- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Yapalim tabi canimm
19 da yapalım mi
@edacimm 17 Kasım
B bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
@fly0513 18 Kasım
Nisaberatim 19 Kasım
@la rosa 19 Kasım
@purki90 19 Kasım
@bayangezenti 19 Kasım
@Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
@Paramedik92 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
@mavitosbaa 21 Kasım
Kizlar hangi gun test yapiyrz belirlediniz mi..20 si esimin dogum gunu.19.gecesi kutlayacagim olurda tutarsa surpriz yapacagim oyuzden en gec 19 olsun.18 19 bana uyar
18 inde anlasalim mi canlarim 18i sabahi yapalim bnce net gun olsun ok..17 sinde olmazsam 18 inde yaparm diye düşünüyorum cnm uyarmı sizede:)
Bana uyar canim18 inde anlasalim mi canlarim 18i sabahi yapalim bnce net gun olsun ok..
Adet sancısı gbiydi canimCanım agrin nasildi benim bat6 bu gün adet ağrısı gibi agrim oldu üzüldüm cokk
Her gun denemek iyi degil ama kalitesini düşünüyorsunuz oyleYa kızlar biz eşimle her gün ilişkiye giriyoruz geçen ay korunmadık ama bebek yok maalesef bu ayda korunmadık24 kasım bat ım inşallah hamileyimdir dua edin lütfen
Psikolojik mi değil mi bilemeyiz ki.. Adet belirtisiyle ayni oluyor zaten.Bir de kasıklarımda çok ağrım oluyor geçen ay da aynısını yaşadım ama adet oldum sonra psikolojik mi acaba ?
Her gun denemek iyi degil ama kalitesini düşünüyorsunuz oyle
Bir de kaşıntı normal mi üç beş gün yaşadım geçti şuan ?Psikolojik mi değil mi bilemeyiz ki.. Adet belirtisiyle ayni oluyor zaten.
Ya kızlar biz eşimle her gün ilişkiye giriyoruz geçen ay korunmadık ama bebek yok maalesef bu ayda korunmadık24 kasım bat ım inşallah hamileyimdir dua edin lütfen
Bebek icin sansi düşüruyosunuz boyle yapınca da o zaman biraz daha doyun bnce birbirinize . Hamile kalinca oyle her gun olamaz cunku bekle bnce cocuk icin senBirbirimizi görünce dayanamıyoruz hep diyoruz iki günde bir bari diye sonra bozuyoruuz
Her gün olması normal mi bilmiyoruz ama ikimizde istiyoruz resmen çocuk için değil tek yani bir de evleneli 3 ay oldu evlendiğimizden beri böyleBebek icin sansi düşüruyosunuz boyle yapınca da o zaman biraz daha doyun bnce birbirinize . Hamile kalinca oyle her gun olamaz cunku bekle bnce cocuk icin sen
Senin bat a daha cok var yeni yumurtalama donemin btmis. Su an belirti yaşamazsn. Kasinti benm belirtimde yoktuBir de kaşıntı normal mi üç beş gün yaşadım geçti şuan ?
Anladım teşekkür ederim ama dayanamıyoruz işteSabır gerek canım siz elinizden gelenin fazlasını da yapmışsınız ama hergün hergün de eşinin sperm sayısını azaltır canım. Hergün değil de 1-2 gün, en fazla 3 gün arayla olsa daha iyi olur çünkü hergün deneye deneye sperm sayısı az gelmeye başlar. Sperm zaten senin içinde yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gün yaşayabiliyor yani hergün yapmaya emin ol hiç gerek yok canım.
Mesela yumurtlamandan 5 gün önce ilişkiye girdin diyelim, yumurtladığın güne kadar ilişkiye girmen gerekir bildiğin üzre ama yumurtlayana kadar hergün hergün olursa dediğim gibi sperm az gelir.
Yumurtlamaya 5 gün kala ilişkiye girsen, 3 gün kalaya kadar sperm içinde yaşayabilir. Yumurtlamaya 3 gün kala da ilişkiye girsen, 1 gün kalaya kadar sperm içinde yaşayabilir ve ertesi gün yani yumurtladığın gün ve yumurtladığının ertesi günü ard arda ilişkiye girsen olur. Ya da yumurtlama 3 gün kala, yumurtladığın güne kadar hergün ilişkiye girebilirsin ama tüm ay boyunca hergün hergün ilişkiye girmek hem seni, hem eşinin sperm kalitesini yıpratır canım.
Herkesin istegi ihtiyacı başka normal ya da anormal diyemez kmse yani sahsen ben her gun katlanamam :))Her gün olması normal mi bilmiyoruz ama ikimizde istiyoruz resmen çocuk için değil tek yani bir de evleneli 3 ay oldu evlendiğimizden beri böyle
Tamam o zaman teşekkür ederim canıımSenin bat a daha cok var yeni yumurtalama donemin btmis. Su an belirti yaşamazsn. Kasinti benm belirtimde yoktu
Bana da uyar18 inde anlasalim mi canlarim 18i sabahi yapalim bnce net gun olsun ok..
İşte demekki isteğe göre ayy bi de biz ikimizde bıkacak gibi değiliz kendimize gülüyorumHerkesin istegi ihtiyacı başka normal ya da anormal diyemez kmse yani sahsen ben her gun katlanamam :))
Sen kendinle celisiyosun ama hem bebek istiyosun hem olmasi icin tavsiye verenlere yapamam edemem yapiyosun .Anladım teşekkür ederim ama dayanamıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?