2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Eşimde kızdı bana niye erkeğe baktırıyosun baktırdında ne oldu sanki diyo istemedim zaten adam illa bakacak diye sandımki en azından bişeyler söyler ama umduğum gibi olmadı ....dün hsg çektirecektim aslında randevum vardı iptal ettirmiştim keşke ettirmeseydim o daha önemliydi

Dr çok önemli o beni bugün rahatlatmasaydı muyene bile olamazdım inş iyi dr bulursun cnm

İnşallah canımm

Kizlar biliyosunuz dun 15.30 da igne yaptirdim. Simdi bu yumlar illa 36 saat sonrami catliyacak?
Sanki benim ki catladi gibi geliyor. 2 saat once lavoboya gittigimde bu uzayan seffaf akinti vardi bayagi bir. Catlamis midir ki. Normal krem gibi akinti degil. Yumurta aki gibi uzayan bir akinti. ?
Fikri olan.

canım genelde o akıntıdan 1-2 gün sonra catliyormus benim bildigim.

myzt canim sonuclarin cikmis. Hic sikma canini. Baska bir laboratuvar da tekrarlattir sen testleri. Ayrica bu kadar sinir strese girme daha col etkilenirsin. Fsh gercekten yuksekse hamile kalamiycagin anlamini tasimaz uzme kendini bu kadar. Herseyin bir cozumu var emin ol. Zaten kaderimize yazilani yasiyoruz. Kendine sikinti veripde baska hormonlarida kudurtma.. sinir stresten herseyin dengesi bozuluyor. Kendine gel sen guclu kadinsin. Gelecegin melek annesi canim benim ya uzulme.

T daha koyu çıkmış değerlendir mutlaka

Evet canım bat bir sonraki adet
Hoşgeldin

kizlar surekli sag kasigim agriyor test yapmistim hicbirsey cikmamisti neden agriyor olabilir yaa

Karpatyam canim nerdesin hic sesin solugun cikmiyor daha once de yazdim gormedin heralde merak ediyorum ya insallah guzel haberlerle gelirsin

Canım ben gitmedim bir dahaki adetimde gidicem hormon testi yaptırcam sende sıkma canini baska doktora gorun bende doktordan yana kadin dogumda bir iyiye denk gelemedim bu sefer gittigim iyiydi şükür oda uzak ama napiyim arada gidiyorum zaten bakalım

Kızlaarr burnuma deli gibi sirke kokusu geliyor. Deminden beri evi kokluyorum nerden geliyor bu koku diye ama bi yerden geldiği yok anlamsız bi şekilde sirke kokusu alıyorum

Canım dur bakalım başka bi doktora daha git testi yenile. Sakın kendini salma çalışmalara devam. Yumurtalar da varmış bak Allah ol dedikten sonra fsh ta neymiş

Hayırlı akşamlar kızlar işten geldim duş aldım çamaşır serdim uzandım rahatsızım ya belim kırılacak resmen

gulii7 Canım 17 ekim mi Kasım mi
Hosgeldin canım aramiza

Hosbulduk :)))
17 kasım, önümüzdeki değilde bi sonraki dongu basliyacaz
Suanlik kafaya birşey takmiyoruz sadece heycanliyiz ilk olduğu için. ama bir kaç kez tutmadiginda sanırım bende zorlanirim takmamak için :/ Rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlat versin insAllah<3

Takmamak pek kolay olmuyor canım insaAllah güzel haberler gelir hakkimizda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…