2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimde 19 :)

Yapalım valla @Babies16 filan :)

Yapalim tabi canimm

19 da yapalım mi

17 sinde olmazsam 18 inde yaparm diye düşünüyorum cnm uyarmı sizede:)
18 inde anlasalim mi canlarim 18i sabahi yapalim bnce net gun olsun ok..

Bir de kasıklarımda çok ağrım oluyor geçen ay da aynısını yaşadım ama adet oldum sonra psikolojik mi acaba ?

Kızlar bnde de kasıntı basladı ne demektı ? Bırde sey akıntım hardal sarısı gıbı koyu sarı oldu

Ya kızlar biz eşimle her gün ilişkiye giriyoruz geçen ay korunmadık ama bebek yok maalesef bu ayda korunmadık24 kasım bat ım inşallah hamileyimdir dua edin lütfen

Sabır gerek canım siz elinizden gelenin fazlasını da yapmışsınız ama hergün hergün de eşinin sperm sayısını azaltır canım. Hergün değil de 1-2 gün, en fazla 3 gün arayla olsa daha iyi olur çünkü hergün deneye deneye sperm sayısı az gelmeye başlar. Sperm zaten senin içinde yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gün yaşayabiliyor yani hergün yapmaya emin ol hiç gerek yok canım.

Mesela yumurtlamandan 5 gün önce ilişkiye girdin diyelim, yumurtladığın güne kadar ilişkiye girmen gerekir bildiğin üzre ama yumurtlayana kadar hergün hergün olursa dediğim gibi sperm az gelir.

Yumurtlamaya 5 gün kala ilişkiye girsen, 3 gün kalaya kadar sperm içinde yaşayabilir. Yumurtlamaya 3 gün kala da ilişkiye girsen, 1 gün kalaya kadar sperm içinde yaşayabilir ve ertesi gün yani yumurtladığın gün ve yumurtladığının ertesi günü ard arda ilişkiye girsen olur. Ya da yumurtlamaya 3 gün kala, yumurtladığın güne kadar hergün ilişkiye girebilirsin ama tüm ay boyunca hergün hergün ilişkiye girmek hem seni, hem eşinin sperm kalitesini yıpratır canım.

Bebek icin sansi düşüruyosunuz boyle yapınca da o zaman biraz daha doyun bnce birbirinize . Hamile kalinca oyle her gun olamaz cunku bekle bnce cocuk icin sen
Her gün olması normal mi bilmiyoruz ama ikimizde istiyoruz resmen çocuk için değil tek yani bir de evleneli 3 ay oldu evlendiğimizden beri böyle

Anladım teşekkür ederim ama dayanamıyoruz işte

Her gün olması normal mi bilmiyoruz ama ikimizde istiyoruz resmen çocuk için değil tek yani bir de evleneli 3 ay oldu evlendiğimizden beri böyle
Herkesin istegi ihtiyacı başka normal ya da anormal diyemez kmse yani sahsen ben her gun katlanamam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…