- 6 Mayıs 2016
- 9.187
- 9.090
- 198
Dr çok önemli o beni bugün rahatlatmasaydı muyene bile olamazdım inş iyi dr bulursun cnm
canım genelde o akıntıdan 1-2 gün sonra catliyormus benim bildigim.Kizlar biliyosunuz dun 15.30 da igne yaptirdim. Simdi bu yumlar illa 36 saat sonrami catliyacak?
Sanki benim ki catladi gibi geliyor. 2 saat once lavoboya gittigimde bu uzayan seffaf akinti vardi bayagi bir. Catlamis midir ki. Normal krem gibi akinti degil. Yumurta aki gibi uzayan bir akinti. ?
Fikri olan.
Amiiinnnnhissediyorum ekimde hepimiz hamis olucaz
Valla bilmiyorum ki canim. Doktor igneyi yaptiktan 36 saat sonra iliski onerdi. Zaten persembe gunu kontorolum var anlariz o zaman ne oldugunucanım genelde o akıntıdan 1-2 gün sonra catliyormus benim bildigim.
T daha koyu çıkmış değerlendir mutlakaKızlar ovulasyon testi kullanıyorum ama kafam karıştı yardımcı olur musunuz? 19 yazan dünün 20de bugünün testi.ben şimdi yumurtladım mı yoksa yumurtlayacak mıyım? Dünü değerlendirdim ama bugünü de değerlendirmelimiyim?yoksa yarını mı değerlendirsem? Çok soru sordum ama kusura bakmayın kafam çok karıştı.
Aminnn inşallahAmiiinnnn
Evet canım bat bir sonraki adetAyy bu ne guzel bir baslik :) ben buralarda henuz yeniyim ve bizde insAllah ekim sonu ilk defa deniyecegiz, simdiden arastirmalar yapiyorum. Bu ilk tecubemizde yanliz olmadigimi bilmek cok guzelll
Benide alin listenize :) bakalim hayirlisi olsun herkez icin :))
soru: bat, bi sonraki adet tarihi demek? oyleyse 17 kasim benimkisi
Evet canım bat bir sonraki adet
Hoşgeldin
Tek şey kafaya takmadan doğal yaşamakHosbulduk canım
Hamilelik için önerileri olanlar varmı? Multivitamin ve folik asit kullanıyorum iki haftadir ve adet dongumu takip ediyorum, Allaha şükür düzenli geliyor. Onun dışında yapabileceğimiz birşey varmı?
Canım ben gitmedim bir dahaki adetimde gidicem hormon testi yaptırcam sende sıkma canini baska doktora gorun bende doktordan yana kadin dogumda bir iyiye denk gelemedim bu sefer gittigim iyiydi şükür oda uzak ama napiyim arada gidiyorum zaten bakalımKızlar şuan hastaneden dönüyorum pişman oldum gittiğime
Ben karnımdan baktıracaktım ısrar ettiler illa alttan görmemiz lazım diye
Zar zor açtım doktor erkekti ben bu niyetle gitmemiştim çok çekindim ve kasıldığım için canım yandısonra hiçbişey söylemedi ben sordum bişey varmı diye görünmüyo dedi sadece hsg çektir dedi
ulan onu bende biliyorum
Bide dedimki bugün adetimin 13.günü yumurtlama zamanım gelmişmi dedim
Onada görünmez o dedi
E daha ne diye baktın o zaman!
Sinirim bozuldu ya bide aç karnına gittim kan değerlerime baktıracaktım kan tahlili istedim, onun için dahiliyeye gidicen dedi ne alaka ya alt tarafı sisteme girecekti kan tahlili diye
Şu saate kadar yemek yemedim
Gittiğime değmedi
Bundan sonra özele giderim daha iyi
S selifor seninde randevun vardı sen naptın canım?
Canım dur bakalım başka bi doktora daha git testi yenile. Sakın kendini salma çalışmalara devam. Yumurtalar da varmış bak Allah ol dedikten sonra fsh ta neymişKızlar sonuçlarımda fsh yüksek çıktı tabi yıkıldım,ama,vajinal muayene iele baktındolu yumurtan var ve çatlamamış daha dedi,ilişki onerdi. Teste guvenemedi uymuyor yumuttalarınla dedi başka hastaneye yaptır dedi testi sonuclarında bana geri,getir,dedi. Bakalım ama,fsh yuksek olması iyi değil gebeliği engeller diyince yıkıldıl,hastaneden çıktım,deli,gibi yagmurnyagıyordu nasıl ağladım,anlatamam size
Takmamak pek kolay olmuyor canım insaAllah güzel haberler gelir hakkimizda hayırlısıHosbulduk :)))
17 kasım, önümüzdeki değilde bi sonraki dongu basliyacaz
Suanlik kafaya birşey takmiyoruz sadece heycanliyiz ilk olduğu için. ama bir kaç kez tutmadiginda sanırım bende zorlanirim takmamak için :/ Rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlat versin insAllah<3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?