.ben bizzat teyzemden biliyorum.bi ara o kadar stres yapmistiki yumurtasi bile olusmuyodu.cok sukur simdi kafasina takmiyo ve dolu yumosu var..Hatta korunuyo bebek olmasin diye
Tıpa yönlendirdi orda yap sonuçları getir dedi canım ama orayada randevu ile gidip sonucu doktorla gorusccemm bugün ki dr umada gostercem.
Brn bu doktoru sevdim canım devlette erkek ama çok efendi rahatlatıyor insanı. Ortamda kasmadı karanlık olunca ekranı bana çevirdi bbende gordum o an noldu bana bilmiyorum cıkardım altını uzandım cidden şoka girmiştim. Gormesi lazım seninde canım ya varmı yok mu bende sağ sol iki taraftafa gördü solda buyuk bi tane var bu bi hafta ilişki dedi. İnşallah tuttururuz bu ay dedi guleryuzlu iyi bi doktor. Eğer bu ay hamile kalmazsam 5 ekime denk gelebilir reglimin3.gunu gitcem yaptırcam 2 dpltora goruscem bide ayrıca ozele bayana gidicem. Tek doktorla kalmak istemiyorum ama fsh yüksekliği canımı sıktı yani erken menopoz riski var :|
canım yumurtan oluşmuş ama.henuz catlamamis.siliklesitginde anlaki catlamis.bugunu degerlendir.yarin siliklestiyse yarını da degerlendir.sonrasi Allaha kalmis :)Kızlar ovulasyon testi kullanıyorum ama kafam karıştı yardımcı olur musunuz? 19 yazan dünün 20de bugünün testi.ben şimdi yumurtladım mı yoksa yumurtlayacak mıyım? Dünü değerlendirdim ama bugünü de değerlendirmelimiyim?yoksa yarını mı değerlendirsem? Çok soru sordum ama kusura bakmayın kafam çok karıştı.
Ya gorunmez demesi çok saçma ya bişey demeliydi en azından sana canım biraz daha araştır hastaneden dr isimleirni al gogıla yaz bakalım yorum oku ben bunu öyle buldumda gittim yoksa devlet yoktu aklımda bide dedim testler ücretsiz madem devlette yaptırimÜzülme gençsin düzelir inşallah
Keşke o doktor burda olaydı bende giderdim onaşeytan diyo yarın git hsg çektir ama onu çektirmem için ilişki yapmayın demişti telefondaki kız ama 3 gündür deniyoruz yumurtam varmı şuan daha onu bilmiyorum
dangalak doktor
Ya gorunmez demesi çok saçma ya bişey demeliydi en azından sana canım biraz daha araştır hastaneden dr isimleirni al gogıla yaz bakalım yorum oku ben bunu öyle buldumda gittim yoksa devlet yoktu aklımda bide dedim testler ücretsiz madem devlette yaptırim
Dr çok önemli o beni bugün rahatlatmasaydı muyene bile olamazdım inş iyi dr bulursun cnmNe güzel sen iyisine denk gelmişsin
Adam bana baştan savma iş yaptı öküzmüdür nedir ya bunlar sanki bedavaya çalışıyolar
aynen bakayım biraz bende canım özellere bakıcam devletten randevu alınmaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?